Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Lotof είπε

Να φανταστώ αυτά δεν παίρνουν απαλλαγή ΦΠΑ ;

οχι, θα πληρωσεις τιμολόγιο με προσωπική σου καρτα δεν υπάρχει payzy για εταιρίες

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, petran91 είπε

Για όποιον σκέφτεται να πάρει το vr2, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στον Γερμανό με επιστροφή payzy βγαίνει 450€. Καθόλου αμελητέα διαφορά ειδικότερα για κάποιον που ξέρει ότι θα το πάρει έτσι κι αλλιώς.

Εγω για 600 έλεγα σίγουρα οχι, όμως για 450 το σκέφτομαι σοβαρά για day one.

Προσωπικά το σκέφτηκα αλλά βρε παιδιά πόσα παιχνίδια πιστεύετε ότι θα βγουν που να αξίζουν ακόμα και τα 450€. Γιατί να μην τα κρατήσεις πχ για ένα PS5 pro;

Εριξα πολύ διάβασμα αυτές τις μέρες για VR και πολλοί λένε ότι έχει τελματώσει γενικά. Αντε να παίξεις το Resident Evil Village και ΑΝ βγει το Half life Alyx. Ισως και κανα δυο ακόμα.

Σίγουρα θα ξαναβγεί προσφορά και μέχρι τότε ας ελπίσουμε να υπάρχει μια εκτενής βιβλιοθήκη με αξιόλογα VR παιχνίδια για PS.

49 λεπτά πριν, Lotof είπε

Να φανταστώ αυτά δεν παίρνουν απαλλαγή ΦΠΑ ;

39 λεπτά πριν, sndev είπε

οχι, θα πληρωσεις τιμολόγιο με προσωπική σου καρτα δεν υπάρχει payzy για εταιρίες

Ετσι και αλλιως ειναι αξεσουαρ και οχι κονσολα, οποτε δεν θα επαιρνα απαλλαγη. Ωστοσο πληρωνεις κανονικα με payzy. Στην δικια μας επιχειρηση πληρωνουμε με οποια καρτα εχουμε ευκαιρη. Nobody cares

• Like 1

50 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Προσωπικά το σκέφτηκα αλλά βρε παιδιά πόσα παιχνίδια πιστεύετε ότι θα βγουν που να αξίζουν ακόμα και τα 450€. Γιατί να μην τα κρατήσεις πχ για ένα PS5 pro;

Εριξα πολύ διάβασμα αυτές τις μέρες για VR και πολλοί λένε ότι έχει τελματώσει γενικά. Αντε να παίξεις το Resident Evil Village και ΑΝ βγει το Half life Alyx. Ισως και κανα δυο ακόμα.

Σίγουρα θα ξαναβγεί προσφορά και μέχρι τότε ας ελπίσουμε να υπάρχει μια εκτενής βιβλιοθήκη με αξιόλογα VR παιχνίδια για PS.

Πιστεύω πως  είναι το μέλλον των video games,  στο πρώτο vr που το πήρα 3 χρόνια πριν έπαιξα λίγα παιχνίδια,  είναι πολλά τα λεφτά που ζητάνε για 5 με 7 βαριά  τίτλους καλούς..   Δυστυχώς δεν το κάνανε ασύρματο το καινούργιο,  κάποια παιχνίδια σε κάνουν να νιώθεις άρρωστος με 5 λεπτά παίξιμο.. Για 3 ώρες μετά.. Είναι θέμα συνήθειας κ αντοχών.. Υπερβολικά τα ποσά αλλά το χόμπι μας  είναι ακριβό...   Μέχρι να φτάσει στα σημερινά επίπεδα γραφικών θέλει πάρα πολύ ακόμα... Και το 3d μου άρεσε στις τηλεοράσεις  κ το παράτησαν τελικά δυστυχώς 

• Like 1

Ρε παιδιά έχω ένα ράδιοενισχυτη των Harman Kardon AVR 151S, τον οποίο τώρα χρησιμοποιούσα για Ταινίες και μουσική. Σκέφτηκα χθες να τον συνδέσω με PS5 αλλά δεν έβγαζε εικόνα και σκαλωσα. Θυμόμουν ότι υποστηρίζει 4K στο HDMI  passthrough, αλλά μετά θυμήθηκα πως έχω ενεργοποιημένο το HDR. Εν τέλει οι θύρες του είναι 1.4 και από όσο ξέρω το HDR θέλει HDMI 2, οπότε αυτό λέτε πως είναι?

