Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως το άφησα στην άκρη το Callisto μέχρι να το συμμαζέψουν εντελώς γιατί βλέπω ότι τα patches που βγαίνουν είναι χοντρά. Ίσως να περιμένω και το story dlc για να το πιάσω όλο μαζί.

Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο replay value για ng+. 

Περιμένω πως και πως το Dead Space την Παρασκευή. Ελπίζω να μην έχουμε και εκεί τεχνικά θέματα.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω αναμενω το dead space.Δεν εχω παιξει το πρωτοτυπο οποτε ανυπομονω.Βεβαια μου ηρθε σημερα μηνυμα απο κωστοβολο οτι θα καθυστερησει η παραγγελια.😔

Δημοσ.

όπως αναμενόταν για το Forspoken και με αυτά που είχαμε δει ότι απλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά ούτε και για πέταμα

Δημοσ.

Πάντως βλέποντας μόνο τα νούμερα, δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, από τη στιγμή που φαίνεται να πιανουν όλο το φάσμα των βαθμολογιών. Είναι που είναι προβληματικό το σύστημα με τις βαθμολογίες, εδώ ξέφυγε τελείως.

Καλύτερα να διαβάσει/δει κανείς κάποιον reviewer που ταιριάζουν τα γούστα του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πειράζει. Πάμε για το επόμενο. Από παιχνίδια να φάνε και οι κότες.

Για να δούμε Hogwarts Φλεβάρη τί θα λέει και Μάρτιο έχουμε τα σίγουρα Jedi Survivor και RE4 remake.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, kostiger είπε

Marvel’s Spider-Man 2 is a “Massive” Game, Insomniac “Confident” About 2023 Launch

Actor Yuri Lowenthal, who plays Spider-Man in the games, says he's "still got a little bit" of work to do on the game...

https://gamingbolt.com/marvels-spider-man-2-is-a-massive-game-insomniac-confident-about-2023-launch

Προσωπικά θα ήθελα τα παιχνίδια να έχουν λίγο μικρότερο scale από αυτό που γίνεται τελευταία (για τα open world μιλάω). πχ. το Horizon Forbidden West το έκαναν τόσο μεγάλο που με κούρασε λίγο. Καλύτερα ας έβαζαν άλλες 5 αποστολές στην κεντρική ιστορία και όχι 100 πράγματα γύρω γύρω και grind για να φαίνεται πιο μεγάλο.

Και όντως συμφωνώ ότι με τα reviews πιο πολύ πρέπει να βρεις αυτόν που είναι στο στιλ σου και να τον ακολουθείς. Στο Horizon οι πιο πολλοί έβαλαν πολύ μεγάλες βαθμολογίες, και κάποιοι λίγοι τόνισαν αυτό που ένιωσα και εγώ (πχ. Το The Telegraph το χαρακτήρισε ακριβώς όπως θα το έλεγα και εγώ.... καλό αλλά overwhelming).

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 1
Δημοσ.

Περισσοτερα νεα σχετικα με πσ5, σλιμ , προ και εμμεσως πσ6...

Despite the PlayStation 5 not even being three years old, rumors have begun circulating about a potential PS5 Pro or PS5 Slim model. Insider Tom Henderson discussed this, noting that the new PS5 model will have a detachable hard drive rather than a full-fledged upgrade, calling it “gen 2” of the current console.

