Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό το Hogwarts και 7αρακι στη χειρότερη να βγει απο ότι φαίνεται θα πουλήσει τα κέρατα του

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sndev είπε

αυτό το Hogwarts και 7αρακι στη χειρότερη να βγει απο ότι φαίνεται θα πουλήσει τα κέρατα του

ειναι η ισχύς ενός franchise. Ακομα και σκουπίδι να ειναι κατι, αν του πεταξεις ενα μεγαλο ονομα πανω, ολο και κατι θα πουλησει. Και αν τοιχον βγει απλα συμπαθητικο, τοτε ναι, μπορει να ξεσκιστει να πουλαει.

Μακαρι να βγει καλο γιατι με τοσους οπαδους του συμπαντους, θα ηταν ωραιο ενα τετοιο παιχνιδι. Απλα ως τωρα τα οσα εχουμε δει δεν με εχουν ψήσει ακομα για την ποιότητά του. Ειναι σιγουρα τιτλος που θα περιμενα να βγουν reviews αλλα και πρωτες εντυπωσεις παιχτων πριν να τον πλησιαζα για να παιξω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν ξέρω αλλά είμαι 50-50 να το πάρω. Κάτι με κρατάει το να περιμένω να το δω πρώτα. Ίσως έχω συνηθίσει μάχες με όπλα κ τόξα κ τα spells να μου φαίνονται κάπως.

Δημοσ.

Και εμένα κάτι με κρατάει αλλά δε ξέρω το τι. Ίσως φοβάμαι μην είναι άψυχο σαν το demo του forespoken ειναι κ το cyberpunk που τα χα σκάσει day one ίσως ότι δε κάνει 80 αλλά 75€ ? 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ilias78 είπε

75??? Για μπες στο skroutz...

τι λες τώρα!  

μετα το account στον ερντογαν έχω σταματήσει να κοιτάζω skroutz,  55 ευρώ day one για παιχνίδι στο ps5 που ευελπιστούμε να νε τουλάχιστον 8αρακι μου φαίνονται πολύ λίγα για να μην φοβάμαι για λακο στη φαβα  😅.

edit: Αν κ επόμενη τιμή το χουν 68

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/telos-epoxis-gia-tin-cometron-poia-i-epomeni-mera-gia-to-serbis-tou-playstation-stin-ellada/78613.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

την ευθύνη των επισκευών σε PS4, PS5, αλλά και τα περιφερειακά τους έχει αναλάβει η εταιρεία Astra Service, η οποία έχει έδρα στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών και στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 88. Η Astra Service συνεργαζόταν ήδη με τη Sony για το service οικιακών συσκευών και πλέον αναλαμβάνει και το κομμάτι του PlayStation. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για όποιον το χρειαστεί είναι το 2106860000. Οι ώρες λειτουργίας για το τηλεφωνικό της κέντρο είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-20.00 και Σάββατο 09.00-14.00, ενώ το κατάστημα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00 (Σάββατο κλειστά).

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/telos-epoxis-gia-tin-cometron-poia-i-epomeni-mera-gia-to-serbis-tou-playstation-stin-ellada/78613.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

την ευθύνη των επισκευών σε PS4, PS5, αλλά και τα περιφερειακά τους έχει αναλάβει η εταιρεία Astra Service, η οποία έχει έδρα στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών και στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 88. Η Astra Service συνεργαζόταν ήδη με τη Sony για το service οικιακών συσκευών και πλέον αναλαμβάνει και το κομμάτι του PlayStation. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για όποιον το χρειαστεί είναι το 2106860000. Οι ώρες λειτουργίας για το τηλεφωνικό της κέντρο είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-20.00 και Σάββατο 09.00-14.00, ενώ το κατάστημα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00 (Σάββατο κλειστά).

Έχουμε κάποια γνώμη-εμπειρία από αυτό το service center;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Προσωπικά δεν έχω ιδέα, αλλά είπα να μοιραστώ τα νέα με το θέμα ✌

Γενικά το έγραψα πιο πολύ. Απλά το έκανα σε παράθεση στο comment σου που έλεγε για την αλλαγή. 😀

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Κρίμα για τους εργαζόμενους αλλά σαν εταιρεία δεν πρόκειται να λείψει .

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

🤦

Βγήκανε videos γίνανε αναφορές απόψεις πήρανε κλικ και οι μεν και οι δε,  όλα καλά!

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

🤦

Διαβάσατε κανένας το άρθρο? :D Λέει ότι το πρόβλημα ισχύει, μόνο όμως όταν δουλεύει η κονσόλα.

Anyhoo, μακάρι να μην ισχύει αυτό σε μεγάλο βαθμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...