Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η δικιά μου εμπειρία με τα PS4 Gold headset είναι ότι ενώ έχουν πολύ καλό ήχο, παρουσίασαν τα εξής προβλήματα:

• Το πλαστικό έσπασε σε 2-3 σημεία μετά από αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να ανοίγουν πολύ τώρα και να χρειάζονται κόλλημα. Άρα, ποιότητα κατασκευής για να σου κρατήσει στον χρόνο που είναι εντός εγγύησης 
  • Μικρή μπαταρία, ειδικά εάν κάνεις μεγάλα gaming session το να πρέπει να τα φορτίζεις τακτικά κουράζει

Αυτή τη φορά θα πήγαινα σε κάτι διαφορετικό και όχι Sony. Ειδικά αν βρω κάτι που δεν είναι πλαστικός ο σκελετός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 ώρες πριν, AnimaTronic είπε

Ρε μάγκες το Pulse 3D αξίζει? Το έχει κανείς να πει εντυπώσεις?

Επίσης παίζει κανένα άλλο καλό headset (3,5 mm) στα 100€ max?

Τα καλύτερα Gaming Headsets κάτω από 100 ευρώ

δοκιμασμενα ολα, σιγουρα θα βρεις κατι να σε καλύψει ;)

• Like 3

Εγώ χρήσιμοποιω τα pulse κάνα 3μηνο....το μόνο παράπονο που έχω είναι σίγουρα η ένταση του ήχου που οπωσδήποτε έπρεπε να πηγαίνει και πιο πάνω...κατά τ αλλά για 100 ευρώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος και σε θέμα άνεσης στο κεφάλι και σε θέμα ποιότητας ήχου...επίσης δεν έχω ξετρελαθει με το μικρόφωνο αλλά το χρησιμοποιω σπάνια καθότι δεν παίζω multi, οπότε δεν με ενοχλεί!

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, AnimaTronic είπε

Ρε μάγκες το Pulse 3D αξίζει? Το έχει κανείς να πει εντυπώσεις?

Επίσης παίζει κανένα άλλο καλό headset (3,5 mm) στα 100€ max?

Μπες στο σάιτ που σου είπε ο @Skywalker333 με βοήθησε παρα πολύ.. 

μετα από πολύ ψάξιμο, τα blackshark v2 τα πατάνε κάτω τα 3d pulse ! Τσέκαρε τα! 

λοιπον θέλω να κάνω μια ερώτηση! Σημαντική! Σκεφτόμουν τόσο καιρό να πάω για ψηφιακή. Μέσα σε τρία χρονια στο PS4 pro μου, αγόρασα μόνο 2-3 δισκάκια να παιξω. Έχω παρα πολλά ψηφιακά.. αλλά έχω και πολλααα δισκάκια που θα φάνε αναβαθμίσεις στο ps5. Συν το αγαπημένο Witcher 3 που θα φάει upgrade & free dlc. 
Λοιπον,

1) είτε πάω σε ψηφιακή και γλιτώνω 100€ κάτω.. και ξανά αγοράζω κάποια παιχνίδια (αλλά όπως είπα τα περισσότερα που θέλω τα έχω ψηφιακά).. και όποτε και αν βγει ποτε!

2) είτε πάω με δισκάκι συν εκατό ευρώ και δεν ψωνίζω αλλα παιχνίδια σε δισκάκια.. αλλά χάνω ότι έχω.. 

τωρα το ερώτημα μου είναι! Γίνεται άφοβα gameshare ανάμεσα σε δυο ps5 ; Ένας φίλος μου έχει κάποια παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή. Από το PS4 μου μπαίνω χωρίς πρόβλημα στο λογαριασμό του, τα κατεβάζω και τα παίζω από το δικό μου προφίλ. Γίνεται αυτό από ps5 σε ps5? Ίσως παίξει σημαντικό ρολο στην απόφαση της έκδοσης ps5 που θα πάρω. 

Επεξ/σία από sp3cial
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι με το παλιό θέμα που ενώ έχω ανεμιστήρα NMB που κάνει αυτό το σφύριγμα . Η αντιπροσωπεία όντως ενώ άκουγαν τον ήχο οι τεχνικοί μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός ήχος, ότι σε άλλες περιπτώσεις που ρώτησαν τα κεντρικά τους είπε ότι δεν προβλέπεται αντικατάσταση για αυτό κ.α. Μου είπαν άμα θέλω να το αφήσω αλλά δεν θα γίνει κάτι μάλλον. Δεν το άφησα.

