Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Προσωπικά προτιμώ physical σε γενικές γραμμές γιατί θέλω να μου ανήκει το παιχνίδι.

Κ αυτό. Αγοράζεις κάτι χειροπιαστό. Όχι αέρα κοπανιστό.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, afragorn είπε

Εμένα από σκρουτζομάγαζο μου ήρθε σήμερα πάντως και βρίσκομαι και Κρήτη. Είχα την εντύπωση ότι λόγω απεργίας θα το παραλάβω από βδομάδα και έμεινα κόκκαλο όταν το είδα.

Η acs δεν περιλαμβανει την Κρητη στην ανακοινωση, οποτε ισως αεροπλανο? Αν και παλι, πιστευω δυσκολα με την λογικη οτι ειναι στα ΑΚ αργα το απογευμα τα δεματα, και οι τελευταιες πτησεις να φευγουν λιγο μετα. Λογικα Σαββατο (αλλα μαλλον θα πας στο καταστημα)

5 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Η αληθεια ειναι οτι εχω παρει 2 100αρες απο την πειραιως, εχω ηδη premium μεχρι 2026, και ειμαι μεταξυ digital και αερα ή physical και χειροπιαστο :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Αν μια μέρα δεν θα ανήκει σε αυτόν που το έχει digital, δεν θα ανήκει και σε αυτον που το έχει physical

Απ την στιγμή που τα παιχνίδια θέλουν ίντερνετ για να παίξουν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

Αν μια μέρα δεν θα ανήκει σε αυτόν που το έχει digital, δεν θα ανήκει και σε αυτον που το έχει physical

Δεν θέλουν στο PS. Τουλάχιστον από όσο ξέρω. Κάνω λάθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, firepc είπε

Απλά ο ένας (digital) θα έχει δώσει 70€ κ ο άλλος (physical) από 10€ έως 70€ (ανάλογα την περίοδο αγορας). Κ σου μένει στο ράφι κ βλέπεις το ωραίο εξώφυλλο 😀😀😀

Νομιζω πως ειναι πολυ λίγα αυτά που θέλουν internet για να παίξεις.

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η acs δεν περιλαμβανει την Κρητη στην ανακοινωση, οποτε ισως αεροπλανο? Αν και παλι, πιστευω δυσκολα με την λογικη οτι ειναι στα ΑΚ αργα το απογευμα τα δεματα, και οι τελευταιες πτησεις να φευγουν λιγο μετα. Λογικα Σαββατο (αλλα μαλλον θα πας στο καταστημα)

Έχω παραλάβει από το πρωί το παιχνίδι!

Εντυπωσιακή ταχύτητα γιατί χθες το απόγευμα έφυγε από το μαγαζί και πρόλαβε και τη πτήση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, afragorn είπε

Έχω παραλάβει από το πρωί το παιχνίδι!

Εντυπωσιακή ταχύτητα γιατί χθες το απόγευμα έφυγε από το μαγαζί και πρόλαβε και τη πτήση!

Ναι δεν διάβασα σωστά το μήνυμα σου. Μια χαρά λοιπόν. Άρα για να μην ήξερες, δεν είχες λάβει τρακινγκ κτλ? (ή απλά δεν είδες τα updates) 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι δεν διάβασα σωστά το μήνυμα σου. Μια χαρά λοιπόν. Άρα για να μην ήξερες, δεν είχες λάβει τρακινγκ κτλ? (ή απλά δεν είδες τα updates) 

Το τελευταίο tracking που είδα ήταν "άφιξη" στο Κέντρο Διαλογής χθες το βράδυ. Δεν είχαν προσθέσει κάτι άλλο. Και λέω καλά εντάξει, έχει και την απεργία, τον ήπιαμε... :P

Δημοσ.

Έστειλα μήνυμα στο μαγαζί που έκανα την παραγγελία για Hogwarts Legacy. Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί αύριο για αυτό και δεν το έχουν στείλει (λες και δεν ξέρουμε πως γίνονται οι προπαραγγελίες) αλλά ο προμηθευτής τους ενημέρωσε ότι ενδεχομένως θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση και θα παραλάβουν είτε αύριο είτε την Δευτέρα. Κοινώς ή τους έστειλαν λιγότερα κομμάτια από ότι ζήτησαν και δεν έστειλαν σε όλους  ή πήραν περισσότερες προπαραγγελίες από τα κομμάτια που θα παραλάμβαναν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, cvb~ είπε

Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν το Playstation 5 μπορεί να παίζει σε αυτή την τηλεόραση: https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/264977-tv-led-50-sony-kd50x89j ;

Έχω ακριβώς αυτό το μοντέλο. Το πήρα πριν κανένα τρίμηνο, ακριβώς επειδή υποστηρίζει VRR, 120Hz κ.λπ. σε καλή τιμή.

Οπότε, το υποστηρίζει και με το παραπάνω, αλλά:

- προσοχή αν θέλεις να την τοποθετήσεις σε κάποιο μικρό, σε μήκος, έπιπλο. Ενώ θα βρεις διάσπαρτες πληροφορίες ότι τα stands της μπορούν να μπουν πιο μέσα, αυτό γίνεται από 55'' και άνω! Προσωπικά παιδεύτηκα πάρα πολύ να βγάλω άκρη αν γίνεται (μέχρι και στο skroutz κάποιος γράφει ότι γίνεται, αλλά είναι λάθος). Τελικά, πήρα ξεχωριστή βάση για το έπιπλο. Ανούσιο έξτρα κόστος δηλαδή και ταλαιπωρία λόγω "κακώς διατυπωμένων χαρακτηριστικών".
- μην περιμένεις το μαύρο να είναι μαύρο λόγω led τεχνολογίας - οκ, ήξερα ότι δεν έπαιρνα OLED, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Τελικά, κατέληξα να πάρω και ένα σετάκι bias lightning.

Αυτά τα δύο βασικά με ξενέρωσαν πολύ. Κατά τα υπόλοιπα:

- αρκετά οκ/γεμάτος ήχος για τηλεόραση, οπότε αν δεν έχεις ήδη κάποιο HT/Soundbar, μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό, χωρίς φυσικά να ενθουσιαστείς
- πολύ ευχαριστημένος από τις smart λειτουργίες της (Android TV :)) + γρήγορη!

Δε θέλω φυσικά να σε αποθαρρύνω. Για τα χρήματα της είναι αρκετά τίμια. Απλά σου έγραψα τι με ενόχλησε εμένα προσωπικά.

Επεξ/σία από giorgos147
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Η τηλεόραση προορίζεται για χώρο που δεν θα υπάρχει internet οπότε αναρωτιόμουν αν κατά τα άλλα παρόλο μου είναι smart παίζει κανονικά τα ψηφιακά κανάλια (ΕΡΤ, MEGA, ANT1, STAR, SKAI, κτλ.) χωρίς να χρειάζεται internet.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, cvb~ είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Η τηλεόραση προορίζεται για χώρο που δεν θα υπάρχει internet οπότε αναρωτιόμουν αν κατά τα άλλα παρόλο μου είναι smart παίζει κανονικά τα ψηφιακά κανάλια (ΕΡΤ, MEGA, ANT1, STAR, SKAI, κτλ.) χωρίς να χρειάζεται internet.

Παρακαλώ.

Ε, όπως όλες, με κεραία. 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...