Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια να ρωτησω κατι,δεν ξερω κιολας αν ανηκει εδω,σε πολυ γνωστο ελληνικο gaming καναλι ειδα αναφορες για 'αλλη εμπειρια' σε ακουστικα που εχουν απτικη λειτουργια που συνεργαζεται με το dualsense και βελτιωνει την εμπειρια του gamin,οι συγκεκριμενοι διαφημιζαν τα razer kaira pro,υπαρχουν αλλα ακουστικα με τετοια λειτουργια?ουτε στο σκρουτζ δεν ξερω πως να το αναζητησω

edit,ειπα βλακεια?ειμαι ασχετος σορι

Επεξ/σία από rudigarcia222
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 5/12/2022 στις 4:22 ΜΜ, xavier είπε

Ρε σατανά, από τη βιασύνη μου στο πρώτο παιχνίδι διάβασα Castlevania. Φαντάζεσαι την έκπληξη μου όταν είδα το τρέιλερ και έβριζα την Konami. Μετά είδα ότι είναι άλλο παιχνίδι εντελώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Link?

θα σου πει τώρα Κωτσόβολος 😂

Επεξ/σία από sndev

1 λεπτό πριν, Nokia3210 είπε

δεν υπαρχει link, ειναι απο εγκυρη πηγη φιλου στην ιαπωνια που δουλευει στην sony!

ωραιος! αν είναι έτσι να ακυρώσω το vr μη πετάξω 600 ε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλιστα. 

Εχει κυκλοφορησει εδω και ενα μηνα αυτη η φημη. Παντα βγαζει slim εκδοσεις η Σονυ στα μπλεηστεησιο, επομενως δεν προκαλει καμια εντυπωση. Θα εξακολουθησουν να πουλανε στη νεα αυξημενη τιμη, ενω θα εχουν περαιτερω μειωση στο κοστος παραγωγης. 

image.jpeg.486302df957e349053ddb31f627d27c6.jpeg

Επεξ/σία από kostiger

To βλεπω χλωμο παντως για εκδοση pro,εδω καλα καλα δεν εχει μεγαλη βαση το ps5 γιατι δεν υπαρχουν διαθεσιμες κονσολες,θα παμε σε νεα γραμμη παραγωγης?Για το slim μου φαινεται λογικοτερο,δηλαδη καταργουμε το παλιο κ παραγουμε το νεο φθηνοτερο.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...