Επειδή έχω βρει ήδη και κατσαβίδι και τα πλαστικά δαχτυλίδια σε ένα συνοικιακό μαγαζί έλεγα να δοκιμάσω τη λύση που κάνουν πολλοί. Κατάλαβα από πολλά βιντεάκια ότι είναι αρκετά εύκολο και δεν υπάρχει θέμα με εγγύηση καθώς μπορείς απλά να τα βγάλεις.

Οσοι το έχετε κάνει για πείτε, αξίζει τον κόπο; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω πιο πολύ; Βελτιώθηκε αισθητά ή λίγο;

Επεξ/σία από nick_souvlaki

8 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

Τα καλύτερα Gaming Headsets κάτω από 100 ευρώ

δοκιμασμενα ολα, σιγουρα θα βρεις κατι να σε καλύψει ;)

ΩΩΩ ωραίο άρθρο! Έχει μπόλικο υλικό για ανάγνωση. Thanx!~!~!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε

ΩΩΩ ωραίο άρθρο! Έχει μπόλικο υλικό για ανάγνωση. Thanx!~!~!

Στο άρθρο δεν υπάρχουν τα Hyper X Cloud Alpha Flight (95€ περίπου στο Σκρουτζ) που είναι ασύρματα στα PS και κατ'εμέ ανώτερα από όλα αυτά που αναφέρονται.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2

4 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Στο άρθρο δεν υπάρχουν τα Hyper X Cloud Alpha Flight (95€ περίπου στο Σκρουτζ) που είναι ασύρματα στα PS και κατ'εμέ ανώτερα από όλα αυτά που αναφέρονται.

δεν υπαρχουν γιατι τα αρθρα ειναι με τιμες official απο την εταιρια εισαγωγης (140E εχει το flight κανονικα), οχι με τιμες skroutz που ανεβοκατεβαινουν ή με εκπτωσεις. δε μπορεις να κανεις αρθρο με το skroutz προφανως :) 

Υπάρχει κ επόμενο αρθρο με ακουστικα ως 200Ε που καλυπτει μεγαλύτερες απαιτησεις. Κ φυσικα διαφορα απο αυτα μπορει να τα βρεις σε καποια προσφορα/εκπτωση πολυ καλυτερη τιμη (πχ τα 7x τα πηρα 130 απο 180 που ηταν η επισημη τιμη).

ξερει κανεις ποτε θα εξομαλυνθει η αγορα να παρουμε ενα ps5 ; η ποτε θα εχουμε νεο στοκ?

εννοειται οτι πανω απο 499 δεν αγοραζουμε , οχι λεφτα σε scalpers

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

δεν υπαρχουν γιατι τα αρθρα ειναι με τιμες official απο την εταιρια εισαγωγης (140E εχει το flight κανονικα), οχι με τιμες skroutz που ανεβοκατεβαινουν ή με εκπτωσεις. δε μπορεις να κανεις αρθρο με το skroutz προφανως :) 

Υπάρχει κ επόμενο αρθρο με ακουστικα ως 200Ε που καλυπτει μεγαλύτερες απαιτησεις. Κ φυσικα διαφορα απο αυτα μπορει να τα βρεις σε καποια προσφορα/εκπτωση πολυ καλυτερη τιμη (πχ τα 7x τα πηρα 130 απο 180 που ηταν η επισημη τιμη).

Αυτή τη στιγμή με 95€ είναι η καλύτερη επιλογή  τα Cloud Flight.

Δεν αποτελεί ευαγγέλιο σε καμία περίπτωση το άρθρο ενός site.

Με όλο το σεβασμό η τελευταία πρόταση γιατί είσαι και ιδιοκτήτης του προφανώς.

Επεξ/σία από Lobo10

22 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Αυτή τη στιγμή με 95€ είναι η καλύτερη επιλογή  τα Cloud Flight.

Δεν αποτελεί ευαγγέλιο σε καμία περίπτωση το άρθρο ενός site.

