Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Se7en92 είπε

Απ' ότι είδα είναι το πιο παλιό μοντέλο

1116A

Ενώ εγώ είχα αγοράσει το B 

Μπορώ να απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή?

Δεν υπαρχει παλιο ή καινουργιο μοντελο, με την κλασικη εννοια πιο καινουργιο = καλυτερα/περισσοτερα χαρακτηριστικα. Απλα ειχαν γινει αλλαγες στην ψυξη.

Και οχι, δεν μπορεις με βαση το οτι ειναι διαφορετικο μοντελο κατασκευης. Για την συσκευασια, οκ, εκει δεν επρεπε να παραλαβεις απλα (με την λογικη οτι δεν παραλαμβανω προσωπικα, αν δω καταστραμενη εξωβτερικη συσκευασια)

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Se7en92 είπε

Πρίν στείλω το PlayStation για φτιαξιμο είχα κατεβάσει το FIFA από το bundle

Τώρα ξέρετε που μπορώ να το βρώ?

Βάλε τον λογαριασμό σου στο νέο ps5 και πήγαινε στην Library. Εκεί θα είναι . 

• Like 2
Δημοσ.

Είδε κανείς κάποια βίντεο review που κυκλοφορούν στο YouTube από το hogwarts? Προσωπικά έριξα μια ματιά αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Κάτι συνεχίζει να με χαλάει. Ίσως η μορφή της μάχης, τα πολλά spells που θα πρέπει να ξέρει κανείς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Armoral είπε

Όσο καλό να είναι σαν προϊόν, το 2 ώρες μπαταρία που λέει η ακόμα κ 4ς που αναφέρουν οι υπόλοιποι κ η χρήση καλωδίου για να εισαι χαλαρά το θεωρώ πισογυρισμα. 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που έκανε η σονυ με την μπαταρία. Έχεις δει ότι ο κόσμος ζητάει μεγαλύτερη μπαταρία στο dualsense από τη μέρα που κυκλοφόρησε η κονσόλα. Κ βγάζεις ένα χειριστήριο με περισσότερες λειτουργίες, άρα κ με μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας κ του βάζεις μπαταρία μικρή. Θα μου πεις αν έβαζε μεγαλύτερη μπαταρία θα ανέβαζε κ άλλο το κόστος. Ρίξε το κόστος από το κέρδος σου (τι είπα τωρα). Κ μην πείτε παίζεις με το καλώδιο. Εποχές ps2 δηλαδή. Δεν δίνεις 260€ για να παίζεις με καλώδιο.

Δημοσ.
Στις 25/1/2023 στις 6:57 ΜΜ, Se7en92 είπε

Παρέλαβα σήμερα το ps5

Μετά από ένα μήνα

Έγινε αντικατάσταση από την Astra

Δεν ξέρω αν είναι refurbished

Το κουτί μου ήρθε κατά ξεσκισμενο

Τι μπορώ να κάνω?

1116A

1116A

Μπορώ να απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή?

Νομιζω το Α ειναι disk edition και το B digital edition ας μας πει και κανενας αλλος εισαι σγρ???

Τα μοντελα που ειπαρχουν ειναι cfi 1016  cfi 1116  cfi  1216  το Α στο τελος με μια γρηγορη αναζητιση παει στο disk και το B στο digital

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη γενιά του πρώτου PlayStation και κάθε γενιά η From Software φτιάχνει τουλάχιστον ένα αποκλειστικό για τo PlayStation. Πότε άραγε θα δούμε αν ετοιμάζουν κάτι για PS5;😁

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση…ενδοαφερομαι να αγορασω το yakuza like a dragon…αν πάρω την έκδοση ps4 (retail) γνωριζει κανείς αν έχει free upgrade για το ps5;;;

ρωταω γτ θέλω να πάρω την ichi edition που έρχεται με χάρτινο slipcase και steelbook και την βρίσκω μόνο για ps4.την βρίσκω και στο ps5 κάνα 10€ πιο ακριβή αλλά δεν μπορώ να διακρίνω από τις φωτό που έχουν αν η ps5 έκδοση έρχεται και αυτή με χάρτινο slipcase και steelbook (επισης αν γνωριζει κάποιος ας με ενημερώσει).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...