Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για το data migration της Samsung. 
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον primary 860 μου και πρέπει να τον αντικαταστήσω άμεσα. Βρήκα το data migration της Samsung,  το οποίο υποτίθεται ότι κάνει clone τα πάντα με OS μέσα. 

Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για να μου δώσει έξτρα πληροφορίες; Λειτουργεί σωστά; Πρέπει να προσέξω κάτι κατά τη διαδικασία, και αν ναι τι; 
Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για το data migration της Samsung. 
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον primary 860 μου και πρέπει να τον αντικαταστήσω άμεσα. Βρήκα το data migration της Samsung,  το οποίο υποτίθεται ότι κάνει clone τα πάντα με OS μέσα. 

Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για να μου δώσει έξτρα πληροφορίες; Λειτουργεί σωστά; Πρέπει να προσέξω κάτι κατά τη διαδικασία, και αν ναι τι; 
Ευχαριστώ πολύ. 

το χρησιμ. εγω φιλε μου ειναι πολυ ευχρηστο και πολυ ευκολο αρκει να ειναι ιδιας μαρκας αυτο που θα κανει κλωνο τα αρχεια που θες ,υπαρχουν αρκετα βιντεο να παρακολουθησεις

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Είδα ένα βιντεάκι με το process. Από 860 σε 970 evo plus θα είναι. Πρέπει να προσέξω κάτι;

εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα από 860 σε 970 και μετά σε 980

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν και κανά βιντεάκι για να εξοικειωθείς με το πρόγραμμα και να το έχεις αναβάθμισει στην τελευταία έκδοση πριν κάνεις κάποια ενέργεια για καλό και για κακό.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.

@ICE-T τελικά δεν τα κατάφερα. Σε όλες τις προσπάθειες είχα το ίδιο error: "the data migration function has been interrupted for an unknown reason" στο 100%. 
Είδα διάφορα βιντεάκια στο youtube και σε κάποια sites , δοκίμασα τα solutions, αλλά τίποτα. Το ίδιο πρόβλημα. Έχεις να προτείνεις κάτι που μπορεί να μου λύσει τα χέρια;

Ή κάποιο άλλο πρόγραμμα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...