Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 25/12/2022 στις 12:56 ΜΜ, petran91 είπε

Για όποιον σκέφτεται να πάρει το vr2, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στον Γερμανό με επιστροφή payzy βγαίνει 450€. Καθόλου αμελητέα διαφορά ειδικότερα για κάποιον που ξέρει ότι θα το πάρει έτσι κι αλλιώς.

Εγω για 600 έλεγα σίγουρα οχι, όμως για 450 το σκέφτομαι σοβαρά για day one.

Ωραίος! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου! Είπα να πάρω και την βάση που έχει για τα controllers αλλά δεν αφήνει πάνω από ένα αντικείμενο preorder στο ίδιο καλάθι...

Ξέρουμε αν ο Γερμανός τηρεί τις ημερομηνίες; Εννοώ θα πάρουμε στις 22 που βγαίνει; Έχω άλλες 2 προπαραγγελιες (μια πλαίσιο μια με Sony direct) και σκέφτομαι να κρατήσω μια μην κάνει νερά ο Γερμανός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, mrvaggos είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά στην παρέα. Κάτοχος Xbox αλλά ανυπομονώ να βρω διαθέσιμο ps στον Γερμανό αυτές τις μέρες για να έρθω στην "παρεα" των PlayStation μετά από καιρό.

Με payzy ελπίζω να το πάρεις μιας και θα βγει φθηνότερο.

Καλό παιχνίδι.

https://unboxholics.com/news/gaming/101388-playstation-protes-episimes-plirofories-gia-to-epomeno-paichnidi-tis-naughty-dog

''Ειδικότερα, ο Druckmann αποκάλυψε πως το επόμενο παιχνίδι του θα είναι «δομημένο περισσότερο σαν τηλεοπτική σειρά» σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει φτιάξει η Naughty Dog μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η ομάδα έκανε και ένα ακόμη ασυνήθιστο βήμα για την ανάπτυξη του project αυτού: Ο Neil Druckmann αυτή τη φορά δε γράφει μόνος του το σενάριο ή σε συνεργασία με έναν ακόμη συνεργάτη. Αντιθέτως, η Naughty Dog έχει συστήσει ένα ‘writers’ room’, με πολλούς writers να συνεισφέρουν στο σενάριο. Πρόκειται για μια πρακτική που βλέπουμε συνήθως να υιοθετούν οι παραγωγές τηλεοπτικών σειρών.''

Kαλησπερα παιδια, νεος κατοχος εδω απο χτες μεσω payzy και Γερμανου.

Εχω κλασικα ενα θεμα με HCN και το σαπιο ρουτερ της που δεν εχει port forwarding και τους πηρα τηλ να το κανουν αυτοι διοτι βγαζει ΝΑΤ3.

Κατι αλλο, ειτε το συνδεσω με καλωδιο ειτε ασυρματα ενω πιανω σχεδον φουλ ταχυτητα , 300+ Mbps στο download, στο upload και στις δυο περιπτωσεις ειναι τραγικο, γυρω στα 15-20 Mbps ενω καθε αλλη συσκευη μου ακομα και ασυρματα χτυπαει 300αρι. Τι μπορει να φταιει;

24 λεπτά πριν, kostiger είπε

https://unboxholics.com/news/gaming/101388-playstation-protes-episimes-plirofories-gia-to-epomeno-paichnidi-tis-naughty-dog

''Ειδικότερα, ο Druckmann αποκάλυψε πως το επόμενο παιχνίδι του θα είναι «δομημένο περισσότερο σαν τηλεοπτική σειρά» σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει φτιάξει η Naughty Dog μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η ομάδα έκανε και ένα ακόμη ασυνήθιστο βήμα για την ανάπτυξη του project αυτού: Ο Neil Druckmann αυτή τη φορά δε γράφει μόνος του το σενάριο ή σε συνεργασία με έναν ακόμη συνεργάτη. Αντιθέτως, η Naughty Dog έχει συστήσει ένα ‘writers’ room’, με πολλούς writers να συνεισφέρουν στο σενάριο. Πρόκειται για μια πρακτική που βλέπουμε συνήθως να υιοθετούν οι παραγωγές τηλεοπτικών σειρών.''

Καλά αυτοί το πάνε εντελώς σε ''1 ώρα gameplay και 5 ώρες cinematics''..

• Like 1
  • Confused 1

Στις 17/12/2022 στις 9:46 ΠΜ, 26ska είπε

Εχθές πήγα να παίξω ragnarok,είχε update,άρχισε να κατεβαίνει κ μόλις τελείωσε πήγα να μπω στο παιχνίδι και μου βγάζει error.

