Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, xavier είπε

επαιξε κανεις το demo του forspoken? τι λεει?

Δεν ήταν κακό στα 20' που το έπαιξα αλλά ψιλοspammy και generic μου φάνηκε. Δεν ενθουσιάστηκα πάντως.

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Από performance τι λέει? 

Δεν είμαι ο κατάλληλος για αυτά τα πράγματα αλλά το performance mode μου φάνηκε οκ. Δεν έχω καλά μάτια σε αυτά όμως όποτε μη μετράς την άποψη μου.

Μεγάλος fan του Tekken, αλλά εντάξει το έχουν τερματήσει με το physique των χαρακτήρων. Έχει ξεφύγει πλέον από τα όρια του γελοίου και έφτασε στα όρια της ηλιθιότητας:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xavier είπε

επαιξε κανεις το demo του forspoken? τι λεει?

κοίτα.. έχει να ανεβάσεις spells, έχει διαφορετικό τρόπο αντιμέτωπης  των mob, συνδυάζει το ενα να είναι ευάλωτο στη τάδε επίθεση το άλλο σε μια άλλη κ όλα αυτά τα εναλλάσσεις στην ιδιά μάχη.

Δε ξέρω, μου θύμισε λίγο final fantasy στο οτι περπατάς σε ανοιχτό κόσμο κ σκάνε ta mob random, γραμματοσειρά από persona , μουσική απο harry potter , μαζεύεις αντικείμενα φυτά , ξεκλειδώνεις fast travels , μαθαίνεις νέες κινήσεις  γενικά ένα τουρλουμπουκι από άλλα παιχνίδια μαζεμένα.

κακό δεν είναι , από μονο τους αυτα δε λένε κατι έχει να κάνει κ ποσο βάθος έχουν  , το στορυ τι λέει ,οι μάχες οκ είναι διασκεδαστικές κάπως , sto demo τι να καταλάβεις. όσο κ να προσπάθησα να χάσω πάντως δε τα κατάφερα όσο έπαιξα.

Ερχόμενος απο gow ο χαρακτήρας μου φάνηκε περίεργα πολύ(αρνητικά)  στην κίνηση. 

Έχει 3 mode quality  , ray tracing , performance κ επιλογή για 120 fps

Προσωπικά θα περιμένω review  

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 1

Μόνο εμένα εξοργίζει το γεγονός ότι η Sony πουλάει 80€ τα παιχνίδια της (πχ last of us remake) στους βασικούς της πελάτες στο PlayStation και 60€ στο PC; Και να προσθέσουμε ότι στο ps store δεν πληρώνουν προμήθεια ενώ στο steam πληρώνουν. 
WTF SONY!!😠

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Μόνο εμένα εξοργίζει το γεγονός ότι η Sony πουλάει 80€ τα παιχνίδια της (πχ last of us remake) στους βασικούς της πελάτες στο PlayStation και 60€ στο PC; Και να προσθέσουμε ότι στο ps store δεν πληρώνουν προμήθεια ενώ στο steam πληρώνουν. 
WTF SONY!!😠

Να ζητήσει 80 ευρώ για ένα pc port πάει πολύ. Άσε που ο χώρος του pc gaming δεν είναι δικό της μαγαζί για να ζητάει ότι της κατέβει.

• Like 1

'Έχω την εντύπωση ότι μέχρι να βγουν τα παιχνίδια στο PC οι τιμές των παιχνιδιών στις κονσόλες είναι στα ίδια επίπεδα ή και χαμηλότερες σε σχέση με αυτές στο PC.

απο τη στιγμη που υπαρχει μονοπωλειο στις digital πωλησεις των παιχνιδιων τους, αυτο ειναι το αποτελεσμα. Π.χ στα retail οι τιμες πεφτουν πολυ πιο συντομα, στα digital κανουν οτι τους παιρνει να κανουν. Ευτυχως που υπαρχει το gameshare.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι αυτο το χρονο ειμουν μονο παντα pc gamer ,  αλλα φετος λογω παιδιων ξεκινησα με Series S + Series X + Nintento SWITCH ,  και σημερα παραλαμβανω και το PS5 :)  Ψιλοσιχαθηκα την ολη διαδικασια με τις gpu  και την φαση να ειναι τοσο ακριβες και τελικα τα παιχνιδια να ειναι unoptimized.. Οποτε παω στις κονσολες να ηρεμησω και να χαρει ειδικα ο μικρος που μετα τα xbox  ηθελε και το  PS..

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 9

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...