Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, leo066 είπε

Το είχε δει από 2012 αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι αφού αυτή την περίοδο κυριαρχούσε το xbox και όχι το ps4. Καλά, ότι πεις. Βασικά το game pass δεν είναι το μέλλον αλλά το παρόν. Το να βγάζει remaster του remaster και 10αρικο για upgrade δεν διαβάζει τίποτα, απλά οι φαν αγοράζουν, και αφού αγοράζουν φυσικά και θα σινεχιζει να το κάνει. 

Όσον αφορα το gamepass k το exra κ καθε τέτοιου ειδους συνδρομή

Spoiler

Γνώμη μου και οπτική μου οτι τα 30m χρήστες gamepass συμπεριλαμβανομένων κ του pc με συνδρομές δώρο στα πακοτινια κ τα doritos συγνώμη αλλά 5 χρόνια μετά δε το θεωρώ επιτυχία για να το βλέπω ως "παρον" προσωπικά το βλέπω άνοιγμα για το μέλλων. την ιδια άποψη εχω κ για το καθε extra premium γτ θεωρώ απλά δε βγαίνουν τα νούμερα. 

image.png.3bb5bb364887ecda9d3c726cfca31d7e.pngimage.png.a85a5ca0ea6e46e8bec7ce195f124d12.pngimage.png.198da37c49e08002ed847fd6257720a9.png

image.png.e10a57f00cf01d6972f3b442f6b83c97.png

Τώρα μιας κ έχω δώσει κ εγώ 10αρικα άρα συγκαταλέγομαι στους φαν,  σαν φαν λέω να τη χρηματοδοτώ 10ρικα γιατί έτσι, μη πέσει έξω το μαγαζί να στηρίξουμε  καθώς με αυτά τα ψιλολογια θα κρατηθεί ζωντανή κ θα χει τη πρωτοκαθεδρία κ εγώ θα χαίρομε μονός μου ω σαν 15χρονος. Η λέξη κυριαρχία ειναι βαρια αλλά νομίζω τουλάχιστον καταλαβαίνεις οτι 1 2 κ 3 χρόνια ακόμα πρωτοπορίας η μη ενός άλλου παίχτη δεν καθορίζει τις τεχνολογικές εξελίξεις πόσο μάλλον να αλλάξει το στατους μιας εταιρίας στο να κάνει δυνατό κατι πιο μεγάλο απο αυτη. 

το οτι δε μπόρεσε δε τις βγήκε η δεν ηξερε πως να το "πουλήσει" τότε , δεν αναιρεί οτι με τις κινήσεις έδειξε οτι ήθελε να πάει προς τα κει απο πολυ παλιότερα κ αυτή σαν εταιρια η τουλάχιστον να ειναι ενεργή πολυ πιο νωρις απο τον ανταγωνισμό

Σου έγραψα πολυ συγκεκριμένα παραδείγματα κ αιτιολόγησα το σκεπτικό μου κ απλά  πετάς τη μπάλα στην εξέδρα με 10αρικα που σου εξήγησα οτι κ αυτό ειναι μερος οτι προφανώς ειδε οτι θα τα σκάσουμε εμεις οι χαζούληδες γτ δε ξερουμε τι να τα κάνουμε.

οποτε και εγω ναι, ότι πω 🤦‍♂️

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Οταν το αγοράσεις θα σου δώσουν εναν 12ψηφιο κωδικό. Θα τον κάνεις redeem στο store και θα κατεβάσεις το game

Να το πάρω η λες να μου κάνουν καμία φουστια; 

7 ώρες πριν, sndev είπε

δε το ξερω το σιτε κ γενικα δεν αγοραζω εκτος play store αλλα φανταζομαι σου δινουν κάποιο κωδικο κ τον κάνεις redeem στο psstore. αν σου δινουν account που περιέχει το παιχνίδι μη μπλεξεις..

