Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sndev είπε

έχουμε καμία εικόνα για τις first party κυκλοφορίες για το επόμενο 6μηνο ,8 μηνο, έτος? 

κατι δε θα έπρεπε να εχουν  ανακοινώσει αυτή τη περίοδο για το 2023?

Το μόνο που έχει έστω έτος, αν δεν κάνω λάθος, είναι το Spiderman 2 για 2023. Το Wolverine με τίποτα 2023 γιατί είχαν πει ότι είναι πολύ στην αρχή της ανάπτυξης όταν ανακοινώθηκε. Για το Spiderman είπαν πρόσφατα ότι πάει πολύ καλά η ανάπτυξη του παιχνιδιού όταν τους ρώτησαν αν θα βγει όντως το 2023.

Περιμένουμε αυτό το περιβόητο Sony event μήπως δεηθούν να μας ενημερώσουν. Ίσως δεν θέλουν να μπούνε σε έξοδα και δούμε ανακοινώσεις στα Game Awards.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Το μόνο που έχει έστω έτος, αν δεν κάνω λάθος, είναι το Spiderman 2 για 2023. Το Wolverine με τίποτα 2023 γιατί είχαν πει ότι είναι πολύ στην αρχή της ανάπτυξης όταν ανακοινώθηκε. Για το Spiderman είπαν πρόσφατα ότι πάει πολύ καλά η ανάπτυξη του παιχνιδιού όταν τους ρώτησαν αν θα βγει όντως το 2023.

Περιμένουμε αυτό το περιβόητο Sony event μιας και δεηθούν να μας ενημερώσουν. Ίσως βαριούνται τα έξοδα θα δούμε ανακοινώσεις στα Game Awards.

ξαφνικά το horizon πήρε τα πάνω του σε πωλήσεις μαζί με το gow όσο μπαίνουν έσοδα φοβάμαι θα πάρουν ολα παραταση .. ακομα κ το vr 

κοιταζα τι περίμενω να δοκιμάσω 

final fantasy crisis core 

Hogwarts Legacy 

Dead space

forspoken

εκει καπου  συνειδητοποιώ ότι δεν έχω τπτ της σονυ 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.

Το νεο Spiderman αμφιβαλλω αν θα κυκλοφορησει νωριτερα απο το τελευταιο τριμηνο του '23. Και αν..

Θα ειχαν δειξει κατι περισσοτερο μεχρι τωρα σε αλλη περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sndev είπε

ξαφνικά το horizon πήρε τα πάνω του σε πωλήσεις μαζί με το gow όσο μπαίνουν έσοδα φοβάμαι θα πάρουν ολα παραταση .. ακομα κ το vr 

Hogwarts Legacy 

Dead space

forspoken

Γενικά υπάρχει μια φήμη ότι η Σόνυ δεν κάνει μεγάλες ανακοινώσεις γιατί θέλει να μπλοκάρει το activision deal της MS. 

Επειδή είδα ότι πήρες από το πλαίσιο το vr λέει και εσένα PSRV2 στην παραγγελία ή μόνο εμένα;😝 (Δεν υπάρχει πλεον στο site)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kaliakman είπε

Γενικά υπάρχει μια φήμη ότι η Σόνυ δεν κάνει μεγάλες ανακοινώσεις γιατί θέλει να μπλοκάρει το activision deal της MS. 

Επειδή είδα ότι πήρες από το πλαίσιο το vr λέει και εσένα PSRV2 στην παραγγελία ή μόνο εμένα;😝 (Δεν υπάρχει πλεον στο site)

Sony PSVR2 Headset λέει και έχει δίπλα την φωτο απο τη συσκευασία 

μπα λες και γιαυτο η ms να μη βγάζει παιχνίδια να λεει να δεν έχω τίποτα δικό μου ενω η αλλη στέλνει το stray για goty?

