velissarios1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Καλημέρα. Έχω αγοράσει δύο desk από Κωτσόβολο. Επειδή έχουν αργήσει πάααρα πολύ στην παράδοση μου κάνει αντιπρόταση τον παρακάτω. https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/216117-dell-inspiron-3881-i3-10100-8gb-1tb Η μόνη διαφορά που έχει με τους αρχικούς που έχω παραγγείλει είναι οτι σε αυτούς που επισυνάπτω στο link έχει hdd δίσκο ενώ σε αυτούς που εχω παραγγείλει (και θα καθυστερήσουν ) έχει ssd. Η τίμή είναι 400€ έκαστος. Αξίζει τον κόπο να πάω στον dell ή να περιμένω; Ευχαριστώ πολυ
BadBoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Αν η μόνη διαφορά είναι μηχανικός δίσκος αντί για SSD, τότε είναι ξεκάθαρη υποβάθμιση. Το αν αξίζει να περιμένεις μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις, δε γνωρίζουμε ούτε τις ανάγκες σου, ούτε την αμεσότητά τους.
triplex1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μεγαλη ευκαιρια 200 ευρω κατω απο την αρχικη τιμη και στο x2 δηλαδη 400 ευρω κερδος.......................στους 2 κερδιζεις αλλον εναν . απο πηρες την προσφορα; περιμενε ssd , μη κανεις βλακειες
dpolal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, velissarios1 είπε Καλημέρα. Έχω αγοράσει δύο desk από Κωτσόβολο. Επειδή έχουν αργήσει πάααρα πολύ στην παράδοση μου κάνει αντιπρόταση τον παρακάτω. https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/216117-dell-inspiron-3881-i3-10100-8gb-1tb Η μόνη διαφορά που έχει με τους αρχικούς που έχω παραγγείλει είναι οτι σε αυτούς που επισυνάπτω στο link έχει hdd δίσκο ενώ σε αυτούς που εχω παραγγείλει (και θα καθυστερήσουν ) έχει ssd. Η τίμή είναι 400€ έκαστος. Αξίζει τον κόπο να πάω στον dell ή να περιμένω; Ευχαριστώ πολυ Σε σχέση με τους αρχικούς που καθυστέρησαν πόση είναι η χρηματική διαφορά συνολικά ;;
elpenor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) @velissarios1 Ο SSD είναι απαραίτητος. Αν βιάζεσαι μπορείς να αγοράσεις τα ετοιμοπαράδοτα και να αντικαταστήσεις τον HDD τους με ένα SSD που θα αγοράσεις extra. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από elpenor 1
dpolal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dpolal είπε Σε σχέση με τους αρχικούς που καθυστέρησαν πόση είναι η χρηματική διαφορά συνολικά ;; 1 ώρα πριν, elpenor είπε @velissarios1 Ο SSD είναι απαραίτητος. Αν βιάζεσαι μπορείς να αγοράσεις τα ετοιμοπαράδοτα και να αντικαταστήσεις τον HDD τους με ένα SSD που θα αγοράσεις extra. Ακριβώς για αυτό ρώτησα. Αν η διαφορά στην τιμή είναι αρκετή μπορεί να συμφέρει να αγοράσει χωριστά τους SSD και να τους περάσει στα πισί. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από dpolal
velissarios1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Οι αρχικοί αγοράστηκαν 399 € έκαστος.Στην ίδια τιμή θα μου έδιναν και τους dell αλλά προτίμησα να ακολουθήσω την συμβουλή σας και να περιμένω την αρχική παραγγελία με τους ssd.Σας ευχαριστώ όλους 1
triplex1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, velissarios1 είπε Οι αρχικοί αγοράστηκαν 399 € έκαστος.Στην ίδια τιμή θα μου έδιναν και τους dell αλλά προτίμησα να ακολουθήσω την συμβουλή σας και να περιμένω την αρχική παραγγελία με τους ssd.Σας ευχαριστώ όλους Ετσι μπραβο , να ρωτανε ολοι πριν απο οποιαδηποτε κινηση , τετοιου ειδους μαγαζια το μονο που σκεφτονται ειναι το χρημα. THOU-VOU ΦΑΝΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ... Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΒΕΓΓΟΣ ΘΟΥ-ΒΟΥ.mp4(0).mp4 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από triplex1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα