Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Μήπως βγήκε πρόσφατα κάποιο προβληματικό patch ; Σε μένα δεν κόλλησε ποτέ το παιχνίδι.

Πριν 20 μέρες περίπου βγήκε το τελευταίο. Από οτι διάβασα, είχαν θέμα κ πριν το τελευταίο patch. Κ με το καινούριο μάλλον δεν έφτιαξε. Κ σε καινούριες Κ σε παλιές κονσόλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Γιατί είναι τόσο χάλια η κατηγοριοποίηση των games στο PS+ (σε Game Catalogue, Classic Catalogue κλπ);

Μπαίνω κάπου λάθος ή όντως είναι τόσο απαράδεκτη;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Γιατί είναι τόσο χάλια η κατηγοριοποίηση των games στο PS+ (σε Game Catalogue, Classic Catalogue κλπ);

Μπαίνω κάπου λάθος ή όντως είναι τόσο απαράδεκτη;

Είναι όντως τόσο απαράδεκτη.

Το UI για να βρεις monthly game, Premium catalogue κτλ. είναι τραγικό. Κάθε φορά ψάχνομαι για να καταλάβω αν βλέπω τα παιχνίδια που προστέθηκαν πρόσφατα ή όλο τον κατάλογο. Ένα χάος.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1

21 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Και έλεγα ότι μόνο εμένα μου φαίνεται πολύ μπερδεμένο γιατί δεν είχα κανένα PlayStation από εποχή PS2. Αλλά τελικά δεν είμαι μόνο εγώ...

Το store στο 4 ειναι πολύ καλύτερο.

• Like 1

46 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Πως μπορώ να δω ποια εκδοση ενός παιχνιδιού είναι εγκατεστημενη?

Πατάς το "Start" πάνω στο παιχνίδι στην αρχική οθόνη και μετά εκεί που λέει "Πληροφορίες/Information". Εκεί λέει διάφορα, όπως πόσο μέγεθος έχει το παιχνίδι, έκδοση, άμα έχεις δικαίωμα να το τρέξεις κ.α.

• Thanks 1

Και εγω το ιδιο θεμα εχω , ως κατοχος της κονσολας 2.5 εδβομαδες.. Πρεπει να το βελτιωσουν και οντως το app  στο κινητο ειναι λιγο καλυτερο

• Like 1

9 ώρες πριν, ilias78 είπε

Πριν 20 μέρες περίπου βγήκε το τελευταίο. Από οτι διάβασα, είχαν θέμα κ πριν το τελευταίο patch. Κ με το καινούριο μάλλον δεν έφτιαξε. Κ σε καινούριες Κ σε παλιές κονσόλες.

εμενα προχθες μου εκανε το αλλο. Μπηκα στο σπιτι και δεν ειχα ουτε πυξιδα πανω στην οθονη, μιλαγε ο sindri αλλα δεν υπηρχε ουτε ηχος ουτε υποτιτλοι. Απλα καταλαβαινω οτι μιλαει απο τις κινησεις του. Μετα που με αφησε ελευθερο δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι ουτε να μιλησω σε καποιον. Εκανα load και φορτιζε για παρα πολυ ωρα μεχρι που forcαρα quit του παιχνιδιου. Επανηλθε και ολα καλα!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

εμενα προχθες μου εκανε το αλλο. Μπηκα στο σπιτι και δεν ειχα ουτε πυξιδα πανω στην οθονη, μιλαγε ο sindri αλλα δεν υπηρχε ουτε ηχος ουτε υποτιτλοι. Απλα καταλαβαινω οτι μιλαει απο τις κινησεις του. Μετα που με αφησε ελευθερο δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι ουτε να μιλησω σε καποιον. Εκανα load και φορτιζε για παρα πολυ ωρα μεχρι που forcαρα quit του παιχνιδιου. Επανηλθε και ολα καλα!

το λιωνω απο day one , γενικα την κονσολα δεν την κλείνω μπαίνει ρεστ μονη της, 1 φορά μόνο crashare κ απλά ξανα ξεκίνησε δεν εχω δει κανενα αλλο bug. παρατηρε το μη στο κάνει κ σε αλλα games κ δεν είναι θέμα παιχνιδιού μονό.. 

Επεξ/σία από sndev

7 λεπτά πριν, sndev είπε

παρατηρε το μη στο κάνει κ σε αλλα games κ δεν είναι θέμα παιχνιδιού μονό.. 

Την κονσολα την εχω απο τον Σεπτεμβριο. Εχω παιξει περα απο το GOW αλλα 5-6 παιχνιδια. Δεν ειχα παρατηρησει τιποτα ουτε ειχε κρασαρει ποτε. Θα το εχω στο νου μου παντως.

Καλημέρα και χρόνια πολλά στην παρέα. Κάτοχος Xbox αλλά ανυπομονώ να βρω διαθέσιμο ps στον Γερμανό αυτές τις μέρες για να έρθω στην "παρεα" των PlayStation μετά από καιρό.

13 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Την κονσολα την εχω απο τον Σεπτεμβριο. Εχω παιξει περα απο το GOW αλλα 5-6 παιχνιδια. Δεν ειχα παρατηρησει τιποτα ουτε ειχε κρασαρει ποτε. Θα το εχω στο νου μου παντως.

Φαντάζομαι έχεις το τελευταίο patch του παιχνιδιού (3.01)?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...