Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, LionHurt1982 είπε

Ακριβως για αυτο ρωταω. Επαιξα στο pc με 60 frames σταθερα κανα 15ωρο.

Επειδή το παιχνιδι το έβγαλα και σε Pc και σε Ps5, η πιο σταθερή έκδοση ειδικά τις πρώτες ημέρες ήταν η Ps4 έκδοση στο ps5.

Το λέω αυτό γιατί στο Pc δυστηχώς μέχρι και πριν λίγο καιρό που το έπαιξα, εξακολουθούν να υπάρχουν τα γνωστά θέματα stuttering(όχι τόσο έντονα όπως πέρυσι αλλά υπάρχουν) και αν θυμάμαι καλά πρέπει να μου freezαρε/κρασαρε και το παιχνιδι 1 με 2 φορές.

Εαν λοιπόν θέλεις να το παίξεις στο ps5, θα σου πρότεινα να αγοράσεις την Ps4 έκδοση, η οποία σου προσφέρει και free upgrade σε ps5 έκδοση(ψηφιακά) όπως γράφει και στο κουτί

20210621120628_elden_ring_ps4.jpeg

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επειδή το παιχνιδι το έβγαλα και σε Pc και σε Ps5, η πιο σταθερή έκδοση ειδικά τις πρώτες ημέρες ήταν η Ps4 έκδοση στο ps5.

Το λέω αυτό γιατί στο Pc δυστηχώς μέχρι και πριν λίγο καιρό που το έπαιξα, εξακολουθούν να υπάρχουν τα γνωστά θέματα stuttering(όχι τόσο έντονα όπως πέρυσι αλλά υπάρχουν) και αν θυμάμαι καλά πρέπει να μου freezαρε/κρασαρε και το παιχνιδι 1 με 2 φορές.

Εαν λοιπόν θέλεις να το παίξεις στο ps5, θα σου πρότεινα να αγοράσεις την Ps4 έκδοση, η οποία σου προσφέρει και free upgrade σε ps5 έκδοση(ψηφιακά) όπως γράφει και στο κουτί

20210621120628_elden_ring_ps4.jpeg

Ηξερα για τη σταθεροτητα της εκδοσης του ps4 σε ps5. Πιστευα ομως πτι θα χανει αρκετα σε ποιοτητα εικονας.

Και μονο ομως οτι μπορω να βρω την ps4 εκδοση και να αναβαθμισω δωρεαν σε ps5 ειναι σημαντικο. Μπορει να γλιτωσω καποια χρηματα και να εχω παντα την επιλογη ποιας εκδοσης να παιξω. 

Ευχαριστω

Δημοσ.
19 ώρες πριν, LionHurt1982 είπε

Παιδια επενερχομαι λιγο στο θεμα του elden ring, καθως μολις πηρα την κονσολα. Εχει παιξει κανεις το παιχνιδι σε τηλεοραση με vrr; Θα είναι ομαλη η αποδοση του παιχνιδιου η θα βλεπω αρκετα stutters που θα χαλανε την εμπειρια;

μια χαρα θασαι, οτι θεματα υπηρξαν στην κυκλοφορια του παιχνιδιου μετά διορθωθηκαν με patch, παιχνιδαρα ειναι θα το ευχαριστηθεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπομονή που έχει ο τύπος να πηγαίνει γραμμικά πέρα δώθε προσποιούμενος τον npc :P. Και ο "φόνος" στους θάμνους όλα τα λεφτά 🤣.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Υπομονή που έχει ο τύπος να πηγαίνει γραμμικά πέρα δώθε προσποιούμενος τον npc :P. Και ο "φόνος" στους θάμνους όλα τα λεφτά 🤣.

To έχεις δεί και αυτό? 😆😆😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά και καλή σαρακοστή. 

Κάποιες φορές όταν ανοίγω το ps5 μένει σε μαύρη οθόνη και δεν δείχνει σήμα. 

Αυτό λύνεται απευθείας με το που βγάλω βάλω το hdmi. 

Έχει κάποιος το ίδιο θέμα? 

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ευχαριστώ. 

Δοκίμασε άλλο hdmi καλώδιο 

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Δοκίμασε άλλο hdmi καλώδιο 

Το μαμισιο έχω.

Λες να χάλασε χωρίς να το πειράξω? 

Πάντως διαβάζω στο reddit αρκετοί έχουν τέτοιο θέμα. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Το μαμισιο έχω.

Λες να χάλασε χωρίς να το πειράξω? 

