Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, SabotazNic said:

Το ιδιο δεν ισχυει για ολα τα single player games?

Για όλα όχι. 

@SabotazNic

Καλά τα γελάκια όταν δεν έχεις τι να πεις. :lol:

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Καλά μην το λές, δεν έχουν όλοι 100+γραμμές internet για να κατεβάζουν με άνεση παιχνιδια 80,90 και 100+gb. Το ξέρουμε απο πρώτο χέρι εμεις στην Ελλαδα αυτό.

Ασε που θές και επιπλέον χωρο(μεγαλύτερο nvme)αν δεν θές να εισαι συνέχεια στο σβήσε.

Ειναι αυτό που λέμε έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Γιαυτό πολλοί στην Ελλάδα είμαστε κατά μιας digital only κονσόλας, σου κόβονται επιλογές.

Οσο για τους unboxholics, τους reviewers κλπ, ενας λόγος παραπάνω που υποτίθεται και απο παλιότερα πολλοί προτιμούσαν τα forum ήταν αυτός. Για να ακούσουν απόψεις(θετικές και αρνητικές)από τον ίδιο τον κόσμο, τι προσωπική άποψη έχει/πως τα βλέπει ο ιδιος βάζοντας το χέρι στην τσέπη, αλλά όπως και σε άλλα πράγματα μπήκε στην μέση ο οπαδισμός και γνωστή η συνέχεια μέχρι και σήμερα. Αλλιώς όντως δεν θα ασχολιόμασταν ούτε με αυτούς, ούτε με το Ign και το κάθε ign κλπ. 

Spoiler

Ξέρεις τι γίνεται; Ο casual καθημερινός τύπος που χει μια κονσόλα θα παίξει συγκεκριμένα παιχνίδια , 1 2 3 το έτος; Δεν θα σκάσει με τον χώρο, ο ίδιος τύπος θα κατεβάσει τα ίδια παιχνίδια κ επειδή δεν είναι καμενος με το άθλημα θα το παίξει αντί σε 3ς ώρες σε 15.

Την ευκολία τους κοιτάνε και λογικό ρε συ άλλωστε εντάξει και δισκάκι να πάρεις πάλι ένα κάρο γιγα θα κατεβάσεις κ το δισκάκι θα κάνει copy στο σκληρό ,πρακτικά πάνω κάτω το ίδιο είναι όσον αφορά τον χώρο.

Ολλανδία γνώρισα ένα παλικάρι πριν κάνα χρόνο κ μου εξηγούσε ότι του αρέσει το digital γτ με ένα κλικ έχει όλη του τη συλλογή εάν θελήσει κατι.  Ε κ που τα πληρώνω λιγο παραπάνω; Το κέφι μου κάνω. Άλλη νοοτροπία και βασικά άλλοι μισθοί και κυρίως άλλη ζωή. Εδώ θα βγεις το βράδυ θα πας για ποτό πάει το 20αρι 30αρι εκεί κλείνονται σπίτια τους. εμείς κρίνουμε εδώ τι γίνεται αλλά οι εταιρείες βλέπουν παγκόσμια νούμερα κ σου λένε digital θέλετε; Πάρτε. Δίνεται 70.ε σχετικά εύκολα; Ας γίνει 80 με παίρνει.

Πολύ σωστά τα λες έχει και τα καλά του έχει και τα καλά του αλλά ισχύει και στις 2 πλευρές. Έχω με disk για αυτό το λόγο, για την επιλογή, με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερος τι θα αγοράσω αλλά είναι ένα ψέμα στο τέλος θα πάρω αυτό που θα με βόλεψει και δυστυχώς με βολεύει το digital γιατί θα μοιραστώ ένα παιχνίδι κ θα βγει μισή τιμή 

Ναι αλλά θα το δισκάκι θα το πουλήσεις.. μαζί σου.. έλα που στα 40 μου θα βαρεθω να ασχοληθώ.. έλα που ο 20αρης δεν έμαθε ποτέ την λογική μεταχειρισμένο δεύτερο χέρι. Εξαφανίζεται το μέσο κ όχι απαραίτητα με κατεύθυνση από τις εταιρείες αλλά από τις επιλογές μας.

Τους influencer κ τους λοιπούς τους προτειμα ο κόσμος γτ το μέσο που χρησιμοποιούν είναι πιο εύκολο. Να ακούς να βλέπεις. Φυσικά δεν υπάρχει αντίλογος όπως στα φόρουμ. Που από την αλλη.. Τα φόρουμ ξέρεις γτ τα βαρέθηκε ο κόσμος κ πήγε σε άλλες μορφές; Γτ βγαίνει ο ανύπαρκτος μέσω του αντίλογου κ προσπαθεί να σε πείσει για την πραγματικότητα του, λες κ είστε ίδιοι κ σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Σε γεμίζει τοξικότητα κ χαλιεσαι. Οπότε πας να χαλαρώσεις σε κάποια εκπομπή στο YouTube.

