Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το save?

14 ώρες πριν, 26ska είπε

Εχθές πήγα να παίξω ragnarok,είχε update,άρχισε να κατεβαίνει κ μόλις τελείωσε πήγα να μπω στο παιχνίδι και μου βγάζει error.

Ξαναπροσπαθω,τίποτα.Κανω restart,τίποτα πάλι.Δεν με αφήνει να μπω στο παιχνίδι.Πάω να το διαγράψω,δεν με αφήνει ούτε αυτό.Ψάχνω στο net,βλέπω στο Reddit ότι έχουν πάθει κ άλλοι το ίδιο και προτείνουν ως λύση,αλλαγή σε άλλο Wi-Fi.

Κανω hotspot το κινητό,τζίφος πάλι.

Αναγκαστηκα να κανω επαναφορά της κονσόλας.Έλεος ρε Sony.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sndev είπε

και το save?

Τα save ήταν περασμένα στο cloud,πάλι καλά!Ακομα κατεβάζει από χθες το βράδυ όλα από την αρχή.

To Ragnarok,το main story,τέλος κ από μένα.Συγκλονιστικο παιχνίδι,πορωτικο έχει πάει το gaming σε άλλο level.

Επεξ/σία από 26ska
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Το τηλεχειριστήριο στο 1,5 έτος έχει χαλάσει ( κόλλησε στο "πάνω" το αριστερό αναλογικό ). Είναι η πρώτη παρτίδα που έβγαζε τα drift. Γνωρίζει κάποιος αν θα γίνει αντικατάσταση καθώς είναι εντός 2 ετών που λέει η ΕΕ ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Καλησπέρα σας. Το τηλεχειριστήριο στο 1,5 έτος έχει χαλάσει ( κόλλησε στο "πάνω" το αριστερό αναλογικό ). Είναι η πρώτη παρτίδα που έβγαζε τα drift. Γνωρίζει κάποιος αν θα γίνει αντικατάσταση καθώς είναι εντός 2 ετών που λέει η ΕΕ ;

cometron 

contact

Δημοσ.
3 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Η Cometron νίπτει τας χείρας της μετά το έτος

Βάσει νομοθεσίας εγγύηση από 1ο έως 2ο έτος από εκεί που το αγόρασες

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε

Παιδιά προσπάθησα να προσθέσω 2 κάρτες Eurobank και τρώω πόρτα με μνμ: "Please check your credit/debit card information and try again"

Καμιά ιδέα;

Μαλλον δε περναει η έγκριση απο το παροχο δοκιμασε να τη βαλεις paypal κ πρόσθεσε paypal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Archantwn είπε

Μήπως είναι prepaid κάρτα; Γιατί και εγώ είχα το ίδιο μήνυμα και τελικά τη πέρασα μέσω paypal.

Οχι, χρεωστική είναι

11 ώρες πριν, sndev είπε

Μαλλον δε περναει η έγκριση απο το παροχο δοκιμασε να τη βαλεις paypal κ πρόσθεσε paypal

Έσχατη λύση το paypal, το θέμα είναι να παίξει όπως πρέπει η κάρτα.

Θα καλέσω eurobank και βλέπουμε

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να καλέσω Sony (Hellas?) για τα της κάρτας που δε τη δέχεται;

UPDATE : Βρήκα (μετά κόπων) τηλέφωνο : 2111988791

Επεξ/σία από Braveheart1980
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Οχι, χρεωστική είναι

Έσχατη λύση το paypal, το θέμα είναι να παίξει όπως πρέπει η κάρτα.

Θα καλέσω eurobank και βλέπουμε

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να καλέσω Sony (Hellas?) για τα της κάρτας που δε τη δέχεται;

UPDATE : Βρήκα (μετά κόπων) τηλέφωνο : 2111988791

Μαλλον σου παν φταίει η σονυ ε; γραψε τι σου παν κ απο τη σονυ.. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sndev είπε

Μαλλον σου παν φταίει η σονυ ε; γραψε τι σου παν κ απο τη σονυ.. 

H Eurobank μου είπε ότι οι κάρτες (δυο παρακαλώ) είναι οκ, που μεταξύ μας είναι (αγορές από amazon έως xbox και nintendo), η Sony πρότεινε διαγραφή όλων των καρτών από το προφίλ και να ξαναπεράσω κατά προτίμηση paypal με την κάρτα που θέλω. Πήγα να το κάνω ΑΛΛΑ μου έβγαλε μήνυμα πως έκανα πολλές αλλαγές και να περιμένω (24 ώρες όπως μου είπαν). Άντε να δούμε και αύριο τι θα γίνει

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...