Μη μπλέξω;  σου έτυχε κάτι; 

Στο playstation store το έχουν 70 και μου φαίνονται πολλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Να το πάρω η λες να μου κάνουν καμία φουστια; 

Μη μπλέξω;  σου έτυχε κάτι; 

Στο playstation store το έχουν 70 και μου φαίνονται πολλά. 

Εαν σου στείλουν κωδικο ο οποιος γίνεται redeem στο psn store δε θα χεις κανένα θεμα.

Εαν σου στελνουν account που περιεχει το παιχνιδι ειναι πολυ πιθανο καποιο διαστημα αργοτερα να χασεις τη προσβαση η να ειναι κλεμενο account η gameshare με καποιο αλλο account κ θα εξαρτασαι απο το αλλο account.

Δε το γνωρίζω το σιτε δυστυχώς για να σου πω πως λειτουργεί σίγουρα

Νομίζω κάνα 80αρι θα χει στο στορε και ούτε κ εγώ θα τα έδινα .. απο τη στιγμή που εχεις digital το μονο που σε σώζει ειναι gameshare με άλλον φιλο σου να μοιράζεστε τα έξοδα η να προσπαθήσεις κ εσυ κατα ερντογαν μεριά

EDIT κοιτώντας το σιτε λέει για redeem 

Spoiler

image.png.1a48b5608eb08d0760218dcd6ac3cde6.png

απο την αλλη με προβληματίζει το Copyright © 2023 Instant Gaming 

γιατι δε κοιτάς κανα eneba που ειναι πιο γνωστο σιτε? 50αρη θα σου πάει κ στις 2 περιπτώσεις (μη σε πάρω στο λαιμο μου ούτε απο εκει εχω πάρει game) https://www.eneba.com/psn-fifa-23-ps5-psn-key-europe

αν το τολμησεις απο οπου κ αν ειναι πες μας το αποτέλεσμα να μαθαίνουμε :) 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sndev είπε

Εαν σου στείλουν κωδικο ο οποιος γίνεται redeem στο psn store δε θα χεις κανένα θεμα.

Εαν σου στελνουν account που περιεχει το παιχνιδι ειναι πολυ πιθανο καποιο διαστημα αργοτερα να χασεις τη προσβαση η να ειναι κλεμενο account η gameshare με καποιο αλλο account κ θα εξαρτασαι απο το αλλο account.

Δε το γνωρίζω το σιτε δυστυχώς για να σου πω πως λειτουργεί σίγουρα

Νομίζω κάνα 80αρι θα χει στο στορε και ούτε κ εγώ θα τα έδινα .. απο τη στιγμή που εχεις digital το μονο που σε σώζει ειναι gameshare με άλλον φιλο σου να μοιράζεστε τα έξοδα η να προσπαθήσεις κ εσυ κατα ερντογαν μεριά

EDIT κοιτώντας το σιτε λέει για redeem 

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.1a48b5608eb08d0760218dcd6ac3cde6.png

απο την αλλη με προβληματίζει το Copyright © 2023 Instant Gaming 

γιατι δε κοιτάς κανα eneba που ειναι πιο γνωστο σιτε? 50αρη θα σου πάει κ στις 2 περιπτώσεις (μη σε πάρω στο λαιμο μου ούτε απο εκει εχω πάρει game) https://www.eneba.com/psn-fifa-23-ps5-psn-key-europe

αν το τολμησεις απο οπου κ αν ειναι πες μας το αποτέλεσμα να μαθαίνουμε :) 

Μωρέ ούτε εγώ τα ξέρω.... Instant gaming έχω πάρει αρκετά για το pc μόνο. Eneba δηλαδή είναι πάλι ίδια φάση; μου δίνουν έναν κωδικό και τον περνάω στο ps 5 και αυτό ήταν; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Μωρέ ούτε εγώ τα ξέρω.... Instant gaming έχω πάρει αρκετά για το pc μόνο. Eneba δηλαδή είναι πάλι ίδια φάση; μου δίνουν έναν κωδικό και τον περνάω στο ps 5 και αυτό ήταν;

Ναι, γενικα, ετσι δουλευει και το Eneba.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Ερώτηση: ο μικρός θέλει το fifa23, το βρήκα στο instant gaming 41 ευρώ, πως το περνάω στο ps 5 digital όμως; 

Ψώνισε άφοβα δεν είναι λογαριασμός.