δεν τα πιστεύω αυτά.. πιο πιθανόν μου φαίνονται η μια να μη μπορεί να βάλει ταξη στα στούντιο της κ παρταρουν και η άλλη να σου λεει κονομάω τώρα ,φεύγουν χειριστήρια bundles με κάθε κυκλοφορία θα τους τα δίνω σταγόνα σταγόνα να αρμέξω όσο μπορώ,  δεν υπαρχει λόγος να βιαστώ και να καίω τα οικονομικά έτη 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sndev είπε

μπα λες και γιαυτο η ms να μη βγάζει παιχνίδια να λεει να δεν έχω τίποτα δικό μου ενω η αλλη στέλνει το stray για goty?

δεν τα πιστεύω αυτά.. πιο πιθανόν μου φαίνονται η μια να μη μπορεί να βάλει ταξη στα στούντιο της κ παρταρουν και η άλλη να σου λεει κονομάω τώρα ,φεύγουν χειριστήρια bundles με κάθε κυκλοφορία θα τους τα δίνω σταγόνα σταγόνα να αρμέξω όσο μπορώ,  δεν υπαρχει λόγος να βιαστώ και να καίω τα οικονομικά έτη 

Κοίτα πως είναι εμένα( στις παραγγελιες, στον λογαριασμό)

Spoiler

image.png.f64e05000e6689beb7160f0f66bbbfaa.png

Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά ανακοίνωση διάθεσης "κονσόλας" που υποτίθεται υποστηρίζει πολύ με ένα blog post δεν ξέρω πως πρέπει να την χαρακτηρίσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, sndev είπε

Την εναλλακτικη να χωσουν οντως κανα φραγκο απο τα (υπερ)κερδη τους σε αναπτυξη κανενος νεου τιτλου γιατι να μην τη δουμε;;

Εδω πανε και ακυρωνουν franchises με καποια προοπτικη θα μου πεις. Βλεπε Days Gone, Order κλπ. Με λιγο παραπανω χρονο και μπατζετ θα μπορουσαν να βγουν αρκετα καλες οι συνεχειες κατα τη γνωμη μου.

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Κοίτα πως είναι εμένα( στις παραγγελιες, στον λογαριασμό)

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.f64e05000e6689beb7160f0f66bbbfaa.png

Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά ανακοίνωση διάθεσης "κονσόλας" που υποτίθεται υποστηρίζει πολύ με ένα blog post δεν ξέρω πως πρέπει να την χαρακτηρίσω 

εγώ πήρα αυτό δεν το χα δει καν το hfw 

Spoiler

image.png.fc705bd883a7f3d14137c27556778ebc.png

20 λεπτά πριν, kostiger είπε

Την εναλλακτικη να χωσουν οντως κανα φραγκο απο τα (υπερ)κερδη τους σε αναπτυξη κανενος νεου τιτλου γιατι να μην τη δουμε;;

Εδω πανε και ακυρωνουν franchises με καποια προοπτικη θα μου πεις. Βλεπε Days Gone, Order κλπ. Με λιγο παραπανω χρονο και μπατζετ θα μπορουσαν να βγουν αρκετα καλες οι συνεχειες κατα τη γνωμη μου.

δε ξέρω αν έχουν υπερκέρδη υπάρχουν πράγματα που δεν μετράμε γτ πολυ απλα δεν είμαστε μέσα , κόστος rnd διαφημίσεις επένδυση σε τρίτες χώρες ωστε να βλέπουμε υποτίτλους μεταγλωττίσεις, μη πιαστεί κανεις απο αυτο κ ξεκινήσετε, 3 παραδείγματα έγραψα που κατέβασε η κούτρα μου κ δε ξερω πόσα άλλα εξοδα που δε βλέπουμε μπορει να εχει μια εταιρια κ τι ποσά πρεπει να χωσει σε κατι νεο  πριν βγει κάτι στην αγορά.  

anyway ,πολλά θα μπορούσαν να κάνουν με τα όποια κέρδη αλλα δεν  ειναι η θεση μας αυτή. εμείς πελάτες είμαστε 

