Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Βρίσκει κανένας άλλος εντελώς βλαμμένο τον τρόπο που δουλεύει το σύστημα με την γλώσσα και τους υπότιτλους στο PS5 ή είμαι ο μοναδικός;

Έβαλε το Spider-man o γιος μου και για να το γυρίσει στα Ελληνικά έπρεπε να αλλάξει την γλώσσα συστήματος της κονσόλας. Μετά για να παίξω εγώ που έχω αλλεργία στα ελληνικά (στα games που παίζω) έπρεπε να ξαναγυρίσω την γλώσσα συστήματος.

Τι γελοιότητα είναι αυτό, γιατί δεν γίνεται να γυρνάει η γλώσσα μέσα από το game;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Βρίσκει κανένας άλλος εντελώς βλαμμένο τον τρόπο που δουλεύει το σύστημα με την γλώσσα και τους υπότιτλους στο PS5 ή είμαι ο μοναδικός;

Έβαλε το Spider-man o γιος μου και για να το γυρίσει στα Ελληνικά έπρεπε να αλλάξει την γλώσσα συστήματος της κονσόλας. Μετά για να παίξω εγώ που έχω αλλεργία στα ελληνικά (στα games που παίζω) έπρεπε να ξαναγυρίσω την γλώσσα συστήματος.

Τι γελοιότητα είναι αυτό, γιατί δεν γίνεται να γυρνάει η γλώσσα μέσα από το game;

Ναι στο spiderman ετσι δούλευαν τα ελληνικά δυστηχως. Σε όλα τα άλλα games όμως όχι όπως τα gow, horizon, days gone.

8 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Jedi: Fallen Order (ps5/ps4)

Axiom Verge 2 (ps5/ps4)

Fallout 76 (ps4)

Αυτά ακούγεται ότι είναι τα δωρεάν games του ps+ για τον Ιανουάριο.

Αν ισχύει, το jedi θέλω να το παίξω (ξέρω άργησα πολυ). Καλός μήνας για εμένα. 

• Like 3

Επειδή βλέπω πολλούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αγορες με κάρτα από το playstore μια λύση είναι να κάνετε add funds στο λογαριασμό σας στο ps5 και μετά την αγορά σας από το playstore. Εκεί την δέχεται κανονικά την κάρτα είτε prepaid είτε χρεωστική.

17 minutes ago, Malthador said:

Ναι εξαρτάται από το game δεν είναι σε όλα έτσι. Και στο GT7 που έβαλα απαιτεί να αλλάξεις την γλώσσα της κονσόλας. Το άλλο εκνευριστικό είναι όταν δεν σου δίνουν επιλογή να έχεις μόνο υπότιτλους αλλά αλλάζει και το μενού στα ελληνικά.

• Moderators
5 minutes ago, gRim said:

Ναι εξαρτάται από το game δεν είναι σε όλα έτσι. Και στο GT7 που έβαλα απαιτεί να αλλάξεις την γλώσσα της κονσόλας. Το άλλο εκνευριστικό είναι όταν δεν σου δίνουν επιλογή να έχεις μόνο υπότιτλους αλλά αλλάζει και το μενού στα ελληνικά.

Ναι, έτσι είναι το πρώτο GoW, τραγικότατο.

Να θες να έχεις μόνο υπότιτλους και να σου γράφει στο menu «ζημιά» αντί για «damage».

Μπρρ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εαν σκοπευει κανείςνα παρει το edge με payzy στο γερμανο εχει 25% επιστροφή 

62 ευρω κατω σε οποιο offer κ αν παιξει αργότερα νομιζω δύσκολα θα βρεθεί  

Επεξ/σία από sndev

Χρόνια πολλά σε όλους!! 

Ερώτηση : έφερε ο νονος του γιου μου το fifa23 σε dvd αλλά εμείς έχουμε digital, πως μπορώ να το κάνω να παίξει; κάποια λύση; 

18 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Χρόνια πολλά σε όλους!! 

Ερώτηση : έφερε ο νονος του γιου μου το fifa23 σε dvd αλλά εμείς έχουμε digital, πως μπορώ να το κάνω να παίξει; κάποια λύση; 

Καλά χριστούγεννα.

Μονο να το πουλήσεις και να το αγοράσεις digital.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Καλά χριστούγεννα.

Μονο να το πουλήσεις και να το αγοράσεις digital.

ποσο να πιασει ; ξερεις μηπως ;

Για όποιον σκέφτεται να πάρει το vr2, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στον Γερμανό με επιστροφή payzy βγαίνει 450€. Καθόλου αμελητέα διαφορά ειδικότερα για κάποιον που ξέρει ότι θα το πάρει έτσι κι αλλιώς.

Εγω για 600 έλεγα σίγουρα οχι, όμως για 450 το σκέφτομαι σοβαρά για day one.

• Like 1
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, petran91 είπε

Για όποιον σκέφτεται να πάρει το vr2, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στον Γερμανό με επιστροφή payzy βγαίνει 450€. Καθόλου αμελητέα διαφορά ειδικότερα για κάποιον που ξέρει ότι θα το πάρει έτσι κι αλλιώς.

Εγω για 600 έλεγα σίγουρα οχι, όμως για 450 το σκέφτομαι σοβαρά για day one.

Να φανταστώ αυτά δεν παίρνουν απαλλαγή ΦΠΑ ;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...