Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Πολλοί το λένε αυτό. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι. Κάτι με χαλάει. Ίσως σε μια καλή πτώση τιμής να το δοκιμάσω.

δεν το χε βαλει στο εξτρα? το βγαλανε? αν εχεις δει κ τις ταινίες μη το αφήσεις

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sndev είπε

δεν το χε βαλει στο εξτρα? το βγαλανε? 

Το απλο plus έχω κ δεν ξέρω αν θα ανανεώσω καν.

Ναι τις εχω δει. Αφού περιμένω κ το 3 (νομίζω διάβασα Μάρτιο 23 βγαίνει)

Επεξ/σία από ilias78

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Πολλοί το λένε αυτό. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι. Κάτι με χαλάει. Ίσως σε μια καλή πτώση τιμής να το δοκιμάσω.

Και εγώ έτσι έλεγα. Ίσως έφταιγε το ότι είχα συνδυάσει τους Guardians με τις φάτσες του κινηματογραφικού Universe της Marvel και κάτι δεν μου ταίριαζε αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις. Ήταν να το αγοράσω και ευτυχώς είδα ότι το δίνει το Extra δωρεάν οπότε έκατσε καλά.

Μόνο για το γεγονός ότι είναι άκρως linear και έχει 80s μουσικάρες αξίζει η δοκιμή. 😛

Επεξ/σία από -WISE-

1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Καλύτερο και από τις ταινίες θα έλεγα και δυστυχώς δεν έτυχε της αναγνώρισης από το κοινό που θα έπρεπε.

Οποιος δεν το έχει παίξει θα πρότεινα να του δώσει μια ευκαιρία.

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι περισσότεροι  το συγκεκριμένο παιχνιδι(όπως και εγώ)το έπαιξαν είτε μέσω κάποιας συνδρομητικής υπηρεσίας, είτε σε σημαντική πτώση τιμής.

Κοινώς δεν είναι τυχαίο ότι σε full price πολλοί το προσπέρασαν. Το ίδιο ισχύει και για το πρόσφατο Plague tale και για πολλά άλλα παιχνίδια.

Λίγα είναι αυτά τα τελευταία χρόνια που αξίζουν για full price τιμή 60,70 ή και 80ευρώ καλώς ή κακώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να συμπληρώσω σε αυτά που ελάχιστοι αγόρασαν full price (80) για φέτος τα GT7 και HFW  που μετά από 3-4 μήνες τα έβρισκες ακόμα και σφραγισμένα από bundles ή μεταχειρισμένα από 20 έως 30€.

28 χρόνια από την κυκλοφορία του PS1 σήμερα !

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1

38 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Να συμπληρώσω σε αυτά που ελάχιστοι αγόρασαν full price (80) για φέτος τα GT7 και HFW  που μετά από 3-4 μήνες τα έβρισκες ακόμα και σφραγισμένα από bundles ή μεταχειρισμένα από 20 έως 30€.

28 χρόνια από την κυκλοφορία του PS1 σήμερα !

τριχες...το 70% των πωλησεων ειναι digital.

Που ακριβώς κολλάει αυτό που έγραψα εγώ για τις περισσότερες Multiplatform κυκλοφορίες όπως τα παραπάνω ανεξαρτήτως κονσόλας/πλατφόρμας, με το τι τιμή βρίσκεις exclusive παιχνιδια του playstation στις αγγελίες, δεν καταλαβαίνω....

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, xavier είπε

τριχες...το 70% των πωλησεων ειναι digital.

Δεν ξέρω για το 70% αλλά τα digital τα αγοράζουμε συνήθως αυτοί που κάνουμε account share. Στην πλατφόρμα της Sony δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό των digital πωλήσεων και αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι δεν προτιμούν PS5 digital.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2

8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Που ακριβώς κολλάει αυτό που έγραψα εγώ για τις περισσότερες Multiplatform κυκλοφορίες όπως τα παραπάνω ανεξαρτήτως κονσόλας/πλατφόρμας, με το τι τιμή βρίσκεις exclusive παιχνιδια του playstation στις αγγελίες, δεν καταλαβαίνω....

δεν αναφερθηκα στο δικο σου ποστ. για το gt και το horizon εγραψα , που πέρα απο τα bundles η μεγαλη πλειοψηφια των πωλησεων τους ειναι digital απο το store της sony που εκει (μέχρι τη bf)  περα απο κανα 2 εβδομαδες που το ριξαν σε εκπτωση στα 60 τα παιχνιδια ειναι καρφωμενα στο 80αρι και συνεχιζουν να πουλανε.

14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κολλάει στα games που δεν αξίζουν full price και κάνουν χαμηλές πωλήσεις.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Δεν ξέρω για το 70% αλλά τα digital τα αγοράζουμε συνήθως αυτοί που κάνουμε account share.

γενικα ειναι δεδομενο οτι το retail πεθαινει. Καθε χρονο το ποσοστο των πωλησεων υπερ των digital ανεβαινει ολοενα και περισσοτερο. Και εγω λογω gamesharing εχω στραφει στο digital, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι η πλειοψηφια το κανει για τον ιδιο λογο.

Πάντως αν το store της sony γινει μονοπωλειο, σιγουρα θα εχουμε μεγαλο προβλημα...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1

Τα retail σε xbox δεδομένα είναι πολύ μικρότερο ποσοστό λόγω sharing και αγοράς παιχνιδιών μέσω vpn.

Η Sony κρατάει ακόμα και να σου πω την αλήθεια ενδεχομένως αξίζει καλύτερα να βρεις exclusives σπο αγγελίες και να τα μεταπωλείς μετά την ολοκλήρωσή τους εφόσον δεν είσαι συλλέκτης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lobo10 είπε

Κολλάει στα games που δεν αξίζουν full price και κάνουν χαμηλές πωλήσεις.

