Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξερω τι λετε  εγω που  εχω και το ps5 kai to ps4  πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να παρει το ps5 οταν κανει μια χαρα την δουλεια του το ps4  γιαυτο πουλαει σαν τρελο ακομα 

θα υπηρχε λογικη αν υπηρχαν παιχνιδια μονο για ps5 [ εγω γιαυτο το πηρα ]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 hours ago, 26ska said:

Άποψη για cyberpunk στα 25 ευρώ;Εχει γίνει τόσο καλό με τα patches ή επειδή ήταν χάλια πριν ακούγονται τόσα θετικα;

Νομίζω το έδιναν και φθηνότερα κατά καιρούς αλλά όπως και να έχει για εμένα χαλαρά άξιζε και παραπάνω. Δυστυχώς ακόμα και μετά το next-gen update συνάντησα μέχρι και game breaking bug όπου ευτυχώς λύθηκε εύκολα γυρνώντας λίγο πίσω και επαναλαμβάνοντας την αποστολή. 

• Like 1

Μπορεί κάποιος να μου πει το ύψος της κονσόλας τοποθετημένη οριζόντια; Υποθέτω χωρίς τη βάση που χρειάζεται στο όρθιο.

Και για τις δυο εκδόσεις. Ψάχνω στο Google και δε βγάζω άκρη.

26 λεπτά πριν, Cygnus είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει το ύψος της κονσόλας τοποθετημένη οριζόντια; Υποθέτω χωρίς τη βάση που χρειάζεται στο όρθιο.

Και για τις δυο εκδόσεις. Ψάχνω στο Google και δε βγάζω άκρη.

Η ιδια βάση την χρησιμοποιήεις για να την εχεις οριζόντια. Το μέγιστο υψος ειναι 11 με 13 cm

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κάτι βλέπω στο Αμαζον UK προσφορα το PSplus Premium στις 63.68 λιρες=73,93 ευρώ

μέσω Gift Card από το ίδιο το Αμαζον. Το οποίο η ίδια η Sony το δίνει 89.99.

https://www.playstation.com/en-gr/ps-plus/#subscriptions

Βλέπω επίσης ότι αναγράφει στις λεπτομέρειες

Note: Currently, this item is available only to customers located in the following countries. 

Και όταν πατώ το Λινκ μου λέει ότι

''Countries and Territories Eligible to Shop for Digital Software and Video Games''

Που περιλαμβάνει και την Ελλάδα. Άρα όποιος θέλει αγοράζει μέσω Άμαζον κωδικό για Premium

15 ευρώ φθηνότερα. Για πέστε αν όντως ισχύει. Θα το βάλω και στις προσφορές αλλά το βάζω και εδώ

για να ελεγχθεί και καλύτερα

Στα σχόλια διαβάζω παράξενα πράγματα ότι είναι μόνο για UK διπλοελέγξτε παιδια και αμα είναι να το κλειδώσουμε μη πάθουμε καμμιά νίλα

Επεξ/σία από aret1

1 ώρα πριν, aret1 είπε

Να ρωτησω κάτι βλέπω στο Αμαζον UK προσφορα το PSplus Premium στις 63.68 λιρες=73,93 ευρώ

μέσω Gift Card από το ίδιο το Αμαζον. Το οποίο η ίδια η Sony το δίνει 89.99.

https://www.playstation.com/en-gr/ps-plus/#subscriptions

Βλέπω επίσης ότι αναγράφει στις λεπτομέρειες

Note: Currently, this item is available only to customers located in the following countries. 

Και όταν πατώ το Λινκ μου λέει ότι

''Countries and Territories Eligible to Shop for Digital Software and Video Games''

Που περιλαμβάνει και την Ελλάδα. Άρα όποιος θέλει αγοράζει μέσω Άμαζον κωδικό για Premium

15 ευρώ φθηνότερα. Για πέστε αν όντως ισχύει. Θα το βάλω και στις προσφορές αλλά το βάζω και εδώ

για να ελεγχθεί και καλύτερα

Στα σχόλια διαβάζω παράξενα πράγματα ότι είναι μόνο για UK διπλοελέγξτε παιδια και αμα είναι να το κλειδώσουμε μη πάθουμε καμμιά νίλα

Βαλε αγγλικό plus και εισαι κομπλέ!!!!!

3 ώρες πριν, aret1 είπε

Αναφερει οτι ειναι για Uk account

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...