Ξαναπροσπαθω,τίποτα.Κανω restart,τίποτα πάλι.Δεν με αφήνει να μπω στο παιχνίδι.Πάω να το διαγράψω,δεν με αφήνει ούτε αυτό.Ψάχνω στο net,βλέπω στο Reddit ότι έχουν πάθει κ άλλοι το ίδιο και προτείνουν ως λύση,αλλαγή σε άλλο Wi-Fi.

Κανω hotspot το κινητό,τζίφος πάλι.

Αναγκαστηκα να κανω επαναφορά της κονσόλας.Έλεος ρε Sony.

Το έπαθα τις προάλλες.

5 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Με payzy ελπίζω να το πάρεις μιας και θα βγει φθηνότερο.

Καλό παιχνίδι.

Ναι βρήκα εν τέλει διαθέσιμο και εννοειται με payzy. Grand turismo + gow + dualsense

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Μια ερώτηση. Σήμερα παρέλαβα PS5 GoW bundle.. Ωστόσο έχω και στο ps4 το GoW Ragnarök (retail). Είμαι στη φάση που σετάρω το PS5 και μεταφέρω δεδομένα από το PS4. Αν μεταφέρω το GoW από το PS4 στο PS5 μέσω της μεταφοράς παιχνιδιών και δεν χρησιμοποιήσω το voucher που είχε το PS5 για να κάνω redeem το GoW, θα έχει μεγάλη διαφορά ή μία έκδοση από την αλλη; Θα είναι αρκετά downgraded σε γραφικά και απόδοση; Επίσης αν κάνω redeem την PS5 έκδοση.. τα save data που μετέφερα από PS4 θα δουλεύουν για την PS5 έκδοση;

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.

ΥΓ. btw ταχύτατη η WPS.. Τετάρτη πέτυχα bundle στο Γερμανό (με Payzy).. έλεγε παράδοση στις 31 και είπα οκ από βδομάδα θα παραλάβουμε. Και έσκασε μύτη ο courier της WPS σήμερα (Παρασκευή) με σκουφάκι Άγιου Βασίλη (θεούλης). Είχα δεν είχα έβαλα το δώρο μου κάτω από το δέντρο.. δίπλα έστω. 😅

24422608-5A78-47B9-A0F4-568C67F85431.jpeg.89b3d43f19d367d81dadf0aeff747b68.jpeg

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 6

Στις 28/12/2022 στις 1:30 ΜΜ, sheik είπε

Kαλησπερα παιδια, νεος κατοχος εδω απο χτες μεσω payzy και Γερμανου.

Εχω κλασικα ενα θεμα με HCN και το σαπιο ρουτερ της που δεν εχει port forwarding και τους πηρα τηλ να το κανουν αυτοι διοτι βγαζει ΝΑΤ3.

Κατι αλλο, ειτε το συνδεσω με καλωδιο ειτε ασυρματα ενω πιανω σχεδον φουλ ταχυτητα , 300+ Mbps στο download, στο upload και στις δυο περιπτωσεις ειναι τραγικο, γυρω στα 15-20 Mbps ενω καθε αλλη συσκευη μου ακομα και ασυρματα χτυπαει 300αρι. Τι μπορει να φταιει;

Π παλαιότερα που είχα hcn είχα κάνει το εξής. 

Είχα βάλει δικό μου router πάνω στο fiber σύνδεση από το gigabit port του fiber στο wan του router. Είχα κλείσει το wifi από το fiber, όρισα στο dmz την ip του νέου router. 

Τέλος τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και τους λες να σου κλείσουν το nat του fiber. Μετά από αυτό θα είσαι οκ 

• Like 1

Ξεκίνησα το Division 2 έτσι να χαζέψω λίγο. Παίζω σε LG C1 και στο game optimizer το Vrr είναι off χωρίς να μπορώ να το πειράξω. Κάνω κάτι λάθος ή είναι το παιχνίδι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες βάλαμε λίγο το Η γνώση είναι δύναμη, Δεκαετίες. Σε κανένα κινητό δεν έβρισκε το ps5. Δεν το έψαξα πολύ και τελικά παίξαμε στο 4. 

Σε περίπτωση που τύχει και σε άλλον (ή ίσως και στα άλλα παιχνίδια playlink) η λύση είναι μέσα από το app του παιχνιδιού, στο κινητό, στις ρυθμίσεις, να αλλάξετε την ip, με αυτή που δείχνει στο ps5.

Επεξ/σία από Archantwn
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...