Έχω αγοράσει Xbox και PC games αρκετές φορές και ο κωδικός έρχεται άμεσα στο email που δηλώνεις στην εγγραφή του site.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Όσον αφορα το gamepass k το exra κ καθε τέτοιου ειδους συνδρομή

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Γνώμη μου και οπτική μου οτι τα 30m χρήστες gamepass συμπεριλαμβανομένων κ του pc με συνδρομές δώρο στα πακοτινια κ τα doritos συγνώμη αλλά 5 χρόνια μετά δε το θεωρώ επιτυχία για να το βλέπω ως "παρον" προσωπικά το βλέπω άνοιγμα για το μέλλων. την ιδια άποψη εχω κ για το καθε extra premium γτ θεωρώ απλά δε βγαίνουν τα νούμερα. 

image.png.3bb5bb364887ecda9d3c726cfca31d7e.pngimage.png.a85a5ca0ea6e46e8bec7ce195f124d12.pngimage.png.198da37c49e08002ed847fd6257720a9.png

image.png.e10a57f00cf01d6972f3b442f6b83c97.png

Τώρα μιας κ έχω δώσει κ εγώ 10αρικα άρα συγκαταλέγομαι στους φαν,  σαν φαν λέω να τη χρηματοδοτώ 10ρικα γιατί έτσι, μη πέσει έξω το μαγαζί να στηρίξουμε  καθώς με αυτά τα ψιλολογια θα κρατηθεί ζωντανή κ θα χει τη πρωτοκαθεδρία κ εγώ θα χαίρομε μονός μου ω σαν 15χρονος. Η λέξη κυριαρχία ειναι βαρια αλλά νομίζω τουλάχιστον καταλαβαίνεις οτι 1 2 κ 3 χρόνια ακόμα πρωτοπορίας η μη ενός άλλου παίχτη δεν καθορίζει τις τεχνολογικές εξελίξεις πόσο μάλλον να αλλάξει το στατους μιας εταιρίας στο να κάνει δυνατό κατι πιο μεγάλο απο αυτη. 

το οτι δε μπόρεσε δε τις βγήκε η δεν ηξερε πως να το "πουλήσει" τότε , δεν αναιρεί οτι με τις κινήσεις έδειξε οτι ήθελε να πάει προς τα κει απο πολυ παλιότερα κ αυτή σαν εταιρια η τουλάχιστον να ειναι ενεργή πολυ πιο νωρις απο τον ανταγωνισμό

Σου έγραψα πολυ συγκεκριμένα παραδείγματα κ αιτιολόγησα το σκεπτικό μου κ απλά  πετάς τη μπάλα στην εξέδρα με 10αρικα που σου εξήγησα οτι κ αυτό ειναι μερος οτι προφανώς ειδε οτι θα τα σκάσουμε εμεις οι χαζούληδες γτ δε ξερουμε τι να τα κάνουμε.

