Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, james9tito είπε

Ξεκίνησα το Division 2 έτσι να χαζέψω λίγο. Παίζω σε LG C1 και στο game optimizer το Vrr είναι off χωρίς να μπορώ να το πειράξω. Κάνω κάτι λάθος ή είναι το παιχνίδι; 

Μάλλον το παιχνίδι είναι, σε επίσημη λιστα υποστηριζόμενων παιχνιδιών δεν το βλέπω πάντως.

https://www.mejoress.com/en/all-ps5-vrr-games-variable-refresh-rate/

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To VRR παίζει μόνο σε ps5 παιχνίδια. Επίσης το παιχνίδια δεν χρειάζεται να υποστηρίζει VRR. Το PS5 έχει επιλογή να κάνεις force vrr σε παιχνίδια Ps5 που δεν έχουν εγγενή υποστήριξη vrr.

Το Division είναι ps4 οπότε δεν.

Επεξ/σία από CarbonFibre

21 ώρες πριν, Archantwn είπε

Χτες βάλαμε λίγο το Η γνώση είναι δύναμη, Δεκαετίες. Σε κανένα κινητό δεν έβρισκε το ps5. Δεν το έψαξα πολύ και τελικά παίξαμε στο 4. 

Σε περίπτωση που τύχει και σε άλλον (ή ίσως και στα άλλα παιχνίδια playlink) η λύση είναι μέσα από το app του παιχνιδιού, στο κινητό, στις ρυθμίσεις, να αλλάξετε την ip, με αυτή που δείχνει στο ps5.

Υπάρχει και άλλη λύση που δουλεύει πιο καλά συνήθως. Κλείνεις το WiFi του Ps5 (ή το συνδέεις στα 2.4Ghz ή με ethernet) και κανείς hotspot το ps5 μέσα από το παιχνίδι.

Πληροφοριακά, υπάρχουν και παιχνίδια PS5 τα οποία δεν υποστηρίζουν VRR ακόμα και αν το κάνεις force από το σύστημα. Όπως το GT7 για παράδειγμα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ο κοτσοβολος μέχρι αύριο, αγορές με επιστροφή σε δωροεπιταγη οπότε το vr2 κ το edge είναι με 120 κ 80 δώρο επιταγή επιστροφή.  Η δωροεπιταγη είναι για αγορές διπλάσιας αξίας. Θα εριχνα πιστόλι στο plaisio που χω παραγγείλει στα 600 αλλά δεν έχω τι να πάρω με τη δωροεπιταγη. Τώρα που δεν είναι στη μέση η payzy παίζει κ τιμολόγιο 🥲

Επεξ/σία από sndev

7 λεπτά πριν, sndev είπε

Έχει ο κοτσοβολος μέχρι αύριο, αγορές με επιστροφή σε δωροεπιταγη οπότε το vr2 κ το edge είναι με 120 κ 80 δώρο επιταγή επιστροφή.  Η δωροεπιταγη είναι για αγορές διπλάσιας αξίας. Θα εριχνα πιστόλι στο plaisio που χω παραγγείλει στα 600 αλλά δεν έχω τι να πάρω με τη δωροεπιταγη. Τώρα που δεν είναι στη μέση η payzy παίζει κ τιμολόγιο 🥲

Κακως που δεν το τσιμπησες απο Γερμανο στα 450 εμμεσα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κακως που δεν το τσιμπησες απο Γερμανο στα 450 εμμεσα 

Μια η άλλη μου ταν γτ θα πάει τιμολόγιο:) 

Γερμανό το τιμολόγιο έπρεπε να πληρωθεί με προσωπική κάρτα την payzy κ δεν είναι σωστό. 3ς μέρες αμφινταλευομουν να το κάνω η όχι 😅

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

24 λεπτά πριν, sndev είπε

Μια η άλλη μου ταν γτ θα πάει τιμολόγιο:) 

Γερμανό το τιμολόγιο έπρεπε να πληρωθεί με προσωπική κάρτα την payzy κ δεν είναι σωστό. 3ς μέρες αμφινταλευομουν να το κάνω η όχι 😅

Τα ειπαμε και εκει, ωστοσο δεν εχεις θεμα με προσωπικη καρτα. Αλλα anyway....

Καινούργιος στη παρέα του ps5 αλλά και γενικά της Sony θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Αν πάρω το δισκάκι για ps4 που έχει προσφορά για το ghost of Tsushima η για το ratchet η για το horizon για παράδειγμα θα έχω την ίδια εμπειρία τα ίδια γραφικά σαν πήρα το δισκάκι για ps5?

Φαντάζομαι όχι γιατί παρόλο που είναι το ίδιο παιχνίδι το ένα δισκάκι από το άλλο είναι ακριβότερο.

3 λεπτά πριν, ford22 είπε

Καινούργιος στη παρέα του ps5 αλλά και γενικά της Sony θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Αν πάρω το δισκάκι για ps4 που έχει προσφορά για το ghost of Tsushima η για το ratchet η για το horizon για παράδειγμα θα έχω την ίδια εμπειρία τα ίδια γραφικά σαν πήρα το δισκάκι για ps5?

Φαντάζομαι όχι γιατί παρόλο που είναι το ίδιο παιχνίδι το ένα δισκάκι από το άλλο είναι ακριβότερο.

Το Horizon εχει δωρεάν αναβάθμηση για την έκδοση του 5. Για το ghost πληρώνεις 10€ για να πάρεις την PS5 έκδοση. Θα σου κατεβάσει την έκδοση του 5 αλλα θα πρέπει να έχεις μέσα το δισκάκι του 4

• Like 1

10 λεπτά πριν, ford22 είπε

Αν σκοπεύεις να βάλεις PS Plus το Ghost of Tsushima είναι δωρεάν (σίγουρα στην premium).
Οπότε τσέκαρε το μήπως σε βολέψει έτσι!

• Like 1

2 ώρες πριν, james9tito είπε

Μπαινει το Vr2 τιμολόγιο με αποφορολόγηση? Νομιζω πως οχι , εκτος αν εχασα κατι απο τη συζητηση

Spoiler

Δεν μιλησαμε για αποφορολογηση, ωστοσο μπαινει τιμολογιο για να εχεις εκπτωση στον ΦΠΑ του 3μηνου. Περισσοτερα ομως εδω αν ειναι να το συνεχισουμε

• Like 1
  • Thanks 1

Σας ευχαριστώ αυτά τα 3 games που δίνει free το ps plus και αλλάζουν κάθε μήνα μπορείς να τα παίξεις μόνο για 1 μήνα τον επόμενο αλλάζουν και δεν μπορείς σωστά?

4 λεπτά πριν, ford22 είπε

Σας ευχαριστώ αυτά τα 3 games που δίνει free το ps plus και αλλάζουν κάθε μήνα μπορείς να τα παίξεις μόνο για 1 μήνα τον επόμενο αλλάζουν και δεν μπορείς σωστά?

Μένουν κανονικά στην βιβλιοθήκη σου και μετά, απλά είναι διαθέσιμα προς χρήση μόνο όσο έχεις ενεργή συνδρομή στο PS Plus. Αν σου λήξει η συνδρομή δλδ δεν μπορείς να τα παίξεις μέχρι να την ανανεώσεις/ενεργοποιήσεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...