Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Τελικά δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό, τσίμπησα ένα PS5 με την προσφορά του Γερμανού με Payzy. Και βασικά πολύ έμεινα με το PS4 Slim χωρίς ιδιαίτερο λόγο, με αποφορολόγηση, 25% επιστροφή, ξεφόρτωμα των extras και σκότωμα του PS4, γύρω στα 50-100 ευρώ μου βγαίνει εν τέλει.

Το θέμα είναι ότι με έφαγε η γκρίνια που έβγαλα το γλυκούλικο Slim από το έπιπλο και έβαλα την γκουμούτσα...

Έβαλα το πρώτο GoW και είναι το κάτι άλλο σε σχέση με το απλό PS4 που είχα. Ακόμα και τα BC games παίρνουν τεράστιο boost.

• Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
1 hour ago, nyne said:

Βαλε το πασο αφου δεν εχεις παιχνιδια του ps5 θα σου κατσει κουτι.Welcome to the club.

Μπα, δεν το βλέπω για την ώρα, δεν θέλω να μπλέξω με ακόμα μία συνδρομή. Αρχικά είναι μερικά PS4 games που δεν έχω παίξει ακόμα, οπότε θα μου κάτσουν καλά με τα updated γραφικά και επιπλέον θα μου φέρει την Jotnar ο Άγιος Βασίλης, στο bundle είχε το Forbidden West και θα τσιμπήσω σύντομα το Demon's Souls, οπότε για τους επόμενους αρκετούς μήνες θα είμαι καλυμένος θεωρώ.

• Like 1

7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μπα, δεν το βλέπω για την ώρα, δεν θέλω να μπλέξω με ακόμα μία συνδρομή. Αρχικά είναι μερικά PS4 games που δεν έχω παίξει ακόμα, οπότε θα μου κάτσουν καλά με τα updated γραφικά και επιπλέον θα μου φέρει την Jotnar ο Άγιος Βασίλης, στο bundle είχε το Forbidden West και θα τσιμπήσω σύντομα το Demon's Souls, οπότε για τους επόμενους αρκετούς μήνες θα είμαι καλυμένος θεωρώ.

το demons souls το χει στη collections του plus.. προσωπικά είμαι της γνώμης βάζουμε τουρκική συνδρομή όσο περνάει για όσο μπορούμε 

• Like 1

3 ώρες πριν, Malthador είπε

Τελικά δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό, τσίμπησα ένα PS5 με την προσφορά του Γερμανού με Payzy. Και βασικά πολύ έμεινα με το PS4 Slim χωρίς ιδιαίτερο λόγο, με αποφορολόγηση, 25% επιστροφή, ξεφόρτωμα των extras και σκότωμα του PS4, γύρω στα 50-100 ευρώ μου βγαίνει εν τέλει.

Το θέμα είναι ότι με έφαγε η γκρίνια που έβγαλα το γλυκούλικο Slim από το έπιπλο και έβαλα την γκουμούτσα...

Έβαλα το πρώτο GoW και είναι το κάτι άλλο σε σχέση με το απλό PS4 που είχα. Ακόμα και τα BC games παίρνουν τεράστιο boost.

με γειά, λίγο ακόμα να περίμενες θα έβγαινει το slim :P

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Κοιτα επειδη θα θες να παιξεις αρκετα παιχνιδια οπως και το demons(που το εχει ) και λογικα θα χαλασεις 70-80 ευρω το λιγοτερο,θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις,για καποιον που δεν ειχε ps5 ειναι must διοτι απευθειας θα εχεις πολυ καλα παιχνιδια συν ολα οσα θα μπαινουν τους επομενους μηνες.Αν δεν σου αρεσεις την κοβεις.

• Like 2

Και αν δεν κάνω λάθος παίζει και μεγάλη έκπτωση αυτόν τον καιρό;

Τσιμπήσατε τίποτα με τις καινούριες εκπτώσεις; Πήρα το No Man's Sky εν αναμονή του psvr2 μιας και θα πάρει δωρεάν update. Σκέφτομαι και το RE:Village για τον ίδιο λόγο αλλά δεν το έχω καθόλου με τα horror :P 

• Like 1

9 ώρες πριν, Malthador είπε

Καλοριζικο και εννοειται αγορασε αμεσα το καλυτερο exclusive της κονσολας, το returnal.Επισης να δοκιμασεις και το astrobot για να δεις της δυνατοτητες του εκπληκτικου dualsense.

• Like 2

4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Καλοριζικο και εννοειται αγορασε αμεσα το καλυτερο exclusive της κονσολας, το returnal.Επισης να δοκιμασεις και το astrobot για να δεις της δυνατοτητες του εκπληκτικου dualsense.

εεεε το καλύτερο ειναι το gow! 

το returnal κ αυτο το χει στο extra οπως κ το demons souls

• Like 2

• Moderators
14 hours ago, sndev said:

εεεε το καλύτερο ειναι το gow! 

το returnal κ αυτο το χει στο extra οπως κ το demons souls

Εντάξει παιδιά, κομπλέ, μου το πουλήσατε.

Έκανα ήδη λογαριασμό σε cryptopay και περιμένω την virtual κάρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και καλο λιωσιμο!Θα προτεινα την υπερ παιχνιδαρα που λεγεται Returnal για αρχη.Επισης συντομα θα θες δισκο οποτε προτεινω ανεπιφυλακτα αυτον :

https://www.skroutz.gr/s/28554163/Gigabyte-Aorus-Gen4-7000s-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-GP-AG70S1TB.html

Επεξ/σία από nyne

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...