Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε pc σίγουρα θα έχει θέματα να δούμε στο ps5 πως θα τρέχει. 

To έχω παραγγείλει αλλά με πήραν από το κατάστημα ότι θα το φέρουν την επόμενη βδομάδα. 

Πάντως και το dead space όταν είχε βγει είχε θέματα στο pc με το performance 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λενε και για ασταθες performance πχ συχνα κατω απο τα 50 fps,οποτε αν δεν το φτιαξουν δεν το ακουμπαω.Θα περιμενω βεβαια και το df να κανει αναλυση να δουμε τι λενε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλική συμβουλή επειδη το είδα σε πολλά review. Όταν βλέπετε να ξεκινάει τα αρνητικά με character development και story engagement απλά προσπεράστε. Την έχουνε δει πολύ cinematic experience τα millennial μου φαίνεται. Επιπλέον βρίσκω πολύ θετικό το γεγονός ότι είναι μαζεμένο και ορθόδοξο linear όσο δεν πάει. Θα το δω και θα το κρίνω μόνος μου στην ώρα του. Πάντως μέχρι στιγμής με τα όσα διάβασα σε PS5 τρεχει απροβλημάτιστα. 

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Lotof είπε

Φιλική συμβουλή επειδη το είδα σε πολλά review. Όταν βλέπετε να ξεκινάει τα αρνητικά με character development και story engagement απλά προσπεράστε. Την έχουνε δει πολύ cinematic experience τα millennial μου φαίνεται. Επιπλέον βρίσκω πολύ θετικό το γεγονός ότι είναι μαζεμένο και ορθόδοξο linear όσο δεν πάει. Θα το δω και θα το κρίνω μόνος μου στην ώρα του. Πάντως μέχρι στιγμής με τα όσα διάβασα σε PS5 τρεχει απροβλημάτιστα. 

Λες και τα Dead Space ή τα Resident Evil είναι open-world horror με ατελείωτες ώρες εξερεύνησης, non-linear progression, λεπτομερέστατο rpg character development με stats και ερμηνείες για emmy award.

Το θέμα είναι αν το παιχνίδι πετυχαίνει τους στόχους του ως survival horror. Δηλαδή να σε αγχώσει με τη διαθεσιμότητα πυρομαχικών, να σε κάνει να φοβάσαι να μπεις στο επόμενο δωμάτιο και να σε ανατριχιάσει με την ατμόσφαιρα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θελω κολασμενα λογω ειδους αλλα οσο βλεπω τετοια θα περιμενω για sale...Αν το παιξει κανενας  ας μας πει μια αποψη.

https://youtu.be/mm8pxfU9c6E

Επεξ/σία από nyne

18 ώρες πριν, sndev είπε

Παράξενο ακούγετε, ρωτά τον σε τι NAT συνδέεται η κονσόλα;

Συγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά δουλεύαμε κτλ. Έχει ΝΑΤ 2. Βρήκα εναν οδηγό και θα προσθέσουμε ports στο ρουτερ. Εύχομαι να φτιάξει…. Αλλιώς θα καλέσουμε την βοδαφον.

19 ώρες πριν, sndev είπε

Παράξενο ακούγετε, ρωτά τον σε τι NAT συνδέεται η κονσόλα;

Μπορείς να μας βοηθήσεις; Βάλαμε τα port που βρήκαμε στο Google για το ps5 αλλά πάλι δε δουλεύει.. καμία άλλη ιδέα; Είναι κρίμα ρε γαμωτο… ένα ΣΚ έχει μπροστά του και δεν μπορεί να μπει

7 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Μπορείς να μας βοηθήσεις; Βάλαμε τα port που βρήκαμε στο Google για το ps5 αλλά πάλι δε δουλεύει.. καμία άλλη ιδέα; Είναι κρίμα ρε γαμωτο… ένα ΣΚ έχει μπροστά του και δεν μπορεί να μπει

ειναι παράξενο.

οκ τα πορτ τα βαλατε στο ρουτερ ειστε σίγουροι οτι κανει οντος port forward ? βάλατε στατικ ip στο ps5 κ το port forward σε αυτην την ιπ? μετα  restart το router για να παιξει το port forward ? 

Επειδή vodafone κ wind ειναι οτι νάνε εγω να άλλαζα κ τους dns στο ps5 σε 8.8.8.8 κ 8.8.4.4

κατι χαζο να πω.. ας κάνει αλλο profil χρηστη ,στο ps5 απο εκει θα μπορέσει να συνδεθεί? 

Μια γρήγορη πρώτη επαφή από εμένα, το παιχνίδι δεν δείχνει με τίποτα για cross gen τίτλος. 

Character rendering, φωτισμός, γεωμετρία και materials είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Το μόνο που με χάλασε οπτικά μέχρι τώρα είναι ότι αν και το εφέ φωτιάς είναι πολύ καλό, τρέχει σε χαμηλότερο frame rate από το υπόλοιπο παιχνίδι. 

Πάντως να λέμε πάλι καλά που έχουμε option για 60fps με αυτή την ποιότητα γραφικών. Αν μερικοί έχουν και VRR TV ακόμα καλύτερα. 

Για το Series X μην αγχώνεστε. Πιο πολύ μοιάζει με πρόβλημα bug που απενεργοποιεί κάποια εφέ παρά optimization. Θα βγει σίγουρα patch σύντομα. Για το PC δεν ξέρω τι θα κάνουν με τα stutters…

Και μια συμβουλή, αν παίζετε στα 60fps, προτείνω να απενεργοποιήσετε το motion blur γιατί είναι πολύ δυνατό και κάνει την εικόνα να μοιάζει με σούπα. 

• Like 5

3 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Ρε παιδιά τι απολαυστικό παιχνίδι είναι το Marvel's Guardians of the Galaxy; 

Καλύτερο και από τις ταινίες θα έλεγα και δυστυχώς δεν έτυχε της αναγνώρισης από το κοινό που θα έπρεπε.

Οποιος δεν το έχει παίξει θα πρότεινα να του δώσει μια ευκαιρία.

• Like 1

5 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Ρε παιδιά τι απολαυστικό παιχνίδι είναι το Marvel's Guardians of the Galaxy; 

Πολλοί το λένε αυτό. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι. Κάτι με χαλάει. Ίσως σε μια καλή πτώση τιμής να το δοκιμάσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...