Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Καλησπέρα παιδιά, χαζή ερώτηση λογικά το καλώδιο που έρχεται με το ps5 είναι 2.1 προφανώς..   Μπορεί να τα μπέρδεψα χθες με τα υπόλοιπα που έχω, γράφει κάτι πάνω για να το ξεχωρίσω; 

Αυτό είναι το δικό του, 1.5m

s-l1600.jpg

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό είναι το δικό του, 1.5m

s-l1600.jpg

Σε ευχαριστώ,  είναι το καλύτερο καλώδιο για να έχω όλα αυτά που ζητάει το ps5  2.1 120hz vrr κλπ κ εφόσον τα έχει και η tv επαρκεί αυτό η θα μπορούσαμε να πάρουμε κ καλύτερο;  πιστεύω πως επαρκεί αλλά για επιβεβαίωση ρωτάω.. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Σε ευχαριστώ,  είναι το καλύτερο καλώδιο για να έχω όλα αυτά που ζητάει το ps5  2.1 120hz vrr κλπ κ εφόσον τα έχει και η tv επαρκεί αυτό η θα μπορούσαμε να πάρουμε κ καλύτερο;  πιστεύω πως επαρκεί αλλά για επιβεβαίωση ρωτάω.. 

Δεν χρειάζεσαι άλλο καλώδιο. Αυτό που συνοδεύει το PS5 αρκεί.

• Like 3
Δημοσ.
10 hours ago, -WISE- said:

Το Styx: Shards of Darkness το έχει παίξει κανείς; Αξίζει για ένα καλαμάκι κοτόπουλο που έχει τώρα στο Store;

Προσωπικά μου άρεσε. 

Αν θες ένα καθαρά stealth παιχνίδι και σου αρέσει και το setting θα το πρότεινα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα σε όλους. 

μπορώ να βάλω τον λογαριασμό ενός φίλο μου στο ps5 μου και να έχω πρόσβαση στα παιχνίδια του?

εάν ναι υπάρχει περίπτωση ban στον δικό μου βασικό λογαριασμό? 

ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, johnnyman είπε

καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα σε όλους. 

μπορώ να βάλω τον λογαριασμό ενός φίλο μου στο ps5 μου και να έχω πρόσβαση στα παιχνίδια του?

εάν ναι υπάρχει περίπτωση ban στον δικό μου βασικό λογαριασμό? 

ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Ένας φίλος μου, πήρε το Battlefield 2042 και δεν τον βάζει μέσα. Ούτε στο COD ούτε στο FIFA. Του είπα να δοκιμάσει τυχαία το FALL GUYS να δει αν συνδέεται γενικά online και εκεί μπαίνει κανονικά. Οι servers είναι up. Τι μπορεί να φταίει; Έχει ρουτερ Vodafone. Παίζει να φταίει κάποια ρύθμιση από εκεί; Πως να τον συμβουλέψω να κινηθεί; Έχει βάλει κανονικά Ps plus.
Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Καλησπέρα! Ένας φίλος μου, πήρε το Battlefield 2042 και δεν τον βάζει μέσα. Ούτε στο COD ούτε στο FIFA. Του είπα να δοκιμάσει τυχαία το FALL GUYS να δει αν συνδέεται γενικά online και εκεί μπαίνει κανονικά. Οι servers είναι up. Τι μπορεί να φταίει; Έχει ρουτερ Vodafone. Παίζει να φταίει κάποια ρύθμιση από εκεί; Πως να τον συμβουλέψω να κινηθεί; Έχει βάλει κανονικά Ps plus.
Ευχαριστώ! 

Παράξενο ακούγετε, ρωτά τον σε τι NAT συνδέεται η κονσόλα;

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά ποτέ δεν κοιτάω τα rewiews κ τις βαθμολογίες. Όλα αυτά είναι καθαρα υποκειμενικά. Αν μαρεσει το όλο concept, και κάποια βιντεακια στο YouTube, τελείωσε. Θα το παίξω κ ας έχει πάρει 0 σε βαθμολογίες.

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι παιδες γιατι ειναι η αγαπημενη μου κατηγορια,ομως επειδη απο την αρχη κατι δε μου κολλαγε θα περιμενω να πεσει η τιμη του.

Δημοσ.

https://www.eurogamer.net/the-callisto-protocol-review-a-dead-space-alike-built-on-simpler-pleasures

''Ultimately, the Callisto Protocol's frenzied action and brutal battles have still impressed me in all the right ways, drawing on all that makes Dead Space brilliant and building upon that impressive framework. No, it hasn't got it all right and no, it's not anywhere near as scary as I was expecting. But if you, like me, are coming into The Callisto Protocol thinking it's a shallow facsimile of Dead Space? Well, not quite.''

@kalinyhta_Jo's video Tweet

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...