Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμφιλεγομενο-ξαμφιλεγομενο το θελω χθες.

https://gamingbolt.com/the-last-of-us-part-3-is-currently-in-development-at-naughty-dog-rumour

Συμφωνα ΚΑΙ με αυτη τη φημη, το επομενο Uncharted θα αναπτυχθει απο αλλο στουντιο. Συγκλινουν οι θεωριες για το τελευταιο εν ολιγοις.. 

• Like 5
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Ναι το λινκ υπάρχει και στο 1ο ποστ του θέματος. Ωστόσο, επειδή σίγουρα θα υπάρχουν ερωτήσεις, υπάρχει αντίστοιχο τοπικ για αυτά :)

Δημοσ.
Στις 12/12/2022 στις 2:27 ΜΜ, ilias78 είπε

Εγώ πάντως που μπήκα μέσα από το app στο λογαριασμό μου  μου βγάζει ότι λήγει 19/12 κ -50%. 

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι,  με -50% είχα βάλει κ πέρυσι. Να εννοεί ότι το πρόγραμμα που έχω είναι με την έκπτωση ή ότι μπορώ να κάνω ανανέωση με -50%?

Τελικά αυτό το -50% αφορά την περσινή προσφορά που είχα βάλει. Πήγα να ανανεώσω κ μου βγάζει την κανονική τιμή (59.99€)

Δημοσ.

Καλημέρα

Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση απο ps4pro σε ps5.

θα κουμπώσει στην οθόνη του υπολογιστή μου την AORUS AD27QD , η οποία ειναι 144hz  ( 2560 x 1440 (QHD) ).

Η ερώτηση μου εναι στο PS5 θα βγάζει αυτην την ανάλυση οσο αφορά τα hz κυρίως ; , μια και σκοπός μου ειναι να παίζω τα περισσότερα παιχνίδια σε performance mode και 60 fps

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SPANK είπε

Καλημέρα

Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση απο ps4pro σε ps5.

θα κουμπώσει στην οθόνη του υπολογιστή μου την AORUS AD27QD , η οποία ειναι 144hz  ( 2560 x 1440 (QHD) ).

Η ερώτηση μου εναι στο PS5 θα βγάζει αυτην την ανάλυση οσο αφορά τα hz κυρίως ; , μια και σκοπός μου ειναι να παίζω τα περισσότερα παιχνίδια σε performance mode και 60 fps

Λογικά η οθόνη σου θα κάνει downscale το 4K σε 1440p με 60fps. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...