Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.δε καταλαβαινω τι συμβαινει.συνδεω εναν ssd hp 700 256gb που εχω.λεει ειναι unsupported format.τον βαζω pc τον κανω format exfat.τον ξανασυνδεω μου λεει αυτο.μηπως επειδη ειναι 256 μεγεθος και αφηνει ελευθερο χωρο γυρω στα 235? Στη μπροστινη usb λεει συνδεστε το στις πισω που ειναι πιο γρηγορες.στις πισω βγαζει αυτό ειτε το συνδεω με usb ειτε μπροστα στο type c

IMG_20230112_123816.jpg

IMG_20230112_131632.jpg

Επεξ/σία από bilaras7
Δημοσ.

NEW ANALYSIS SUGGESTS PS5 OWNERS ARE MORE LIKELY TO OWN A SINGLE CONSOLE.

https://www.videogameschronicle.com/news/71-of-uk-ps5-owners-say-its-their-main-console-versus-48-of-xbox-series-x-owners-research-finds/

''Somewhat curiously, the data also shows that only 43% of players who own the Digital Edition of the PlayStation 5 consider it their main system.

This may suggest that the more ‘dedicated’ Sony fans are more likely to purchase the disc-based version of the console.''

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2023 στις 4:15 ΜΜ, nick_souvlaki είπε

Έχουμε κάποια γνώμη-εμπειρία από αυτό το service center;

Έπεσα πάνω στην αλλαγή τον Δεκέμβριο, γιατι είχα θέμα με το PS5.

Ηταν εξυπηρετικότατοι και μάλιστα, όταν τους είπα τηλεφωνικά (γιατί το πήγε η γυναίκα μου) οτι άφησα το προφίλ μου συνδεδεμένο για να δούν τα error μου απάντησαν "για να το έχετε φέρει εδώ, εννοείται οτι υπάρχει θέμα". Προχώρησαν σε αντικατάσταση της κονσόλας την επόμενη μέρα χωρίς πολλά πολλά.

Σε γενικές γραμμές, εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος με όλη την εμπειρία.

Επεξ/σία από ktmaniac
  • Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, user2163 είπε

Ξέρει κανένας τις αλλαγές στους όρους που έγιναν;

Απ' ότι κατάλαβα, απαγορεύει πλέον την χρήση του Playstation Network σε παιδιά κάτω των 7 ετών και επιβάλλει στους 7 έως 17 ετών την συναίνεση απο ενήλικα για χρήση του.

Επεξ/σία από ktmaniac
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ktmaniac είπε

Απ' ότι κατάλαβα, απαγορεύει πλέον την χρήση σε παιδιά κάτω των 7 ετών και επιβάλλει στους 7 έως 17 την συναίνεση απο ενήλικα για χρήση του Playstation Network.

Α μόνο αυτό, οκ ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει ναι τα στέλνουν στο email αλλά είπα πιο γρήγορα να το δω από εδώ γιατί δεν είμαι σπίτι και από κινητό δεν μπορείς να συγκρίνεις εύκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/1/2023 στις 12:39 ΜΜ, bilaras7 είπε

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.δε καταλαβαινω τι συμβαινει.συνδεω εναν ssd hp 700 256gb που εχω.λεει ειναι unsupported format.τον βαζω pc τον κανω format exfat.τον ξανασυνδεω μου λεει αυτο.μηπως επειδη ειναι 256 μεγεθος και αφηνει ελευθερο χωρο γυρω στα 235? Στη μπροστινη usb λεει συνδεστε το στις πισω που ειναι πιο γρηγορες.στις πισω βγαζει αυτό ειτε το συνδεω με usb ειτε μπροστα στο type c

IMG_20230112_123816.jpg

IMG_20230112_131632.jpg

είχα παρόμοιο θεμα με usb stick. απλα κάτι screenshot ηθελα να κανω c/p. ε οτι κ να έκανα δεν το αναγνώριζε. έκανα τη δουλειά μου με αλλο usb... σίγουρα δεν φταίει το φορματ

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Οι επιλογες για το dead space

Δεν εχω παιξει το original αλλα εριξα προπαραγγελια.Φαινεται πολυ καλο.

Το αρχικό ήταν πάρα πολύ καλό. Όπως κ τα άλλα 2. Σίγουρα θα το ευχαριστηθεις. Όπως κ όλοι όσοι τους αρεσε η σειρά. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...