οποτε και εγω ναι, ότι πω 🤦‍♂️

Γραφεις ότι εβλεπε το μέλλον αλλά δεν ρίσκαρε, μα αν το έβλεπε δεν θα υπήρχε κανένα ρίσκο και μάλιστα με το user Base του ps4. Και ναι, το από την στιγμή που οι φαν δίνουν τα 10αρικα για upgrade και τα 80αρια θα συνεχιζει να πουλάει. Εγω πχ δεν θα δώσω αυτά τα χρήματα ούτε σε παιχνίδι ούτε για upgrade, είτε από Sony είτε από ms. Ο λόγος αγοράς του ps5 από μένα ήταν το ps plus και τα αποκλειστικά της Sony που είναι διαθέσιμα σε αυτό, και ήταν το ps plus από Τουρκία, διαφορετικά δεν θα έδινα χρήματα για το ps plus ακόμη και αν δεν έχω παίξει κανένα στο ps4. Αν αύριο Sony και ms έλεγαν τέρμα οι υπηρεσίες από άλλες χώρες, όπως πληρώστε την τιμή για τη χώρα σας, ps plus μαζί με ps5 θα έπαιρναν πόδι. Για game pass θα έδινα τα 14 το μήνα γιατί τα παιχνίδια που έχει και αυτά που πρόκειται να μπουν στην υπηρεσία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του plus. Η Sony δεν βαζει καν τα δικά της Day one, για ποιο λόγο να την επιβράβευω για αυτή την τακτική? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Γραφεις ότι εβλεπε το μέλλον αλλά δεν ρίσκαρε, μα αν το έβλεπε δεν θα υπήρχε κανένα ρίσκο και μάλιστα με το user Base του ps4. Και ναι, το από την στιγμή που οι φαν δίνουν τα 10αρικα για upgrade και τα 80αρια θα συνεχιζει να πουλάει. Εγω πχ δεν θα δώσω αυτά τα χρήματα ούτε σε παιχνίδι ούτε για upgrade, είτε από Sony είτε από ms. Ο λόγος αγοράς του ps5 από μένα ήταν το ps plus και τα αποκλειστικά της Sony που είναι διαθέσιμα σε αυτό, και ήταν το ps plus από Τουρκία, διαφορετικά δεν θα έδινα χρήματα για το ps plus ακόμη και αν δεν έχω παίξει κανένα στο ps4. Αν αύριο Sony και ms έλεγαν τέρμα οι υπηρεσίες από άλλες χώρες, όπως πληρώστε την τιμή για τη χώρα σας, ps plus μαζί με ps5 θα έπαιρναν πόδι. Για game pass θα έδινα τα 14 το μήνα γιατί τα παιχνίδια που έχει και αυτά που πρόκειται να μπουν στην υπηρεσία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του plus. Η Sony δεν βαζει καν τα δικά της Day one, για ποιο λόγο να την επιβράβευω για αυτή την τακτική? 

Δε θες να καταλάβεις τι γράφω η εγω δεν τα γράφω σωστα που δε το θεωρώ απίθανο. 

Αρχικά είπα μέσα σε ολα οχι οτι δε τόλμησε να ρισκάρει αλλά οτι δεν μπορεί δεν γνωρίζει κ δεν εχει τη δύναμη (οχι μονο οικονομική) να το πάει παρακάτω σε επίπεδο software. Επίσης στην εποχή εκείνη το ιντερνετ για cloud υπηρεσίες δεν ηταν κ το πιο ευκολο πράγμα να γίνει πόσο μαλλον να πεισθεί τότε ένα κοινό με χαμηλες ταχυτητες. Δεν αρκεί απλα να εχεις κάποιο base για να πουλήσεις-ρισκαρεις αλλά και οι υποδομές αλλα περισσότερο η γνωση το πως να το κάνεις και η οικονομική δυνατότητα να το στηρίξεις. Για τελευταία φορα αυτο ειναι κάτι τελείως διαφορετικό απο το βλέπω που πηγαίνει  η κατάσταση. το οτι δεν ειχει δύναμη να στηρίξει κατι τετοιο δικό της σε επίπεδο software ακόμα και σημερα  φαινετε ξεκάθαρα απο το πότε κατάφερε να βάλει υποστήριξη για 2κ μόνιτορ η υποστήριξη vrr κτλ 

Σε δεύτερη φάση και οσον άφορά την "επιβράβευση" που είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που σχολίασες αρχικά.

