Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα δει παντως σε βιντεο που ελεγαν οτι μπορει να συμβει σε μια πτωση η σε μια αποτομη αλλαγη της θεσης του ps5 βιαια.Επισης στο ιδιο βιντεο ελεγε οτι αν θελετε να αλλαξετε θεση στο ps5 απο οριζοντια καθετα κτλ,καντε το αφου εχει κρυωσει η συσκευη.Η κονσολα παντως ειναι σχεδιασμενη να ειναι ορθια ως επι το πλειστον...Το δικο μου δυομιση χρονια παντως ορθιο ειναι κ δεν εχει παθει κατι...

Επεξ/σία από nyne
  • Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο εγώ έχω τρελή ανυπομονησία για το vr;

Πολλη περισσότερη από το ps5 θα έλεγα μιας και εκεί εύκολα παίζεις για λιγο καιρό crossgen τα παιχνίδια αλλά εδώ μιλάμε για παιχνίδια ραμμένα πάνω του (οκ και το ps5 είχε το astro bot).

Ειδικά με την CES τώρα που όλοι λένε τα καλύτερα (ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί) και κοντεύει το launch ανυπομονώ να βρω παιχνίδι που θα μου δώσει το ίδιο χαμόγελο με το πρώτο astro bot το μακρινό έτος 2018.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξουμε καινούριο topic?

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Μόνο εγώ έχω τρελή ανυπομονησία για το vr;

Πολλη περισσότερη από το ps5 θα έλεγα μιας και εκεί εύκολα παίζεις για λιγο καιρό crossgen τα παιχνίδια αλλά εδώ μιλάμε για παιχνίδια ραμμένα πάνω του (οκ και το ps5 είχε το astro bot).

Ειδικά με την CES τώρα που όλοι λένε τα καλύτερα (ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί) και κοντεύει το launch ανυπομονώ να βρω παιχνίδι που θα μου δώσει το ίδιο χαμόγελο με το πρώτο astro bot το μακρινό έτος 2018.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξουμε καινούριο topic?

Κ γω το περιμένω αλλά δεν είμαι εξτασιασμενος. Φοβάμαι τις ζαλάδες οπότε κρατάω πισινή μήπως είναι πεταμένα χρήματα για εμένα.

Νέο τοπικ για το vr δεν έχει νόημα.. πόσοι θα πάρουν πιστεύεις κ πόσοι θα γράφουν 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sndev είπε

Κ γω το περιμένω αλλά δεν είμαι εξτασιασμενος. Φοβάμαι τις ζαλάδες οπότε κρατάω πισινή μήπως είναι πεταμένα χρήματα για εμένα.

Νέο τοπικ για το vr δεν έχει νόημα.. πόσοι θα πάρουν πιστεύεις κ πόσοι θα γράφουν 

Γενικά παίζει η ζαλάδα αλλά "μαθαίνεται", το λεγόμενο vr legs. Ξεκινάς από πιο αργά παιχνίδια και ανεβάζεις ένταση. Για αυτόν ακριβώς το λόγο το call of the mountain δεν έχει ελεύθερη κίνηση αλλα ένα μείγμα ωστε να μην τρομάξει ο κόσμος με ζαλάδες και το παρατήσουν. Όσοι το έχουν παίξει εστω και αυτό το λίγο πάντως το συγκρίνουν με το alyx σε επίπεδο και αυτό νομίζω λέει πολλά.

Υπάρχουν επίσης πολλά που δεν έχουν καθόλου/λιγη κίνηση όπως :

- kayak 

- moss

- demeo 

- beat saber 

Πολύς κόσμος αρχικά δεν θα υπάρχει, όχι. Αν δεν της βγει της Sony μαζί και της apple σε λιγους μήνες βλέπω να πεθαίνει πάλι για  κάποια χρόνια το εγχείρημα vr / ar

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaliakman είπε

Γενικά παίζει η ζαλάδα αλλά "μαθαίνεται", το λεγόμενο vr legs. Ξεκινάς από πιο αργά παιχνίδια και ανεβάζεις ένταση. Για αυτόν ακριβώς το λόγο το call of the mountain δεν έχει ελεύθερη κίνηση αλλα ένα μείγμα ωστε να μην τρομάξει ο κόσμος με ζαλάδες και το παρατήσουν. Όσοι το έχουν παίξει εστω και αυτό το λίγο πάντως το συγκρίνουν με το alyx σε επίπεδο και αυτό νομίζω λέει πολλά.

