Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, Armoral είπε

Δοκίμασε κανείς το demo του Forspoken;

Προσωπικά το ui μου φάνηκε ψιλό μπέρδεμα . Τα γραφικά του καμία σχέση με ότι είχα δει σε βίντεο . Σε RT και quality mode είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν χαραμίζω τα high fps προσωπικά . Gameplay ενδιαφέρον .

Demo είναι βέβαια και σίγουρα θα έχει βελτιώσεις όταν βγει με το καλό .

9 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Παρελαβα και πριν λιγο εγκατεστησα ( πηρα την εκδοση με God of war Rangarok + Horizon Forbiden West ) Πω ειναι τρελη κουμουτσα σε σχεση με το Series X .. Εβαλα και την συνδρομη για να παιξω πρωτα απο ολα Ghost of Tsusima + Returnal + Demons Souls ..  και μετα τα υπολοιπα

Καλό κάψιμο !!! Παιχνιδαρες όλες αυτές ! 

• Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

41 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, η απλή plus (νομίζω είναι essential?), πόσο κοστίζει η ετήσια?

60 , αλλά για μενα ,αν εχεις σκοπο εν τέλη να ανανεώσεις ,να το κάνεις μες τα Χριστούγεννα - γιορτές μπας κ παίξει προσφορά 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει προσφορά 50% στις PS+ συνδρομές σε μη ενεργά μέλη. Μου διαφεύγει το link...

FB_IMG_1670079303657.jpg

Επεξ/σία από Lobo10

25 λεπτά πριν, sndev είπε

60 , αλλά για μενα ,αν εχεις σκοπο εν τέλη να ανανεώσεις ,να το κάνεις μες τα Χριστούγεννα - γιορτές μπας κ παίξει προσφορά 

Επειδή λήγει σε 10 μέρες, μου έχει βγάλει ήδη 50% έκπτωση. Οπότε για 30 ευρώ λέω να το κάνω.

3 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Επειδή λήγει σε 10 μέρες, μου έχει βγάλει ήδη 50% έκπτωση. Οπότε για 30 ευρώ λέω να το κάνω.

δε νομιζω να μπορεις. ουτε καν αν στο παρελθον εχεις βαλει το trial(14 μέρες), δε νομιζω να μπορεις. Ειναι μονο για εντελως καινουριες συνδρομες.

3 λεπτά πριν, ilias78 είπε

εχεις δικιο δε το χα παρει γραμμή οντως 30 είναι. κ εγω την εχω αφήσει να λήξει. μέχρι 20/12 λεει το offer

30 λεπτά πριν, sndev είπε

εχεις δικιο δε το χα παρει γραμμή οντως 30 είναι. κ εγω την εχω αφήσει να λήξει. μέχρι 20/12 λεει το offer

εγω παντως μπηκα απο account που δεν εχει plus και στον οποιο στο παρελθον ειχα βαλει μονο το trial, και δεν εμφανιζε εκπτωση παροτι ειχε τη διαφημιση join and save. Εκτος αν η εκπτωση δεν εχει ανεβει ακομα στο ελληνικο store...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, xavier είπε

εγω παντως μπηκα απο account που δεν εχει plus και στον οποιο στο παρελθον ειχα βαλει μονο το trial, και δεν εμφανιζε εκπτωση παροτι ειχε τη διαφημιση join and save. Εκτος αν η εκπτωση δεν εχει ανεβει ακομα στο ελληνικο store...

με το ελληνικο μπηκα.. πας κανονικά εκει που λεει 8.99 τιμή  για 1 μηνά κ στο επόμενο βημα σου χει έκπτωση 50% στη δωδεκάμηνη . τα άλλα επίπεδα ειναι με 25% sales

λετε να μπορει συνδυαστικά να παρεις τη κανονικη 30 ε κ μετα με το 25% να κάνεις upgrade? η  νανε το 25 παλι για τους νεους χρηστες..

επισης εαν τωρα παρει καποιος με 30 ε κ του χρονου τη black Friday παιξει παλι η προσφορα με το Upgrade σίγουρα θα αξίζει ακόμα περισσότερο

Επεξ/σία από sndev

Εγώ πάντως που μπήκα μέσα από το app στο λογαριασμό μου  μου βγάζει ότι λήγει 19/12 κ -50%. 

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι,  με -50% είχα βάλει κ πέρυσι. Να εννοεί ότι το πρόγραμμα που έχω είναι με την έκπτωση ή ότι μπορώ να κάνω ανανέωση με -50%?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...