Spoiler

Δεν ανέφερα το τι κάνεις εσυ και εγώ. Είμαστε ολοι διαφορετικοί κ έχουμε άλλα κριτήριά.  Προσωπικά δε το βλέπω επιβράβευσή. μαρεσει? το παίρνω δε αρέσει η δε συμφωνώ το αγνοώ κ προχωράω. Δε το σηκώνει η τσεπη μου κ το θελω? περιμένω να πέσει η τιμή σε 1 2 χρονια ? όποτε κ αν. Θα το πάρω κ μεταχειρισμένο ή θα το ξανά πουλήσω , λυσεις υπάρχουν. Προσωπικό παράδειγμα το GT7 από εμένα δε θα παρει cents γτ διαφωνώ κάθετα με το always online, τοχω παρει πολύ ανάποδα. δλδ τωρα τι? δε θα παιξω horizon κ gow επειδη διαφωνώ με τι πολίτικη της στο always ονλινε ?

Καλα κάνεις και δε παίρνεις plus αφού δε σε καλύπτει. και εμένα δε με καλύπτει το gamepass και το περιεχόμενο του όπως είναι τώρα , θα το πληρώσω όμως (ξανά ) όταν κ εφόσον βάλει κάτι που θα με ενδιαφέρει κ ξέρω οτι θα είναι εκεί, δικο της και δε θα το βρω αλλου. Όλα τα άλλα που δεν είναι της ms που μου τραβάνε το ενδιαφέρον τα αγοράζω κ στο ps ειτε day one ειτε σε εκπτώσεις ειτε μεταχειρισμένα .  Άλλες προτεραιότητές και άλλα θέλω. Δεν επιβραβεύω κατι που κανει 80 ευρώ. Δεν επιβραβευω το 10αρι upgrade. το παίρνω γτ γουστάρω τις ωρες που θα φαω πανω του δε με ενδιαφέρει αν το δώσει "τσαμπα" σε μια συνδρομή. ΑΝ το έβαζε ομως φυσικά θα το έπαιζα απο τη συνδρομή.

να σου πω κ το αλλο? last of us part 1 το εχω παιξει σε ps3 κ ps4 κ παίζει να τοχω τερματίσει 5 φορες. ε  αν σου πω οτι ειμαι απο τους τυχερούς που παίζω με τη γυναικα μου και θελω να το δει και κάποια στιγμή και θα ξαναπληρωσω το part 1να το δω στην lg c1 σε 60fps  θα μου πεις οτι στηρίζω κακές πρακτικές? Εγω βλεπω οτι θα κανω κατι που θα με γεμίσει με τον σύντροφο μου. 

Εσυ θες να δωσεις 14 ε για το περιεχόμενο που εχει και καλα κάνεις και για τα μελλοντικά αμφιλεγόμενα ΘΑ. Εγώ θέλω να παίζω αυτο που βγαίνει σήμερα και με τραβάει τη στιγμή που βγαίνει. Αυτό λοιπόν οταν δεν υπάρχει αλλου θα το πληρώσω.

Τη χαρά κ την ικανοποίηση της καθημερινότητας μου κοιτάω και οχι το τροπο που θα την κάνω πιο συμφέρουσα για κάποια ευρώ, δε το βλέπω επιβράβευση στην καθε πολυεθνική αλλά προσωπική μου διαφυγή απο αλλα βάσανα κ σκοτούρες.

Να σου υπογραμμίσω οτι ΔΕΝ σε θεωρώ λάθος (είναι άλλη οπτική)  και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ομως δε το συμμερίζομαι γιατί είμαστε διαφορετικοί στο τι αποζητάμε  

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mikele13- είπε

Ψώνισε άφοβα δεν είναι λογαριασμός.

Έχω αγοράσει Xbox και PC games αρκετές φορές και ο κωδικός έρχεται άμεσα στο email που δηλώνεις στην εγγραφή του site.