Κάποτε στα φόρουμ θα εμπενε ο πιο ψαγμενος γτ τότε δεν ήταν όλοι με ένα κινητό laptop στο χέρι οπότε είχες να κανεις με συγκεκριμένη μεριδα ανθρώπων ενώ τώρα κάποιος μπηκε να πουλήσει έναν καναπέ είδε δεξιά στα trent gow θα γράψει μια βλακεία θα εξαφανίστει , θα γίνεις Τούρκος εσυ. Ξέρεις γιατί δε μιλάνε για παιχνίδια; Γτ ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος κ εγώ που γράφω σεντόνι αυτή τη στιγμή, θέλω να πω να εξηγήσω τη πλευρά μου για αλλα 50 πράγματα κ δεν είναι εύκολο -πρακτικο. Σε πόσα θέματα θέλω να πω πως μου φάνηκε κάτι κ δε το κάνα γτ θέλει χρόνο κ σωστό τρόπο έκφρασης για να αποδοθεί σωστά και κυρίως όρεξη να γραψεις για αυτό.

Ε δε γίνεται, οπότε θα πάω στο μετακριτικ θα πάρω μκα εικόνα θα δω κ 2 3 βίντεο με review λίγο gameplay κ γεια σας. 

<Κλείνω το παραλήρημα >

Κ σεντόνι κ πάμε κ οφφ τοπικ οπότε σποιλερ

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
  • Thanks 2

46 λεπτά πριν, sndev είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Επειδή ηδη απο το προηγούμενο κομμάτι του horizon βλέπω γελάκια(γνωστή περίπτωση),δεν θέλω να απαντήσω στους προβληματισμούς σου μην τυχον πάει το θέμα για κλείδωμα.

Να κάνεις υπομονή μέχρι τα game awards, να δεις κόσμο που δεν έχει παιξει τα περισσότερα απο τα παιχνιδια που ειναι υποψήφια, να διαφωνεί με τους νικητές 😉

• Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NickTG είπε

Για όλα όχι. 

@SabotazNic

Καλά τα γελάκια όταν δεν έχεις τι να πεις. :lol:

Γελακια γιατι στο ινσομνια μερικες φορες πρεπει να γραψεις λεπτομερως τι εννοεις, απο το να καταλαβει ο αλλος κατευθειαν. 

Και για να ολοκληρωσω, επειδη μιλουσαμε για το GoW, προφανως μιλουσα για ολα τα αντιστοιχα single players. Και οχι για elden ring, hades, ή και demon souls (και γενικα με ιχνος mp) το οποιο ισως να ειναι απο τα λιγα που θελουν τουλαχιστον 3 playthroughs για Platinum (για τα spells)

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Οι Unboxholics είναι promoters/influencers και όχι reviewers. Όπου πέφτει χρήμα στηρίζουν.

Spoiler

Ελπιζω να μην πεσει το ινσομνια να με φαει, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση στηριξη απο τους Ελληνες. Χθες στο callisto protocol ειχαν 20κ+ και ο Αλεκος (αν δεν κανω λαθος), απλα δεν εβλεπε τα μισα πραγματα και εκνευριζομουν (και σε πολλα αλλα Games που εχει τυχει να χαζεψω). Καλα, κατι donates χωρις λογο, αλλα anyway. Επισης, μονιμα τσιριδες

(Αυτο ισχυει και για πολλους ακομα που δεν ειναι reviewers, αλλα το παλευουν με τα Games)

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, SabotazNic said:
  Hide contents

Ελπιζω να μην πεσει το ινσομνια να με φαει, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση στηριξη απο τους Ελληνες. Χθες στο callisto protocol ειχαν 20κ+ και ο Αλεκος (αν δεν κανω λαθος), απλα δεν εβλεπε τα μισα πραγματα και εκνευριζομουν (και σε πολλα αλλα Games που εχει τυχει να χαζεψω). Καλα, κατι donates χωρις λογο, αλλα anyway. Επισης, μονιμα τσιριδες

(Αυτο ισχυει και για πολλους ακομα που δεν ειναι reviewers, αλλα το παλευουν με τα Games)

Τα live streaming δεν τα παρακολουθώ πολύ αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με τις εκπομπές frame rate. Τσέκαρε τις σε yt ή spotify αξίζει. 

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το επίπεδο των live stream κ το κοινό που μαζεύουν βγάλτε συμπέρασμα για το μέσο όρο των gamers που κάθεστε κ αναλύεται για λάμψεις φπς αν είναι free στη συνδρομη η αν αξίζει 80 ε και που πάει η αγορά. Ο χρήστης τάδε νιώθει diva μόλις δώρισε 200 από το πορτοφόλι του πατέρα του. Anyway.