Με όλο το σεβασμό η τελευταία πρόταση γιατί είσαι και ιδιοκτήτης του προφανώς.

nope, ουτε μετοχη, ουτε δεκαρα, απλος εθελοντης που γραφει, thats all :) 
συμφωνω απολυτα με αυτα που λες φυσικα, απλα εξηγω γιατι δε μπορει ενα αρθρο να στηνεται πανω στις τιμες του skroutz, που σε 24 ωρες μπορει να εχουν αλλαξει οι μισες ;) 
απο εκει κ περα, στα 95Ε ειναι ωραια περιπτωση τα Cloud Flight σιγουρα. σε λιγους μηνες βεβαια εχουμε black friday που θα δουμε πολλα μεγαθηρια να πεφτουν τιμη οποτε οποιος δε βιαζεται, καλο ειναι να περιμενει. περσι το arctis 9pro το εδιναν κατω απο μιση τιμη.

• Like 4

5 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

nope, ουτε μετοχη, ουτε δεκαρα, απλος εθελοντης που γραφει, thats all :) 
συμφωνω απολυτα με αυτα που λες φυσικα, απλα εξηγω γιατι δε μπορει ενα αρθρο να στηνεται πανω στις τιμες του skroutz, που σε 24 ωρες μπορει να εχουν αλλαξει οι μισες ;) 
απο εκει κ περα, στα 95Ε ειναι ωραια περιπτωση τα Cloud Flight σιγουρα. σε λιγους μηνες βεβαια εχουμε black friday που θα δουμε πολλα μεγαθηρια να πεφτουν τιμη οποτε οποιος δε βιαζεται, καλο ειναι να περιμενει. περσι το arctis 9pro το εδιναν κατω απο μιση τιμη.

Τρέχουν και τώρα προσφορές στο site της Steelseries. Έχουμε τα ίδια ακουστικά, 7X και εγώ που κάνουν για όλες τις κονσόλες(& pc).

Με λύπη μου παρατήρησα ότι πήραν ένα 20αρικο πάνω τελευταία. Βέβαια με τον κωδικό newsletter10 μειώνεται η τιμή.

1 λεπτό πριν, Lobo10 είπε

Τρέχουν και τώρα προσφορές στο site της Steelseries. Έχουμε τα ίδια ακουστικά, 7X και εγώ που κάνουν για όλες τις κονσόλες(& pc).

Με λύπη μου παρατήρησα ότι πήραν ένα 20αρικο πάνω τελευταία. Βέβαια με τον κωδικό newsletter10 μειώνεται η τιμή.

ναι τα 7Χ ενα χρονο μετα παραμενουν η μοναδικη λυση κατω απο 200Ε που παιζει κ σε xbox series κ στ ps5 wireless κ γινεται χαμουλης. εξω συχνα ειναι sold out.

23 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Επανέρχομαι με το παλιό θέμα που ενώ έχω ανεμιστήρα NMB που κάνει αυτό το σφύριγμα . Η αντιπροσωπεία όντως ενώ άκουγαν τον ήχο οι τεχνικοί μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός ήχος, ότι σε άλλες περιπτώσεις που ρώτησαν τα κεντρικά τους είπε ότι δεν προβλέπεται αντικατάσταση για αυτό κ.α. Μου είπαν άμα θέλω να το αφήσω αλλά δεν θα γίνει κάτι μάλλον. Δεν το άφησα.

Επειδή έχω βρει ήδη και κατσαβίδι και τα πλαστικά δαχτυλίδια σε ένα συνοικιακό μαγαζί έλεγα να δοκιμάσω τη λύση που κάνουν πολλοί. Κατάλαβα από πολλά βιντεάκια ότι είναι αρκετά εύκολο και δεν υπάρχει θέμα με εγγύηση καθώς μπορείς απλά να τα βγάλεις.

Οσοι το έχετε κάνει για πείτε, αξίζει τον κόπο; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω πιο πολύ; Βελτιώθηκε αισθητά ή λίγο;

Να ενημερώσω ότι το έκανα και δεν άλλαξε κάτι. Δοκίμασα και λίγο με έξω από τη θέση του τον ανεμιστήρα και το κάνει και μόνος του. Κάτι έχει αυτός και δεν έχει σχέση με δονήσεις ή κάποιο κομμάτι να εξέχει μέσα στη κονσόλα.....αν και ο ανεμιστήρας φαίνεται σε τέλεια κατάσταση...δεν παίζει καθόλου...δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει έτσι. Οπότε το κρατάω ως έχει και σε περίπτωση που αλλάξει κάτι από μόνο του πράττω ανάλογος.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...