Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος, αλλά ps6 το 2027...???

Γιατι? Ποτε το περίμενες? Η Sony τα PS τα βγάζει σχεδον κάθε 7 χρόνια

PS1 1994

PS2 2000

PS3 2006

PS4 2013

PS5 2020

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Γιατι? Ποτε το περίμενες? Η Sony τα PS τα βγάζει σχεδον κάθε 7 χρόνια

PS1 1994

PS2 2000

PS3 2006

PS4 2013

PS5 2020

Ναι αλλα το ps5 ειναι σαν να βγηκε τωρα αφου δεν υπηρχε

1 ώρα πριν, mples είπε

Πως δεν υπήρχε; Όσοι χρήστες είχαν πληροφορίες για διαθεσιμότητα στα μαγαζιά ενημέρωναν τους υπόλοιπους εδώ στο φόρουμ. Όσοι δηλαδή ήθελαν να αγοράσουν είχαν τη δυνατότητα. 

• Like 4

Έτσι κι αλλιώς οι γενιές κόνσολών όπως τις ξέραμε έχουν πεθάνει. 2 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του ps5 και το ps4 συνεχίζει ακάθεκτο. Αν π.χ. βγεί 2027 το ps6 και πάλι τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν παράλληλα για ps5 έως 2030+.

5 ώρες πριν, mples είπε

Μια χαρα υπήρχε. Εγω εχω το digital απο τον Μαρτιο του 21 (Εντάξει... με 6 μήνες αναμονη απο την προπαραγγελια).

Μόνο 7 ώρες βγάζει η μπαταρία του DualSense..Τραγικό απλά, μ' αυτή την μπαταρία θα ζητάει 250 ευρώ στο Edge ; Θα γελάσουν και τα παρδαλά κατσίκια..

• Like 1

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Μόνο 7 ώρες βγάζει η μπαταρία του DualSense..Τραγικό απλά, μ' αυτή την μπαταρία θα ζητάει 250 ευρώ στο Edge ; Θα γελάσουν και τα παρδαλά κατσίκια..

Παίρνεις ένα charging station, έχεις ήδη ένα χειριστήριο, οπότε είσαι κομπλέ. Απλά όσο φορτιζεις το edge θα παίζεις με το κλασικό. Βέβαια θα μου πεις, δίνω 250€ για να παίζω με το κλασικό όσο φορτίζει??? Κ θα έχεις κ δίκιο. Μόνο με καλώδιο λοιπόν αλλά εκεί δεν ξέρω μήπως δεν λειτουργούν κάποια από τα χαρακτηριστικά του όσο φορτίζει κ παίζεις.

5 ώρες πριν, wakabanka είπε

Έτσι κι αλλιώς οι γενιές κόνσολών όπως τις ξέραμε έχουν πεθάνει. 2 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του ps5 και το ps4 συνεχίζει ακάθεκτο. Αν π.χ. βγεί 2027 το ps6 και πάλι τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν παράλληλα για ps5 έως 2030+.

Πουλάνε ακόμα PS4?

8 ώρες πριν, mples είπε

Δεν υπάρχει "σαν" να βγήκε. Βγήκε στις 12/11/20 άρα από εκεί μετράμε.

Δεν παίζει κανένα ρόλο η διαθεσιμότητα στην επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας. Ή οποιουδήποτε άλλου προιόντος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...