Πάντως διαβάζω στο reddit αρκετοί έχουν τέτοιο θέμα. 

Ποτέ δεν ξέρεις, μακάρι να είναι καλώδιο και όχι θέμα κονσόλας.

Δημοσ.

Μου έχει γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος.

να επεκτείνω τον εσωτερικό είναι πανάκριβο όποτε σκέφτηκα να βαλω εξωτερικό και να μεταφέρω τα παιχνίδια που θελω να παίξω. Πρέπει να προσέξω κάτι; Πρέπει να είναι ssd ή και ένας απλός με μεγάλη χωρητικότητα μας κάνει;

καποια πρόταση αν έχετε ευπρόσδεκτη 

ευχαριστω!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akis_supernatural είπε

να επεκτείνω τον εσωτερικό είναι πανάκριβο όποτε σκέφτηκα να βαλω εξωτερικό και να μεταφέρω τα παιχνίδια που θελω να παίξω. Πρέπει να προσέξω κάτι; Πρέπει να είναι ssd ή και ένας απλός με μεγάλη χωρητικότητα μας κάνει;

ευχαριστω!

Απο τον εξωτερικό δίσκο μπορεις να παίξεις μονο τα PS4 games. Τα PS5 games μπορεις μονο να τα μεταφερεις στον εξωτερικο σαν αποθηκευση και οταν θέλεις να τα παίξεις τα μεταφέρεις και πάλι στον εσωτερικο. Εγω σαν εξωτερικό έχω εναν 2ΤΒ Usb 3.0 που είχα και στο PS4. Δεν νομίζω θα κερδίσεις τιποτα αν εχεις SSD, μονο ταχύτητα στις αντιγραφες μεταξύ των 2 δισκών που κατα την γνώμη μου δεν αξίζει εξτρα χρήματα γι' αυτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikele13- είπε

Ποτέ δεν ξέρεις, μακάρι να είναι καλώδιο και όχι θέμα κονσόλας.

Πολλοί βλέπω έχουν θέμα ακόμη και από λειτουργία αδράνειας γίνεται κάποιες φορές..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akis_supernatural είπε

ευχαριστω!

Δεν χρειάζεται SSD πεταμένα λεφτά.

Στον εξωτερικό απλά αποθηκεύεις τα ps5 και παίζεις του ps4.

Παίρνεις https://www.skroutz.gr/s/3730460/Western-Digital-Elements-Portable-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-2TB-2-5-Μαύρο.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnnyman είπε

Ευχαριστώ. 

1) Τον ήχο του αρχικού μενού τον ακούς;

2) Άμα χωρίς να βγάλεις το καλώδιο και χωρίς να κλείσεις την κονσόλα, γυρίσεις το source σε TV και ξανά στο HDMI του PS5 φτιάχνει;

2) Τι τηλεόραση έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Απο τον εξωτερικό δίσκο μπορεις να παίξεις μονο τα PS4 games. Τα PS5 games μπορεις μονο να τα μεταφερεις στον εξωτερικο σαν αποθηκευση και οταν θέλεις να τα παίξεις τα μεταφέρεις και πάλι στον εσωτερικο. Εγω σαν εξωτερικό έχω εναν 2ΤΒ Usb 3.0 που είχα και στο PS4. Δεν νομίζω θα κερδίσεις τιποτα αν εχεις SSD, μονο ταχύτητα στις αντιγραφες μεταξύ των 2 δισκών που κατα την γνώμη μου δεν αξίζει εξτρα χρήματα γι' αυτο.

1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Δεν χρειάζεται SSD πεταμένα λεφτά.

Στον εξωτερικό απλά αποθηκεύεις τα ps5 και παίζεις του ps4.

Σωστα τα γραφομενα για το τι και πως τρεχει, διαφωνω καθετα για τον ssd, αν εχει οικονομικη ανεση ο φιλος, αβλεπι σε ssd, εκτος των πολυ γρηγοροτερων μεταφορων, θα τρεχει και πιο γρηγορα τα ps4 games, θα τα βγαλει τα λεφτα του στην  καλυτερη εμπειρια χρησης, οποιος το δοκιμασε, δεν ξαναγυριζει σε μηχανικο, παρα μονο για 3ο δισκο πχ οταν αποθηκευει πολλα κατεβασμενα παιχνιδια κλπ, με σπαστικη (στο ps σε αντιθεση με το xbox...) εναλλαγη δισκων, αλλα και παλι, τα καλυτερα παιχνιδια του θα τα εχει στον ssd.

Επεξ/σία από Jumbi
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...