Υπάρχουν επίσης πολλά που δεν έχουν καθόλου/λιγη κίνηση όπως :

- kayak 

- moss

- demeo 

- beat saber 

Πολύς κόσμος αρχικά δεν θα υπάρχει, όχι. Αν δεν της βγει της Sony μαζί και της apple σε λιγους μήνες βλέπω να πεθαίνει πάλι για  κάποια χρόνια το εγχείρημα vr / ar

θα δοκιμάσω αυτό που λες να ξεκινήσω με ήρεμα παιχνίδια κ θα δω το πολύ πολύ πάνε 600ε η θα το σκοτώσω στα 400 να φύγει.

το vr ειναι δοκιμαστικό και σε αυτή τη γενιά  απλά  όσο το εξελισει κατοχυρώνει πατέντες για δικαιώματα. Πέραν της ακριβής τιμής για 5-6 παιχνίδια , και αν εξαιρέσεις τις ζαλάδες και τις ενοχλήσεις στο περισσότερο κόσμο ένα βασικό ειναι οτι ο χρήστης χρειάζετε χώρο για να το λειτουργήσει και θελει κ χωρο αποθήκευσης οσο κάθετε τα οποία είναι αποτρεπτικά. Είναι αρκετά σημαντικά τα αρνητικά για να εδραιωθεί απλά θα πάει καλύτερα από το πρώτο 

Κρυφή μου ελπίδα να φερουν το alyx

Επίσης αν έχω καταλάβει σωστα την βάση φόρτισης την αγοράζεις ξεχωριστά σα τα κινητά που αγοραζεις τον φορτιστη ενα πραγμα άρα είναι 650 ε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sndev είπε

Επίσης αν έχω καταλάβει σωστα την βάση φόρτισης την αγοράζεις ξεχωριστά σα τα κινητά που αγοραζεις τον φορτιστη ενα πραγμα άρα είναι 650 ε

Φορτίζουν και στις θύρες usb μια χαρά, δεν χρειάζεται να πάρεις τον φορτιστή... (τουλάχιστον όχι στην αρχή, περίμενε και τον χτυπάς σε κάποια έκπτωση)
Στην περιγραφή του φορτιστή το λέει εξάλλου πως φορτίζουν και κατεθείαν στις θύρες usb, απλά με αυτόν θα είσαι άνετος με ελεύθερες τις θύρες!
"" Keep your PlayStation VR2 controllers charged and ready to go with the PlayStation VR2 Sense Controller Charging Station. With this easy-to-use charging station, you can charge both of your controllers at the same time without having to connect them to the PlayStation 5 console, freeing up USB ports for other purposes.""

Εγώ το προ πλήρωσα ήδη το Vr2  από τον Κωτσόβολο τις προάλλες που έδινε δωροεπιταγή 120 ευρώ!
Δεν ξέρω τι παίζει με ζαλάδες και λοιπά, αλλά το περιμένω πως και πως και ας χρειάζομαι και έναν κουβά μπροστά μου.

Έχω ήδη το Resident evil Village που έχει δωρεάν συμβατότητα με το Vr2 και περιμένω να χωθώ στην βίλα να με κυνηγήσει η Ντιμιτρέσκου ανελέητα! 😛

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το vr αν δεν το παρατήσουν όπως το 3d είναι το μέλλον των video games..  Με κάποια παιχνίδια όταν τα έπαιζες 5 λεπτά ήσουν σαν άρρωστος για 3 ώρες  το έπαθα με παιχνίδια με αγώνες αυτοκινήτων, υπήρχαν και παιχνίδια που δεν είχες κανένα θέμα όπως το astrobot που είναι δυνατό παιχνίδι 

Η  αρχική τιμή είναι τρελή...  Αλλά αν είχε γραφικά μέσα στο vr σαν αυτά από το καινούργιο call of duty θα έδινα τα διπλά.. Που λέει ο λόγος...

3d ταινίες στο ps5 με το vr1 δεν έπαιζε ενώ στο ps4 έπαιζε  .. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αφαίρεσαν... 

Άσχετο.. Ένα νέο playstation vita με οθόνη oled 8 ίντσες θα γούσταρα να βγάζανε με γραφικά ps5 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα με το VR είναι τα παιχνίδια. Γενικά σε φόρουμ που συζητάνε χρήστες vr για pc λένε ότι είναι κάπως σε τέλμα το vr. Δεν βγαίνουν αρκετά παιχνίδια της προκοπής.

Αν θα το αλλάξει αυτό το PSVR2 θα το δείξει ο χρόνος και μακάρι να το κάνει.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Άσχετο.. Ένα νέο playstation vita με οθόνη oled 8 ίντσες θα γούσταρα να βγάζανε με γραφικά ps5 

Εδώ βγαίνουν διαστημόπλοια και ψυγεία τα ps5 και series x, πως περιμένεις να βάλουν σε 8 ίντσες γραφικά ps5; Και επίσης με αυτά που βλέπω από την τιμολογιακή πολιτική της Sony, έστω ότι βγάζει κάτι με fsr2 και πάιζει σε dynamic 4k, θα το πουλάει σε bundle μαζί με game 1400€.Just saying.Εκτός αν εννοείς να είναι handheld cloud streaming device

Δημοσ.

