Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Όταν ανοίγω την τηλεόραση μου (Hisense U7H) και έχει μείνει στο PS5 source πριν κλείσει, μου ανοίγει μαζί και την κονσόλα, πράγμα που δεν θέλω να γίνεται. Αλλά όταν ανοίγω το PS5 θέλω να πηγαίνει στο HDMI input του κατευθείαν, όπως και γίνεται.

Ξέρει κανείς ποια ρύθμιση πρέπει να πειράξω;

1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Δοκίμασε το hdmi cec να είναι ενεργοποιημενο μόνο στη κονσόλα και να το βγάλεις από την τηλεόραση ή το αντίστροφο .. Να δεις αν πιάνει αυτό που θέλεις .. Αλλιώς αναγκάστηκα όπως λέει και ο φίλος από πάνω είτε και τα 2 είτε τίποτα.. 

Απλά όταν κλείνεις την κονσόλα να γυρνάς την τηλεόραση στα κανάλια και μετά να την κλείνεις.. Όταν ανοίγεις την τηλεόραση στα κανάλια, μετά θα γυρνάς το source στο hdmi του ps5, θα πρέπει να ανοίγει η κονσόλα αν είναι και στις δύο συσκευές ενεργοποιημενο το hmdi cec.. 

Κι εγω καποια ρυθμιση του hdmi cec θεωρω πως θα ειναι. Απενεργοποιησε το απο την τηλεοραση να ξεμπερδευεις εφοσον σε ενοχλει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ενω εχεις σαν source το Ps5? Γιατι αν εχεις κατι αλλο ουτε εμας το κανει...ανοιγει κανονικα το κατι αλλο (βλ. Netflix, κεραια, disney+ κτλπ κτλπ)

Δεν εχω κανει τίποτα. Η TV εχει 4 HDMI και εχω επάνω PS5, Cosmote TV, Nova και Boxακι Cosmote TV.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Δεν εχω κανει τίποτα. Η TV εχει 4 HDMI και εχω επάνω PS5, Cosmote TV, Nova και Boxακι Cosmote TV.

Εννοεί αν πριν την κλείσεις έχεις επιλεγμένο το ps5 ως πηγή και όχι κάποιο από τα υπόλοιπα.

---

Σε άλλα νέα στις 3 περιμένουμε reviews από το psvr2 καθώς και το  Call of the Mountain 🚀

Επεξ/σία από kaliakman
  • Like 1

1 λεπτό πριν, kaliakman είπε

Εννοεί αν πριν την κλείσεις έχεις επιλεγμένο το ps5 ως πηγή και όχι κάποιο από τα υπόλοιπα.

Οπου και να την εχω οταν την κλεισω, θα κλεισει και το PS5

• Like 1

2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Οπου και να την εχω οταν την κλεισω, θα κλεισει και το PS5

Νομίζω μπερδευτήκαμε 😁

2 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Νομίζω παίζει ρόλο η TV. Στην δική μου η TV οταν ανοιγει δεν κάνει τιποτα το PS5. Μονο οταν την κλεινω, κλεινει και το PS5. Αντιθετα στο PS5 οταν το ανοιγω, ανοιγει και η TV. Οταν το κλεινω τοτε η TV μενει π.χ. στο HDMI 3 το οποιο ειναι το PS5. Ακριβως τα ίδια μου έκανε και το PS4

Για το άνοιγμα ρώτησε ο φίλος. Αν την κλείσεις με το ps5 ως source και την ανοίξεις, τι θα κάνει το playstation?

• Like 1

6 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Νομίζω μπερδευτήκαμε 😁

Για το άνοιγμα ρώτησε ο φίλος. Αν την κλείσεις με το ps5 ως source και την ανοίξεις, τι θα κάνει το playstation?

Εμενα οταν ανοιγει η TV το PS5 δεν ανοιγει. Σε οποιο source και να την ειχα. 

• Like 2

30 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εμενα οταν ανοιγει η TV το PS5 δεν ανοιγει. Σε οποιο source και να την ειχα. 

Μαρκα?

Δοκιμασε ας πουμε να κλεισεις το Ps5 και την τηλεοραση ενω εχεις σαν source το Ps5 και μετα απο 10 λεπτα ας πουμε να ανοιξεις την τηλεοραση απο το κουμπι του τηλεκοντρολ. Αν ανοιγοντας την τηλεοραση ανοιξει και το Ps5 ειναι το προβλημα που λεμε. Αν οχι, τοτε δεν το αντιμετωπιζεις εσυ. (οχι οτι ειναι ουσιαστικο προβλημα...κουβεντα να  κανουμε)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μαρκα?

Δοκιμασε ας πουμε να κλεισεις το Ps5 και την τηλεοραση ενω εχεις σαν source το Ps5 και μετα απο 10 λεπτα ας πουμε να ανοιξεις την τηλεοραση απο το κουμπι του τηλεκοντρολ. Αν ανοιγοντας την τηλεοραση ανοιξει και το Ps5 ειναι το προβλημα που λεμε. Αν οχι, τοτε δεν το αντιμετωπιζεις εσυ. (οχι οτι ειναι ουσιαστικο προβλημα...κουβεντα να  κανουμε)

LG, δεν θυμαμαι μοντελο γιατι δεν ειναι σχετικα καινουργια. Πολλες φορες οταν την ανοιγω ειναι στο HDMI του PS5 απο το προηγουμενο βραδυ και το PS5 δεν ανοιγει.