Και το πρόσφατο Ragnarok πριν κλείσει 1 μήνας, το βρίσκεις στα μτχ πολύ φθηνότερα από τα 80ευρώ αρχική τιμή(ps5)που έχει. Τι πάει να πει αυτό, ότι δεν αξιζει full price,ότι κανεις δεν το αγοράζει full price και ότι κάνει χαμηλές πωλήσεις?

Μια από τα ίδια και για το Elden Ring. 

Φίλος μου βρήκε το Red Dead Redemption 2 για ps4 1.5 μήνα μετά στα 30ευρώ, ενώ καινούργιο day one είχε 70ευρώ. Αρα ούτε αυτό αξίζει full price και έκανε χαμηλές πωλήσεις έτσι?

Δηλαδή αν το πάμε έτσι(εγώ πουθενά δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο), κανένα παιχνιδι δεν αξίζει day one τα χρήματα του και είναι όλα Wait for Sale/αγγελία/να μπουν σε συνδρομητική υπηρεσία σωστα?

Nice....

@Lobo10 αυτό με το οποίο γελάς, ειναι το δικό σου συμπέρασμα btw

1 ώρα πριν, xavier είπε

δεν αναφερθηκα στο δικο σου ποστ. για το gt και το horizon εγραψα , που πέρα απο τα bundles η μεγαλη πλειοψηφια των πωλησεων τους ειναι digital απο το store της sony που εκει (μέχρι τη bf)  περα απο κανα 2 εβδομαδες που το ριξαν σε εκπτωση στα 60 τα παιχνιδια ειναι καρφωμενα στο 80αρι και συνεχιζουν να πουλανε.

Ούτε εγώ αναφέρθηκα στο δικο σου σχόλιο(δεν αναφέρθηκα κάπου σε digital πωλήσεις).

Το σχόλιο μου αφορούσε καθαρά αυτό που έγραψε ο συμφορουμίτης πιο πίσω για το guardians of the galaxy, που έχω δει να γράφεται και για άλλα παιχνιδια ανεξαρτήτως πλατφόρμας/χώρας ή ψηφιακού/κουτάτου.

Τις περισσότερες φορές οι συνολικές εντυπώσεις ενός λιγόερο γνωστού παιχνιδιου ειναι θετικές, ακριβώς επειδή παίχτηκε με μικρότερο απο το αρχικό κόστος, ο ορισμός δηλαδή του παλιού γνωστού Wait for Sale.

Και από το αυτό, πήγαμε ξαφνικά στο πόσο έβρισκες 2 φετινά exclusives στις αγγελίες σε 3-4 μήνες στην Ελλάδα.

Δηλαδή αν για ένα κάτοχο ps5, δεν αξίζουν full price(ασχέτως του σε τι τιμή αγοράζει ο καθένας για τον εαυτό του και πότε)παιχνιδια σαν το Horizon και το Ragnarok, ποια παιχνίδια αξίζουν?

Στην Ελλάδα για τους περισσότερους μόνο τα call of duty, Fifa,Nba αξιζουν full price, μιας και αυτά πωλούνται περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο.....

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3

16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και το πρόσφατο Ragnarok πριν κλείσει 1 μήνας, το βρίσκεις στα μτχ πολύ φθηνότερα από τα 80ευρώ αρχική τιμή(ps5)που έχει. Τι πάει να πει αυτό, ότι δεν αξιζει full price,ότι κανεις δεν το αγοράζει full price και ότι κάνει χαμηλές πωλήσεις?

Μια από τα ίδια και για το Elden Ring. 

Φίλος μου βρήκε το Red Dead Redemption 2 για ps4 1.5 μήνα μετά στα 30ευρώ, ενώ καινούργιο day one είχε 70ευρώ. Αρα ούτε αυτό αξίζει full price και έκανε χαμηλές πωλήσεις έτσι?

Δηλαδή αν το πάμε έτσι και κρίνουμε με δεδομένα Ελλάδας(εγώ πουθενά δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο), κανένα παιχνιδι δεν αξίζει day one τα χρήματα του και είναι όλα Wait for Sale/αγγελία/να μπουν σε συνδρομητική υπηρεσία.

Nice....

Ούτε εγώ αναφέρθηκα στο δικο σου σχόλιο(δεν αναφέρθηκα κάπου σε digital πωλήσεις).

Το σχόλιο μου αφορούσε καθαρά αυτό που έγραψε ο συμφορουμίτης πιο πίσω για το guardians of the galaxy, που έχω δει να γράφεται και για άλλα παιχνιδια ανεξαρτήτως πλατφόρμας/χώρας ή ψηφιακού/κουτάτου.

Τις περισσότερες φορές οι συνολικές εντυπώσεις ειναι θετικές, ακριβώς επειδή το παιχνιδι παίχτηκε με μικρότερο απο το αρχικό κόστος, ο ορισμός δηλαδή του παλιού γνωστού Wait for Sale.

Και από το αυτό, πήγαμε ξαφνικά στο πόσο έβρισκες 2 φετινά exclusives στις αγγελίες σε 3-4 μήνες στην Ελλάδα.

Δηλαδή αν για ένα κάτοχο ps5, δεν αξίζουν full price(ασχέτως του σε τι τιμή αγοράζει ο καθένας για τον εαυτό του και πότε)παιχνιδια σαν το Horizon και το Ragnarok, ποια παιχνίδια αξίζουν?

Άξιζαν full price τα games που έγραψα δηλαδή επειδή είναι Sony exclusives;🤣

Πωλήσεις δεν έκαναν και αυτός είναι ο λόγος που δεν ανακοίνωσε πωλήσεις η Sony φέτος για κανένα game πέρα από το GOW.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...