However, this doesn’t mean a PS5 Pro won’t happen. Henderson noted in some more tweets that he’s “not entirely sure” if a Pro version would release in this generation. “It doesn’t feel like the regular version has been fully utilized yet and probably won’t be on mass until the end of the year.” What’s more surprising is that he’s heard “more about the PS6 than a PS5 Pro.”

https://gamingbolt.com/ps5s-new-model-is-not-a-ps5-pro-or-ps5-slim-rumor

https://gamingbolt.com/ps6-information-has-been-circulating-more-than-ps5-pro-rumor

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν τα accounts σχετικά με τα digital purchases στην κονσόλα. Έχω τρεις λογαριασμούς στo PS5 μου, έναν ελληνικό, έναν αμερικάνικο και έναν τούρκικο. Ο τούρκικος έχει κουμπωμένο Deluxe και τα games του είναι προσβάσιμα και από τους άλλους λογαριασμούς κανονικά. Επιπλέον, όσα games έχω (αγορασμένα και χαρισμένα) στον αμερικάνικο ή στον ελληνικό λογαριασμό, επίσης είναι playable από τους άλλους.

Και πάμε στο πρόβλημα: εξαργύρωσα το voucher με το Ragnarok στο ελληνικό account (για παν ενδεχόμενο, μιας και η κονσόλα είναι ελληνική). Ωστόσο, δεν μπορώ να παίξω από τα άλλα accounts, μόνο από το ελληνικό. Στα άλλα εμφανίζει λουκετάκι κάτω από τον τίτλο και μου λέει να το αγοράσω αν θέλω να το παίξω.

Επαναλαμβάνω, τα υπόλοιπα digital games που έχω αγορασμένα στο ελληνικό account (π.χ. Journey, Spider-man, HZD κλπ) μπορώ να τα παίξω από παντού. 

Τι διαφορετικό συμβαίνει με το Ragnarok και θέλει να μου σπάσει τα νεύρα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν τα accounts σχετικά με τα digital purchases στην κονσόλα. Έχω τρεις λογαριασμούς στην κονσόλα, έναν ελληνικό, έναν αμερικάνικο και έναν τούρκικο. Ο τούρκικος έχει κουμπωμένο Deluxe και τα games του είναι προσβάσιμα και από τους άλλους λογαριασμούς κανονικά. Επιπλέον, όσα games έχω (αγορασμένα και χαρισμένα) στον αμερικάνικο ή στον ελληνικό λογαριασμό, επίσης είναι playable από τους άλλους.

Και πάμε στο πρόβλημα: εξαργύρωσα το voucher με το Ragnarok στο ελληνικό account (για παν ενδεχόμενο, μιας και η κονσόλα είναι ελληνική). Ωστόσο, δεν μπορώ να παίξω από τα άλλα accounts, μόνο από το ελληνικό. Στα άλλα εμφανίζει λουκετάκι κάτω από τον τίτλο και μου λέει να το αγοράσω αν θέλω να το παίξω.

Επαναλαμβάνω, τα υπόλοιπα digital games που έχω αγορασμένα στο ελληνικό account (π.χ. Journey, Spider-man, HZD κλπ) μπορώ να τα παίξω από παντού. 

Κάνε πρωτεύων τον ελληνικό λογαριασμό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν τα accounts σχετικά με τα digital purchases στην κονσόλα. Έχω τρεις λογαριασμούς στην κονσόλα, έναν ελληνικό, έναν αμερικάνικο και έναν τούρκικο. Ο τούρκικος έχει κουμπωμένο Deluxe και τα games του είναι προσβάσιμα και από τους άλλους λογαριασμούς κανονικά. Επιπλέον, όσα games έχω (αγορασμένα και χαρισμένα) στον αμερικάνικο ή στον ελληνικό λογαριασμό, επίσης είναι playable από τους άλλους.

υποθέτω οτι το χουν κλειδωμένο κάτι με region γτ έχει ελληνικούς υποτίτλους που δεν υπάρχουν σε άλλη έκδοση? 

εαν έπαιρνες το ίδιο απο Τουρκία η Αμερική θα σου έπαιζε Ελλάδα γτ δεν απαιτείς ελληνικά  κ δεν θα μπορούσες να κατεβάσεις , ανάποδα μάλλον δε γίνεται γτ εκεί δε προσφέρετε οτι ίδιο προϊόν με ελληνικά? κάτι τέτοιο.. υποθέτω ξανα λεω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...