Δηλαδή είτε απενεργοποιω HDR είτε παίρνω νέο ενισχυτή αν θέλω ο ήχος να μη ναινεις από τα ηχεία της TV?

22 λεπτά πριν, therock είπε

Ρε παιδιά έχω ένα ράδιοενισχυτη των Harman Kardon AVR 151S, τον οποίο τώρα χρησιμοποιούσα για Ταινίες και μουσική. Σκέφτηκα χθες να τον συνδέσω με PS5 αλλά δεν έβγαζε εικόνα και σκαλωσα. Θυμόμουν ότι υποστηρίζει 4K στο HDMI  passthrough, αλλά μετά θυμήθηκα πως έχω ενεργοποιημένο το HDR. Εν τέλει οι θύρες του είναι 1.4 και από όσο ξέρω το HDR θέλει HDMI 2, οπότε αυτό λέτε πως είναι?

Δηλαδή είτε απενεργοποιω HDR είτε παίρνω νέο ενισχυτή αν θέλω ο ήχος να μη ναινεις από τα ηχεία της TV?

Δεν έχει Arc η tv σου να συνδέσεις εκεί τον ενισχυτή;

Ωπ σωστός... Για πες όμως τι κάνω τώρα γιατί πάντα με μπερδευει το Arc..

Εγώ συνδέω το PS5 με την είσοδο που θα δείχνει την εικόνα και μετά βάζω το Arc στην Tv σε ένα από τα inputs του ενισχυτή?

Το δοκίμασα και δε μπορώ να τα καταφέρω. Έβαλα το PS5 στην HDMI 2 της Tv, και από το HDMI 3(ARC) της Tv το πήγα στο HDMI out που είναι Arc του ενισχυτή, αλλά τίποτα. Το έβαλα και στις HDMI in του ενισχυτή πάλι τίποτα. Ενεργοποίησα και στην TV ο ήχος να βγαίνει από Sound System και όχι τα ηχεία και επίσης στο PS5 σαν output έβαλα HDMI device av amplifier...

Δεν παίρνω κάποιον ήχο ομως

26 λεπτά πριν, therock είπε

Ωπ σωστός... Για πες όμως τι κάνω τώρα γιατί πάντα με μπερδευει το Arc..

Εγώ συνδέω το PS5 με την είσοδο που θα δείχνει την εικόνα και μετά βάζω το Arc στην Tv σε ένα από τα inputs του ενισχυτή?

Το δοκίμασα και δε μπορώ να τα καταφέρω. Έβαλα το PS5 στην HDMI 2 της Tv, και από το HDMI 3(ARC) της Tv το πήγα στο HDMI out που είναι Arc του ενισχυτή, αλλά τίποτα. Το έβαλα και στις HDMI in του ενισχυτή πάλι τίποτα. Ενεργοποίησα και στην TV ο ήχος να βγαίνει από Sound System και όχι τα ηχεία και επίσης στο PS5 σαν output έβαλα HDMI device av amplifier...

Δεν παίρνω κάποιον ήχο ομως

Θα συνδέσεις από το arc της τηλεόρασης στον ενισχυτή σε input βύσμα και από άλλο output hdmi θα συνδέσεις το ps5.

Αν έχει και άλλες hdmi output ο ενισχυτής σου συνδέεις οποιαδήποτε άλλη συσκευή και έτσι έχεις εικόνα και ήχο κανονικά μέσω του ενισχυτή 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση για όσους έχουν dualsense charging station.

