Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Αυτό που συνήθως σταματάει τη φάση είναι τα thermals και η αυτονομία με όλα αυτά. Τώρα που παίζει πολύ περισσότερη μαζική παραγωγή 3nm, τεχνολογίες 3ετίας λογικά θα είναι πιο απτες. Αλλα ναι αυτή τη στιγμή, έξω στην αγορά το καλύτερο που έχουμε ώς consumer gaming πλατφόρμα είανι το steam deck.

Το πιο οικονομικό και συμφέρον είναι, έχει και κάποια άλλα "δυνατότερα" αλλά έχω διαβάσει μεικτές κριτικες πχ :https://www.dexerto.com/tech/onexplayer-2-price-launch-2011886/ ειδικά για τα 900$ που ζητάει. Αλλά και πάλι για να τελειώσω το off-topic, λέω ότι ποιότητα ps5 σε όλα δύσκολα να έχει (handheld) αν το θέλουν να έχει θα κοστίζει όσο 3 ps5 (αφού θα βγούν bundled) αν μπορούσαν να το κάνουν στα 500$ θα το είχαν κάνει.Καλά δεν είμαι insider 😛 υποθετικά μιλάω, μπορεί αύριο να βγάλουν απλά αύτη ειναι η λογική...

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stafftw είπε

Το πιο οικονομικό και συμφέρον είναι, έχει και κάποια άλλα "δυνατότερα" αλλά έχω διαβάσει μεικτές κριτικες πχ :https://www.dexerto.com/tech/onexplayer-2-price-launch-2011886/ ειδικά για τα 900$ που ζητάει. Αλλά και πάλι για να τελειώσω το off-topic, λέω ότι ποιότητα ps5 σε όλα δύσκολα να έχει (handheld) αν το θέλουν να έχει θα κοστίζει όσο 3 ps5 (αφού θα βγούν bundled) αν μπορούσαν να το κάνουν στα 500$ θα το είχαν κάνει.Καλά δεν είμαι insider 😛 υποθετικά μιλάω, μπορεί αύριο να βγάλουν απλά αύτη ειναι η λογική...

Μην νομίζεις οτι PS5/XSX είναι και τπτ επιτομές της τεχνολογίας, αλλα ναι όταν μιλάμε για consumer grade προιόν με κέρδος για τις εταιρίες, μάλλον όπως τα λες είναι. Δεν είναι εκεί ακόμη η φάση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρεχάτε, Dying light 2 P5 10€ στο Γερμανό!

Edit:Εφυγε άμεσα δυστυχώς!

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Μην νομίζεις οτι PS5/XSX είναι και τπτ επιτομές της τεχνολογίας, αλλα ναι όταν μιλάμε για consumer grade προιόν με κέρδος για τις εταιρίες, μάλλον όπως τα λες είναι. Δεν είναι εκεί ακόμη η φάση.

Ναι προφανώς δεν είναι για το 2023 κάτι ιδιαίτερο, απλά ειναι βασισμένο και το software και calibrαρισμενο βάσει αυτών των specs της amd. Για αυτό λέω ότι σε κάτι αντίστοιχο θα πήγαιναν. Βέβαια πλέον βλέπω (χωρίς να έχω και τις καλύτερες γνώσεις) ότι γενικά προσπαθούν να ακολουθούν ίδιες φιλοσοφίες με pc τόσο σε portable, όσο και σε κονσόλες για να μην χρειάζεται τόσο porting και optimization, βλέπουμε και του switch βέβαια που έχει tegra και δυσκολεύονται στα ports μερικοί

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχει κλείσει οριστικά η cometron? Και αν ναι που πήγε το service της Sony? 

https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tZP1zcsSS7LsTDMNWC0UjWoMDRJNLS0NDQ2t7A0BQErgwpL0yRjA3MDY4tk87S0NEsDL47k_NzUkqL8PAACMBEm&q=cometron&oq=cometr&aqs=chrome.1.69i57j46i175i199i512j0i512l2j0i10i512j0i512l3.3048j0j7&client=ms-android-oneplus&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.

image.png.1b1559cf4eef3617e35909da1c4297bc.png

https://www.bbc.com/culture/article/20230109-the-last-of-us-review-the-best-video-game-adaptation-ever

"this the best video game adaptation ever made. For fans of the game, it is an adaptation of the utmost skill and reverence, yet one still capable of surprise; for people who have never picked up a controller, it is an encapsulation of the game's heart and soul – its full-blooded characters, its neat plotting, its mature themes of love and loss. It is, to finish Ellie's joke, "outstanding in its field".

Δημοσ.

Ελλάδα 

5 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

https://www.bbc.com/culture/article/20230109-the-last-of-us-review-the-best-video-game-adaptation-ever

"this the best video game adaptation ever made. For fans of the game, it is an adaptation of the utmost skill and reverence, yet one still capable of surprise; for people who have never picked up a controller, it is an encapsulation of the game's heart and soul – its full-blooded characters, its neat plotting, its mature themes of love and loss. It is, to finish Ellie's joke, "outstanding in its field".

Ελλάδα θα μπορέσουμε κάπως να το δούμε?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, music_lover είπε

Διαβασα το μηνυμα σου και πηγα κομετρον να δω.Μενω χαλανδρι και ειναι κοντα μου.Ναι εκλεισε.Για προϊόντα playstation το service το πηρε η astra service Μαρινου Αντυπα 88 Ηρακλειο Αττικης τηλ 2106860010 

• Thanks 2
Δημοσ.
41 minutes ago, Braveheart1980 said:

Μάλλον θα είναι απ'τις λίγες φορές  που όντως θα γίνει καλό adaptation.

Εμένα με χαλάει η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Έλλη μιας και έχει άγρια χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν, η Έλλη ακόμη και σε μεγαλύτερο ηλικία έχει γλυκό πρόσωπο.

Δημοσ.

Εγώ περιμένω τώρα 3 εβδομάδες την άστρα

Μπορούμε πουθενά να κάνουμε καταγγελία?

Δύο μηνών PlayStation και χάλασε?

Και εγώ που έσκασα 700 ευρώ

Για κονσόλα

Κονσόλα δεν έχω 

• Like 1
  • Sad 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Se7en92 είπε

Εγώ περιμένω τώρα 3 εβδομάδες την άστρα

Μπορούμε πουθενά να κάνουμε καταγγελία?

Δύο μηνών PlayStation και χάλασε?

Και εγώ που έσκασα 700 ευρώ

Για κονσόλα

Κονσόλα δεν έχω 

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λόγο αλλαγής της χρονιάς, απογραφών κτλ κτλ υπάρχουν καθυστερήσεις.

Δημοσ.

παιδιά πριν λίγο που άνοιξα το ps5 ο λογαριασμός μου ήταν αποσύνδεμενος και ήθελε πάλι σύνδεση κτλ με κάτι όρους. 

έγινε και σε άλλους το ίδιο ?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, johnnyman είπε

παιδιά πριν λίγο που άνοιξα το ps5 ο λογαριασμός μου ήταν αποσύνδεμενος και ήθελε πάλι σύνδεση κτλ με κάτι όρους. 

Και σε εμένα.

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Μην ανησυχείς. Το έκανε σε όλους. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...