Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω αγοράσει δύο desk από Κωτσόβολο. Επειδή έχουν αργήσει πάααρα πολύ στην παράδοση μου κάνει αντιπρόταση τον παρακάτω.

https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/216117-dell-inspiron-3881-i3-10100-8gb-1tb

Η μόνη διαφορά που έχει με τους αρχικούς που έχω παραγγείλει είναι οτι σε αυτούς που επισυνάπτω στο link έχει  hdd δίσκο ενώ σε αυτούς που εχω παραγγείλει (και θα καθυστερήσουν ) έχει ssd.

Η τίμή είναι 400€ έκαστος. Αξίζει τον κόπο να πάω στον  dell ή να περιμένω;

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Αν η μόνη διαφορά είναι μηχανικός δίσκος αντί για SSD, τότε είναι ξεκάθαρη υποβάθμιση. Το αν αξίζει να περιμένεις μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις, δε γνωρίζουμε ούτε τις ανάγκες σου, ούτε την αμεσότητά τους.

Δημοσ.

Μεγαλη ευκαιρια 200 ευρω κατω απο την αρχικη τιμη και στο x2 δηλαδη 400 ευρω κερδος.......................στους 2 κερδιζεις αλλον εναν . απο πηρες την προσφορα;

περιμενε ssd , μη κανεις βλακειες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, velissarios1 είπε

Καλημέρα. Έχω αγοράσει δύο desk από Κωτσόβολο. Επειδή έχουν αργήσει πάααρα πολύ στην παράδοση μου κάνει αντιπρόταση τον παρακάτω.

https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/216117-dell-inspiron-3881-i3-10100-8gb-1tb

Η μόνη διαφορά που έχει με τους αρχικούς που έχω παραγγείλει είναι οτι σε αυτούς που επισυνάπτω στο link έχει  hdd δίσκο ενώ σε αυτούς που εχω παραγγείλει (και θα καθυστερήσουν ) έχει ssd.

Η τίμή είναι 400€ έκαστος. Αξίζει τον κόπο να πάω στον  dell ή να περιμένω;

Ευχαριστώ πολυ

Σε σχέση με τους αρχικούς που καθυστέρησαν πόση είναι η χρηματική διαφορά συνολικά ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@velissarios1 Ο SSD είναι απαραίτητος. Αν βιάζεσαι μπορείς να αγοράσεις τα ετοιμοπαράδοτα και να αντικαταστήσεις τον HDD τους με ένα SSD που θα αγοράσεις extra.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Σε σχέση με τους αρχικούς που καθυστέρησαν πόση είναι η χρηματική διαφορά συνολικά ;;

1 ώρα πριν, elpenor είπε

@velissarios1 Ο SSD είναι απαραίτητος. Αν βιάζεσαι μπορείς να αγοράσεις τα ετοιμοπαράδοτα και να αντικαταστήσεις τον HDD τους με ένα SSD που θα αγοράσεις extra.

Ακριβώς για αυτό ρώτησα.
Αν η διαφορά στην τιμή είναι αρκετή μπορεί να συμφέρει να αγοράσει χωριστά τους SSD και να τους περάσει στα πισί.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Οι αρχικοί αγοράστηκαν 399  € έκαστος.Στην ίδια τιμή θα μου έδιναν και τους dell αλλά προτίμησα να ακολουθήσω την συμβουλή σας και να περιμένω την αρχική παραγγελία με τους ssd.Σας ευχαριστώ όλους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, velissarios1 είπε

Οι αρχικοί αγοράστηκαν 399  € έκαστος.Στην ίδια τιμή θα μου έδιναν και τους dell αλλά προτίμησα να ακολουθήσω την συμβουλή σας και να περιμένω την αρχική παραγγελία με τους ssd.Σας ευχαριστώ όλους

Ετσι μπραβο , να ρωτανε ολοι πριν απο οποιαδηποτε κινηση , τετοιου ειδους μαγαζια το μονο που σκεφτονται ειναι το χρημα.

Επεξ/σία από triplex1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...