Πρεπει να το κανουν συμβατο και με το pc , εκει θα ξεπουλησουν . Μονο για το Ps5 δεν το παιρνω με τιποτα. 

Δυστυχως εχουμε ξεμεινει με το quest 2 στα pc 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stafftw είπε

Εδώ βγαίνουν διαστημόπλοια και ψυγεία τα ps5 και series x, πως περιμένεις να βάλουν σε 8 ίντσες γραφικά ps5; Και επίσης με αυτά που βλέπω από την τιμολογιακή πολιτική της Sony, έστω ότι βγάζει κάτι με fsr2 και πάιζει σε dynamic 4k, θα το πουλάει σε bundle μαζί με game 1400€.Just saying.Εκτός αν εννοείς να είναι handheld cloud streaming device

Γραφικά "4K" σε 8 Inches θα ήταν max 1080p ξέρω γώ, εκτός κι αν μιλάμε για dockable μηχάνημα. Πιο πάνω δεν κάνει διαφορά έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Γραφικά "4K" σε 8 Inches θα ήταν max 1080p ξέρω γώ, εκτός κι αν μιλάμε για dockable μηχάνημα. Πιο πάνω δεν κάνει διαφορά έτσι κι αλλιώς.

Δεν το έγραψα εγώ το γραφικά ps5, μπορεί να αναφέρεται και σε rt κτλ κτλ.Η ουσία είναι οτι είναι αδύνατο σε μικρό κόστος και μέγεθος να επιτευχθούν "γραφικα ps5" .Με το steam deck να είναι θεωρώ αυτη τη στιγμή ένα παράδειγμα.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stafftw είπε

Δεν το έγραψα εγώ το γραφικά ps5, μπορεί να αναφέρεται και σε rt κτλ κτλ.Η ουσία είναι οτι είναι αδύνατο σε μικρό κόστος και μέγεθος να επιτευχθούν "γραφικα ps5" .Με το steam deck να είναι θεωρώ αυτη τη στιγμή ένα παράδειγμα.

Απο τότε που βγήκε το PS5 έχει προχωρήσει αρκετά η φάση απο nvidia / amd. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να γίνει, προφανώς σε μικρότερες αναλύσεις.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Απο τότε που βγήκε το PS5 έχει προχωρήσει αρκετά η φάση απο nvidia / amd. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να γίνει, προφανώς σε μικρότερες αναλύσεις.

Προφανώς είναι σε r&d mode συνεχώς, απλά αυτό λέω δεν έχουμε κάτι απτό αυτή τη στιγμή,μόνο για smartphones-tablets soc, ακόμα και με hardware accelerated rt, που αφενός δεν ξέρω κατά πόσο θα τρέχει τα games current gen και αφετέρου αν δούμε τιμές στα smartphone αυτά, η τιμή θα είναι τουλάχιστον 1400 και δε νομίζω πως μπορεί να προχωρήσει σαν ιδεά.Τώρα αν είναι τα γραφικά τύπου ps4, με ~720p ανάλυση είναι εφικτό, αλλά η αλήθεια είναι οτι θα το είχαν κάνει λόγω και της επιτυχίας του switch (και του steam deck θα έλεγα).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stafftw είπε

Προφανώς είναι σε r&d mode συνεχώς, απλά αυτό λέω δεν έχουμε κάτι απτό αυτή τη στιγμή,μόνο για smartphones-tablets soc, ακόμα και με hardware accelerated rt, που αφενός δεν ξέρω κατά πόσο θα τρέχει τα games current gen και αφετέρου αν δούμε τιμές στα smartphone αυτά, η τιμή θα είναι τουλάχιστον 1400 και δε νομίζω πως μπορεί να προχωρήσει σαν ιδεά.Τώρα αν είναι τα γραφικά τύπου ps4, με ~720p ανάλυση είναι εφικτό, αλλά η αλήθεια είναι οτι θα το είχαν κάνει λόγω και της επιτυχίας του switch (και του steam deck θα έλεγα).

Αυτό που συνήθως σταματάει τη φάση είναι τα thermals και η αυτονομία με όλα αυτά. Τώρα που παίζει πολύ περισσότερη μαζική παραγωγή 3nm, τεχνολογίες 3ετίας λογικά θα είναι πιο απτες. Αλλα ναι αυτή τη στιγμή, έξω στην αγορά το καλύτερο που έχουμε ώς consumer gaming πλατφόρμα είανι το steam deck.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...