Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Επιστροφή στο Armored Core η From Software.

Ωπ. Τι έχουμε εδώ? Δεν έχω καμμία απολύτως εμπειρία με Armored Core, αλλά ελπίζω να έχει αντίστοιχη ποιότητα με τα υπόλοιπα παιχνίδια τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Ωπ. Τι έχουμε εδώ? Δεν έχω καμμία απολύτως εμπειρία με Armored Core, αλλά ελπίζω να έχει αντίστοιχη ποιότητα με τα υπόλοιπα παιχνίδια τους.

Ποιότητα θα έχει σίγουρα. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι του γούστου μας. Ούτε εγώ έχω ασχοληθεί ποτέ με τη σειρά.

Θετικό πάντως για μένα να ξεφύγουν λίγο από το μεσαιωνικό setting. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει τη συνταγή Souls ή θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ποιότητα θα έχει σίγουρα. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι του γούστου μας. Ούτε εγώ έχω ασχοληθεί ποτέ με τη σειρά.

Θετικό πάντως για μένα να ξεφύγουν λίγο από το μεσαιωνικό setting. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει τη συνταγή Souls ή θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν είμαι fan των mecha. Μόνο και μόνο λόγω FromSoftware πάντως επιβάλλεται να το δοκιμάσω.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Charismo είπε

Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν είμαι fan των mecha. Μόνο και μόνο λόγω FromSoftware πάντως επιβάλλεται να το δοκιμάσω.

Το ίδιο ακριβώς και γω.

Πολύ δυνατό line-up το 2023 για το PS5. 

- Final Fantasy XVI

- Silent Hill 2

- Death Stranding 2 (με επιφύλαξη γιατί δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία)

- FFVII Rebirth

- Spider-Man 2

- Stellar Blade

- Forspoken

- Burning Shores DLC

Και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε κάτι από Naughty Dog, Sucker Punch και Bluepoint Games.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3

31 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Το ίδιο ακριβώς και γω.

Πολύ δυνατό line-up το 2023 για το PS5. 

- Final Fantasy XVI

- Silent Hill 2

- Death Stranding 2

- FFVII Rebirth

- Spider-Man 2

- Stellar Blade

- Forspoken

- Burning Shores DLC

Και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε κάτι από Naughty Dog, Sucker Punch και Bluepoint Games.

Μη δούμε κ το Wolverine το 23!!!

Έχει κ ένα μεγάλο dlc τον Απρίλιο για το Horizon. 

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Ποιοτικο λογικα θα ναι απλα ειναι εντελως αλλη φιλοσοφια , καμια σχεση με souls. θα ανεβει το pace αρκετα θεωρω και επισης η μουσικη θα παιξει καθοριστικο ρολο στην εμπειρια  ειμαι πλήρως hyped και αν δεν βγει πατατα η κινηση των μεκς παει για day one

Το πρώτο δεν μου άρεσε καθόλου. Το βρήκα ως ένα φθηνό κλώνο του Dark Souls με απαίσιο art σαν συνονθύλευμα πολλών διαφορετικών παιχνιδιών. 

Αυτό φαίνεται καλύτερο μέχρι στιγμής με έμφαση σε πιο καθαρόαιμα horror στοιχεία. Δηλαδή σαν να έχει δική του ταυτότητα αυτή τη φορά... Μακάρι να βγει καλό τελικά.

• Like 1

Δε θα μπορούσε να ήταν goty τίποτε άλλο από το elden ring. Όπως είπε ένας συμφορουμιτης σελίδες πίσω, ήταν άδικο για όλους τους υπόλοιπους τίτλους που ήταν ενάντια του. 

4 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Πριν απο το 25 μην περιμενεις γουλβεριν

Νομίζω υπερβάλεις. Σίγουρα δύσκολα για το 23 αλλά όχι από 25 κ μετά. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω 

Μόλις τώρα, ilias78 είπε

Νομίζω υπερβάλεις. Σίγουρα δύσκολα για το 23 αλλά όχι από 25 κ μετά. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω 

Καθολου δεν υπερβαλω.Αυτες τις πληροφοριες βγαζουν οι μεγαλοι και γνωστοι insiders του χωρου

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...