Ενώ η σειρά μου νε ψιλο αδιαφορη λόγο της bellas ,καθώς φοβάμαι οτι θα μου το καταστρέψει το πως το βίωσα σα παιχνίδι , πρέπει να ομολογήσω ότι έπιασα τον εαυτό μου να ανατριχιάζει μόλις έπαιξε το take on me στο 0.50

Επεξ/σία από sndev

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Forbidden West έκανε το πολύ μεγάλο λάθος να κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με το Elden Ring το οποίο είχε πολύ μεγαλύτερο hype από πίσω του, έκανε πάταγο και σχεδόν όλα τα media (και οι gamers) ασχολιόντουσαν με αυτό.

Εγώ προσωπικά για παράδειγμα είχα πάρει πολύ ζεστά το FW αλλά μόλις κατέβηκε το Elden Ring, άντε γεια, ήταν σαν να μη βγήκε ποτέ. Ξέχασα και γραφικά, και foliage και character rendering και έφυγαν 150+ ώρες στο Elden Ring μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες.

Και άντε εγώ τα είχα αγοράσει και τα δυο. Πολλοί όμως σίγουρα θα μπήκαν στην διαδικασία εκείνον τον μήνα να διαλέξουν ποιο από τα δύο θα αγοράσουν. Και δεν νομίζω η πλάστιγγα να έγειρε υπέρ του FW...

Καλύτερα να είχε βγει καλοκαιράκι με τα patchάκια του έτοιμα όμορφα και ωραία και είμαι σίγουρος ότι θα ειχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση. 

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το Zero Dawn που βγήκε μαζί με το Breath of the Wild. Γενικά η Guerilla δεν το έχει με τα release dates. Πάνε να προλάβουν κολλοσούς games που είναι δεδομένο ότι θα πουλήσουν πολύ καλά και στο τέλος τρώνε τα μούτρα τους.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 7
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το Forbidden West έκανε το πολύ μεγάλο λάθος να κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με το Elden Ring το οποίο είχε πολύ μεγαλύτερο hype από πίσω του, έκανε πάταγο και σχεδόν όλα τα media (και οι gamers) ασχολιόντουσαν με αυτό.

Υποθέτω οτι αυτή έγινε για να μην πέσει κοντά στο Ragnarok, και να υπάρχει μια μεγάλη κυκλοφορια(πέραν του GT)στο πρώτο μισο του 2022.

Επεξ/σία από Fulgore

Με τα game trials τι παίζει;; Υποτίθεται οτι η sony θα ανάγκαζε τους devs να τα δίνουν αλλά μπαρμπούτσαλα. Το Callisto Protocol δεν το έδωσαν πχ.. Ούτε τα δικά τους δεν δίνουν καλά καλά. Ragnarok και the last of us part I remake άφαντα. Κρίμα μιας και με την κατάσταση που επικρατεί με τα reviews είναι ίσως η πιο χρήσιμη υπηρεσία.

• Like 1

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Υποθέτω οτι αυτή έγινε για να μην πέσει κοντά στο Ragnarok, και να υπάρχει μια μεγάλη κυκλοφορια(πέραν του GT)στο πρώτο μισο του 2022.

Εντάξει, Ιούνιο να το έβγαζαν δεν θα έπεφτε κοντά στην κυκλοφορία του Ragnarok.

GT7 στο πρώτο μισό, FW στη μέση και Ragnarok στο τέλος της χρονιάς. Μια χαρά space μεταξύ τους. Τελος πάντων. Τώρα ό,τι έγινε, έγινε.

6 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Και άντε εγώ τα είχα αγοράσει και τα δυο. Πολλοί όμως σίγουρα θα μπήκαν στην διαδικασία εκείνον τον μήνα να διαλέξουν ποιο από τα δύο θα αγοράσουν. Και δεν νομίζω η πλάστιγγα να έγειρε υπέρ του FW...

Δεν νομιζω οτι παιζει θεμα προτιμησης μεταξυ των 2. Σιγουρα οποιος επαιξε το HZD, πολυ πιθανων να αγορασε και τα 2 (στην περιπτωση που ηθελε να παιξει και το elden ring). Θελω αν πω, ειναι η συνεχεια μιας ιστοριας, οποτε...

49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν νομιζω οτι παιζει θεμα προτιμησης μεταξυ των 2. Σιγουρα οποιος επαιξε το HZD, πολυ πιθανων να αγορασε και τα 2 (στην περιπτωση που ηθελε να παιξει και το elden ring). Θελω αν πω, ειναι η συνεχεια μιας ιστοριας, οποτε...

Προφανώς και κάποιοι το αγόρασαν για να συνεχίσουν το στόρυ του HZD αλλά το θέμα είναι ότι το FW επισκιάστηκε εντελώς από το Elden Ring. Αυτό σίγουρα δεν ήταν καλό για τις πωλήσεις του:

https://www.sportskeeda.com/esports/sales-number-elden-ring-proves-horizon-forbidden-west-developer-wrong-latter-s-sales-fall-80

• Like 1

3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

GT7 στο πρώτο μισό

Μάλλον δεν ήταν πολύ σίγουροι για το GT7, ειδικά αν σκεφτούμε το όχι και τόσο καλό launch που είχε(απο πλευράς παραπόνων).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...