Πολλες φορες κλεινω την TV καταλαθος και μου κλεινει το PS5, το οποιο ειναι εκνευριστικό αλλα ειναι αναγκαίο κακο αν θες να χρησιμοποιηεις το control της TV μεσα στο PS5 (εγω το κανω στην εφαρμογη του Netflix για να μην ανοιγοκλεινω το dualsense)

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1

3 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Οταν το κλεινω τοτε η TV μενει π.χ. στο HDMI 3 το οποιο ειναι το PS5. Ακριβως τα ίδια μου έκανε και το PS4

Εμένα γυρνάει στο προηγούμενο source (συνήθως κεραία δηλαδή) όταν κλείσω τη κονσόλα (ps4), full hd Sony του 2016.

Μου κάνει εντύπωση που μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει να γυρίζει στο προηγούμενο source όταν κλείνει η κονσόλα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

51 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Πολλες φορες κλεινω την TV καταλαθος και μου κλεινει το PS5, το οποιο ειναι εκνευριστικό αλλα ειναι αναγκαίο κακο αν θες να χρησιμοποιηεις το control της TV μεσα στο PS5 (εγω το κανω στην εφαρμογη του Netflix για να μην ανοιγοκλεινω το dualsense)

Κ εγω την είχα πατήσει με αυτό. Υπάρχει ρύθμιση μέσα από την κονσόλα που το απενεργοποιεις.

Go to Settings => HDMI => Enable HDMI Device Link. You can either toggle it On or Off. If you toggle it off, then the PS5 won't turn off when you turn the TV off

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 1
  • Thanks 2

26 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Εμένα γυρνάει στο προηγούμενο source (συνήθως κεραία δηλαδή) όταν κλείσω τη κονσόλα (ps4), full hd Sony του 2016.

Μου κάνει εντύπωση που μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει να γυρίζει στο προηγούμενο source όταν κλείνει η κονσόλα.

Αυτό το κάνει. Αλλά πχ. άμα πατήσω να κλείσει η κονσόλα και ταυτόχρονα κλείσω την τηλεοράση (η κονσόλα θέλει κάποια δευτερόλεπτα να κλείσει και η TV κάποια δευτερόλεπτα να γυρίσει αυτόματα το source) τότε το source δεν αλλάζει..μου συμβαίνει συχνά. Οπότε μόλις ανοίξω την τηλεόραση θα ανοίξει κατευθείαν στο source PS5 και μαζί θα ανοίξει και η κονσόλα. Νομίζω αυτό συμβαίνει που περιγράφεται στα προηγούμενα σχόλια και θέλουν κάποιοι να αποφύγουν.

• Like 1

Δοκιμάστε να κλείσετε πρώτα την κονσόλα κ αφού γυρίσει αυτόματα στην TV, κλείστε κ την TV μετά. Λογικά έτσι όταν θα ανοίξετε την τηλεόραση, η κονσόλα δεν θα ανοιξει.

• Like 1

Μονο εμενα μου φαινεται αντιεπαγγελματικο να γινεται ενα τετοιο βιντεο με πουκαμισα κρεμασμενα, γκαρνταρομπα, κουτες και λοιπα στο background?

Τουλαχιστον ο ενας χριστιανος εκανε blur το background.

Δεν εχω αποψη για το psvr2 και δεν με ενδιαφερει, απλα θελησα να σχολιασω το στησιμο της παρουσιασης.

Οριακα ερασιτεχνικη.

• Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Μονο εμενα μου φαινεται αντιεπαγγελματικο να γινεται ενα τετοιο βιντεο με πουκαμισα κρεμασμενα, γκαρνταρομπα, κουτες και λοιπα στο background?

Τουλαχιστον ο ενας χριστιανος εκανε blur το background.

Δεν εχω αποψη για το psvr2 και δεν με ενδιαφερει, απλα θελησα να σχολιασω το στησιμο της παρουσιασης.

Οριακα ερασιτεχνικη.

Ουδεποτε το Gameover δεν πηγε να πουλήσει φιρμα οτι ειναι επαγγελματιες reviewers, δημοσιογράφοι, youtube stars ή κατι τετοιο. Πάντα το κάναμε ξεκάθαρο ότι είναι απλά μία παρέα από gamers που γράφει γιατί το διασκεδάζει.
Απο το 2005 μέχρι σήμερα, όλοι οι συντάκτες που γράφουν το κάνουν απλά από χόμπι, χωρίς αμοιβή ή ως βιοπορισμό, όλοι έχουμε καθημερινές δουλειές κανονικές και απλά γράφουμε όταν μπορούμε, ότι μπορούμε, για πράγματα που μας αρέσουν και το διασκεδάζουμε και τα μοιραζόμαστε με τον κόσμο.
Οπότε "επαγγελματικά" video review καλώς ή κακώς δε κάνουμε, δεν είναι αυτή η λογική της σελίδας. Δόξα το θεό, το διαδίκτυο ειναι τεραστιο και μπορείς να βρεις ότι βίντεο θέλεις. Και τα ερασιτεχνικα απο μια μικρή ομάδα που μοιράζεται τις εντυπώσεις της αλλά και τα "επαγγελματικά" με οργανωμένα σκηνικά, καμερες δεκάδων χιλιάδων ευρώ και όλα τα καλούδια.

από εκεί και πέρα, σε ευχαριστώ για τα σχόλια, θα δούμε αν στο μέλλον μπορούμε να πειράξουμε το background όλων (στο συγκεκριμενο μπορω να πω οτι προσωπικα δεν μπορουσα, απλα δεν με αφηνε το συστημα για καποιο λογο, αν και το προσπαθησα)!

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 16

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...