Τα χειριστήρια τα αφήνετε πάντα πάνω στο charging station να φορτίσουν ακόμα και όταν έχουν μπόλικη μπαταρία ακόμα; Οι μικροί κύκλοι φόρτισης δεν τα φθείρουν;

Επεξ/σία από chocorello

Οκ παιδιά ευχαριστώ τα κατάφερα. Μάλλον είχε σκαλωσει και ήθελε resync το hdmi-cec (Bravia sync control στη Sony)

Ερώτηση. μπορώ να συνδέσω woofer σε δικαναλο? Επειδή στις επιλογές ηχούν μου δίνει 2ch/5.1/7.1

3 ώρες πριν, chocorello είπε

Ερώτηση για όσους έχουν dualsense charging station.

Τα χειριστήρια τα αφήνετε πάντα πάνω στο charging station να φορτίσουν ακόμα και όταν έχουν μπόλικη μπαταρία ακόμα; Οι μικροί κύκλοι φόρτισης δεν τα φθείρουν;

Όταν βαλεις το control πάνω στο dock, θα φορτίσει κ μόλις τελειώσει θα σταματήσει να δίνει ρεύμα. Επίσης, αν έχεις παίξει πολύ λίγο, τύπου η μπαταρία από 100% έχει πάει στο 90% (ενδεικτικό αυτο) τότε δεν φορτίζει κ δεν δίνει ρεύμα. Οπότε δεν φθείρεται η μπαταρία.

Έπαθα το εξής σήμερα. Έπαιζα κανα 2ωρο gow κ ξαφνικά κολλάει το παιχνίδι κ η κονσόλα κλείνει. Πατάω 2-3 φορες το χειριστήριο, δεν ανοίγει. Πατάω απο την κονσόλα, κάνει το μπιπ κ πάλι δεν ανοίγει. Μετά από 2-3 πατήματα άνοιξε. Έβγαλε μήνυμα για software problem,  αν θέλω να σταλεί στη sony το πρόβλημα κ φόρτωνε μια μπάρα. Η κονσόλα δεν έκαιγε (2 ώρες έπαιζα με θερμοκρασία στο χώρο 19-20 βαθμοί). Μετά έπαιξα άλλο ένα 2ωρο περίπου κ το έκλεισα εγώ. Τι κουλό ηταν αυτο? Κρασαρε το παιχνίδι?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκυκλοπαιδικά ,(χοντρικά) όταν το βάζεις στο 80% κ πάει 100% εχει κάνει το 0.20 του κύκλου. Δε μετράει σαν 1 κύκλος κάθε κλικ στο ρεύμα. Σε γενικές γραμμές ο κάνονας για τις μπαταρίες είναι να μη πέφτουν κάτω από 15% κ να μην είναι πάνω από 90%. αυτο τις βοηθάει περισσότερο κ οχι τόσο αν θα μπει στο 9% η στο 99%. Φυσικά για τέτοια accessories κλαιν μαιν στην καθημερινότητά δε θα αντέξει 4 χρονια θα αντέξει 3.5 στο να ελαττωθεί η χωρητικότητά (τυχαία νούμερα)

Επεξ/σία από sndev
  • Like 4

12 ώρες πριν, ilias78 είπε

Έπαθα το εξής σήμερα. Έπαιζα κανα 2ωρο gow κ ξαφνικά κολλάει το παιχνίδι κ η κονσόλα κλείνει. Πατάω 2-3 φορες το χειριστήριο, δεν ανοίγει. Πατάω απο την κονσόλα, κάνει το μπιπ κ πάλι δεν ανοίγει. Μετά από 2-3 πατήματα άνοιξε. Έβγαλε μήνυμα για software problem,  αν θέλω να σταλεί στη sony το πρόβλημα κ φόρτωνε μια μπάρα. Η κονσόλα δεν έκαιγε (2 ώρες έπαιζα με θερμοκρασία στο χώρο 19-20 βαθμοί). Μετά έπαιξα άλλο ένα 2ωρο περίπου κ το έκλεισα εγώ. Τι κουλό ηταν αυτο? Κρασαρε το παιχνίδι?

Από οτι διάβασα στο reddit, υπάρχουν πολλοί που έχουν πάθει το ίδιο με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ίσως το αφήσω για την ώρα μέχρι να βγει νέο patch.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...