Στο xbox έρχεται κωδικός δηλαδή για το game, άρα έτσι θα έρθει και για ps 5 φαντάζομαι. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Στο xbox έρχεται κωδικός δηλαδή για το game, άρα έτσι θα έρθει και για ps 5 φαντάζομαι. 

Ναι πάντα κωδικούς λαμβάνεις από τα κλειδαδικα.

Στην περιγραφή του παιχνιδιού να τσεκαρεις καλά τι περιλαμβάνει για να μην την πατήσεις καμμιά φορά.

Το αναφέρω διότι για PS games είναι λίγα αυτά που είναι σκέτα παιχνίδια στα κλειδαδικα σε σύγκριση με του Xbox που γίνεται χαμός.

• Thanks 1
Δημοσ.

Από instant gaming έχω αγοράσει και εγώ 2 50αρες κάρτες από 40,99 η κάθε μία και τις πέρασα στο πορτοφόλι του λογαριασμού μου,άμεσα ήρθαν τα email.

Είναι πιο φθηνό από eneba.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, sndev είπε

να σου πω κ το αλλο? last of us part 1 το εχω παιξει σε ps3 κ ps4 κ παίζει να τοχω τερματίσει 5 φορες. ε  αν σου πω οτι ειμαι απο τους τυχερούς που παίζω με τη γυναικα μου και θελω να το δει και κάποια στιγμή και θα ξαναπληρωσω το part 1να το δω στην lg c1 σε 60fps  θα μου πεις οτι στηρίζω κακές πρακτικές? Εγω βλεπω οτι θα κανω κατι που θα με γεμίσει με τον σύντροφο μου. 

Σε όλα όσα λες 100% σύμφωνος εκτός απο αυτό. Δεκτό σαν άποψη για εσένα και τα γούστα σου, αλλα άν πληρώνεις το ίδιο ποσό 3 φορές για ένα προιόν που κόστισε κάπου στο 1/10 της παραγωγής της πρώτης φοράς, είναι κακή πρακτική εταιρίας που επιβραβεύεται. Είμαι πολύ υπέρ του preservation και θα ήταν τέλειο κάποιος το 22/23 να παίξει tlou1-2 στα στάνταρντ του σήμερα και ας πληρώσει αυτός 70 το κομμάτι. Όσοι το είχαν ήδη όμως θα έπρεπε στην χειρότερη να πληρώσουν ένα 20% της τιμής και να πάρουν το upgrade. Νομίζω αν ήμασταν όλοι πιο ευσυνείδητοι σε αυτό το κομμάτι, θα αναγκαζόταν η Χ,Υ εταιρία να σταματήσει αρμέγει υπερκέρδος. Καλό θα ήταν για όλους μας.

Περι συζήτησης cloud gaming, η συζήτηση είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη. Όταν βλέπεις google να τρώει μπιφτέκι και να πάει σπίτι της με budget ατελείωτο, κάτι λέει αυτό για το χώρο. Θέλει τεχνογνωσία, infrastructure, πολύ σωστό marketing και offerings κτλ κτλ. Το PS equivalent του Xbox Cloud δεν ήταν τόσο ισχυρό σαν offering και παρουσιάστηκε πολύ πρίν της ώρας του εκτός Japan λόγω infrastructure limitations. Σαν υπηρεσία στρίμινγκ τώρα πέρα απο το cloud, όταν το PS Plus δώσει ό,τι δίνει το gamepass, θα περάσει τα νούμερα του gamepass για πλάκα και αυτό είναι θεμιτό για όλους. Θα αγοράζεις 2 μήνες απο το ένα, 2 μήνες απο το άλλο και θα είσαι ΤΣΙΛΙΚΟΣ.

Κατα τα άλλα ναι, γούστα όλα αυτά, αν περνάς καλά περνάς καλά δεν έχει και πολύ νόημα η αναλυση ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...