Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@mikele13- εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή και να μαζέψεις παραπάνω χρήματα. Είναι κρίμα να έχεις μια κονσόλα σαν το PS5 πάνω σε ένα μέτριο μόνιτορ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

@mikele13- εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή και να μαζέψεις παραπάνω χρήματα. Είναι κρίμα να έχεις μια κονσόλα σαν το PS5 πάνω σε ένα μέτριο μόνιτορ.

Μέχρι 250€ μπορώ να ανέβω και αυτό με ζόρι.

7 λεπτά πριν, johnnyman είπε

παιδιά όντως ισχύει αυτό εδώ? 

https://gamerant.com/ps5-vertical-design-flaw-permanent-damage/

Δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά αν ισχύει ή όχι αν δεν μαζευτούν αρκετές κονσόλες από διαφορετικές πηγές με το συγκεκριμένο πρόβλημα. 

Το δικό μου πάντως το έχω εδώ και πάνω από ένα χρόνο σε όρθια θέση και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και το καλοκαίρι έριξα αρκετό gaming με ζέστη. Δεν σημαίνει ότι δεν θα πάθει τίποτα αλλά προσωπικά δεν θα κάτσω να αγχωθώ ή να αλλάξω θέση στην κονσόλα μου επειδή ένας Youtuber έκανε μια δική του θεωρία και τη βάφτισε μόνος του "design flaw".

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Σαν πιθανοτητες, ναι, φαινεται να ισχυει, ετσι λενε πολλα προσφατα αρθρα με φωτο απο το ιδιο μαγαζι σερβις στην Γαλλια.
Οχι οτι θα συμβει με το ζορι σε ολα τα καθετα ομως. Μαλλον σε ελαχιστα.

Επεξ/σία από nek4d

22 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Με σχεδόν 30Μ κονσόλες πουλημένες και σίγουρα τις μισες σε όρθια θέση, αν ίσχυε θα ειχε γίνει επανάσταση.....

το ίδιο σκευτικα κ εγώ

2 ώρες πριν, johnnyman είπε

Ζεις στην εποχή που η τρίχα γίνεται τριχιά. Ένα άτομο να βρεθεί με αυτό πρόβλημα θα το πάρουν δέκα site/YouTube channels και θα μας πρήζουν τα @@ μέρα νύχτα. 

Για να θεωρηθεί κάτι γενικευμένο θα πρεπει υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον στο 10% των μονάδων που έχουν πουληθεί. 

• Like 2

Το leakage είναι λίγο σπάνιο εκτός αν ήταν άμπαλοι και βάλανε υπερβολική ποσότητα, οπότε ναι διατρέχεις κίνδυνο για short circuit κλπ. Αυτό που είναι πιο σημαντικό και το είχαμε πει εξαρχής είναι ότι το LM δεν είναι πάστα ή thermal pad και θέλει αλλαγή μετά από 2-3 χρόνια γιατί και θα πέσει υπερβολικά η απόδοσή του και ίσως υπάρχει και διάβρωση πάνω στην πλάκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ilos είπε

Το leakage είναι λίγο σπάνιο εκτός αν ήταν άμπαλοι και βάλανε υπερβολική ποσότητα, οπότε ναι διατρέχεις κίνδυνο για short circuit κλπ. Αυτό που είναι πιο σημαντικό και το είχαμε πει εξαρχής είναι ότι το LM δεν είναι πάστα ή thermal pad και θέλει αλλαγή μετά από 2-3 χρόνια γιατί και θα πέσει υπερβολικά η απόδοσή του και ίσως υπάρχει και διάβρωση πάνω στην πλάκα.

Μου φαίνεται πολύ ακραίο μόλις μετά από δυο χρόνια να πρέπει να αλλάξεις θερμοαγώγιμο υλικό για να μη καταστραφεί η κονσόλα σου. Ποιος απλός χρήστης το γνωρίζει αυτό και πως θα μπει κιόλας σε τέτοια διαδικασία?

Από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα? Υπάρχει επίσημο report από την Sony ότι θα πρέπει να τους στείλεις πίσω την κονσόλα σε 2-3 χρόνια για να σου αλλάξουν το LM? Και αν ναι, που είναι το link?

Επεξ/σία από D.Luffy

14 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μου φαίνεται πολύ ακραίο μόλις μετά από δυο χρόνια να πρέπει να αλλάξεις θερμοαγώγιμο υλικό για να μη καταστραφεί η κονσόλα σου. Ποιος απλός χρήστης το γνωρίζει αυτό και πως θα μπει κιόλας σε τέτοια διαδικασία?

Από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα? Υπάρχει επίσημο report από την Sony ότι θα πρέπει να τους στείλεις πίσω την κονσόλα σε 2-3 χρόνια για να σου αλλάξουν το LM? Και αν ναι, που είναι το link?

Κλασσικά, κάποιος στο internet λέει μια μπαρούφα και μετα κάποιοι φέρνουν την συντέλεια του κόσμου. Λες και εταιρείες στο μέγεθος της Sony και της MS δεν ξερουν και ξέρει ο γιάγκος απο τα πετράλωνα.....

• Like 1

Αν βγει οντως τετοιο ελαττωμα, και θελει μετα απο μολις 2-3 χρονια αλλαγη, και επηρεασει μεγαλο αριθμο κονσολων, τοτε η εγγυηση δεν παιζει ρολο και πολυ πιθανο να πιεστει η Sony για ανακληση/αντικατασταση. 

Παντως, ειμαι πλεον στα 2 χρονια και 2 μηνες, και δεν εχω θεμα εγω. Ορθια απο day 1

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ από launch την έχω την κονσόλα και φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ανυπομονώ πάντως για τον πρώτο γενναίο εδώ μέσα που θα ανοίξει προληπτικά μόνος του το soc για να αδειάσει το LM και να βάλει καινούργιο. Περιμένω φωτογραφίες από την εγχείρηση. Ο καιρός κοντεύει έτσι κι αλλιώς πριν το υποτιθέμενο catastrophic failure.

Επεξ/σία από D.Luffy

11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Και εγώ από launch την έχω την κονσόλα και φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ανυπομονώ πάντως για τον πρώτο γενναίο εδώ μέσα που θα ανοίξει προληπτικά μόνος του το soc για να αδειάσει το LM και να βάλει καινούργιο. Περιμένω φωτογραφίες από την εγχείρηση. Ο καιρός κοντεύει έτσι κι αλλιώς πριν το υποτιθέμενο catastrophic failure.

Δεν θυμαμαι κιόλας σε κάποιο άνοιγμα της κονσόλας, αν έχεις πρόσβαση στο soc και στην μόνωση περιμετρικά για το LM. Ίσως ο έλεγχος δηλαδή να είναι εύκολος να γίνει. 

Και απο day one την κονσολα,σε ορθια θεση εννοειται εδω και 2 χρονια.Δεν χωραει και αλλου η βλακεια.Ακυρο αλλα πραγματικα οπτικα πολυ κακη κονσολα για μενα παντα.

Παντως αν βγει οντως τετοιο προβλημα θελει μαζικη μηνυση η sony.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...