Γενικά μη κρίνουμε αμα δε ξέρουμε εσωτερικά τι γίνεται πχ το order μπορεί να ηταν καλο αλλα να μην επενδύσανε επειδή η ομαδα για τον χ ψ λόγο μπορεί να ηταν υποδαύλιση η να μην είχανε καλές σχέσεις η οτιδήποτε. Σου παει η ms κ αγοραζει την Bethesda λεω τελείως τυχαίο παράδειγμα που έχει κάνει τα τάδε παιχνίδια εχει τα δικαιώματα οκ οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί όμως δε σημαίνει οτι θα συνεχίσουν να είναι εκει για να πάραξουν το ίδιο η εφάμιλλο έργο

γΓα το days gone δε ξέρω αλλα το οτι το σκοτώσανε ενω αντίστοιχα ένα κακό uncharted 1 στο στηρίξανε κ βγήκε το 2 και ολο και βελτιωνότανε πιο πολυ μου κάνει για κακές εσωτερικές σχέσεις   

Αnyway ,προσωπικά δεν ειμαι δυσαρεστημένος για τα πρώτα 2 ετη ps5 νομίζω ιδια περίοδο επι ps4 ήταν χειροτέρα, ομως με ανησυχεί παρα πολύ οτι δε βλέπω κινητικότητα απο κανέναν τους.. κ οσο αράζει ο ένας τόσο κολοβαραει και ο άλλος

μη επαναπαυτούν  φοβάμαι στις  συνδρομουλες κ έσοδα απο online Indie κ 3d στούντιο σε βαθος χρονου

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sndev είπε

εγώ πήρα αυτό δεν το χα δει καν το hfw 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.fc705bd883a7f3d14137c27556778ebc.png

δε ξέρω αν έχουν υπερκέρδη υπάρχουν πράγματα που δεν μετράμε γτ πολυ απλα δεν είμαστε μέσα , κόστος rnd διαφημίσεις επένδυση σε τρίτες χώρες ωστε να βλέπουμε υποτίτλους μεταγλωττίσεις, μη πιαστεί κανεις απο αυτο κ ξεκινήσετε, 3 παραδείγματα έγραψα που κατέβασε η κούτρα μου κ δε ξερω πόσα άλλα εξοδα που δε βλέπουμε μπορει να εχει μια εταιρια κ τι ποσά πρεπει να χωσει σε κατι νεο  πριν βγει κάτι στην αγορά.  

anyway ,πολλά θα μπορούσαν να κάνουν με τα όποια κέρδη αλλα δεν  ειναι η θεση μας αυτή. εμείς πελάτες είμαστε 

Γενικά μη κρίνουμε αμα δε ξέρουμε εσωτερικά τι γίνεται πχ το order μπορεί να ηταν καλο αλλα να μην επενδύσανε επειδή η ομαδα για τον χ ψ λόγο μπορεί να ηταν υποδαύλιση η να μην είχανε καλές σχέσεις η οτιδήποτε. Σου παει η ms κ αγοραζει την Bethesda λεω τελείως τυχαίο παράδειγμα που έχει κάνει τα τάδε παιχνίδια εχει τα δικαιώματα οκ οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί όμως δε σημαίνει οτι θα συνεχίσουν να είναι εκει για να πάραξουν το ίδιο η εφάμιλλο έργο

γΓα το days gone δε ξέρω αλλα το οτι το σκοτώσανε ενω αντίστοιχα ένα κακό uncharted 1 στο στηρίξανε κ βγήκε το 2 και ολο και βελτιωνότανε πιο πολυ μου κάνει για κακές εσωτερικές σχέσεις   

Αnyway ,προσωπικά δεν ειμαι δυσαρεστημένος για τα πρώτα 2 ετη ps5 νομίζω ιδια περίοδο επι ps4 ήταν χειροτέρα, ομως με ανησυχεί παρα πολύ οτι δε βλέπω κινητικότητα απο κανέναν τους.. κ οσο αράζει ο ένας τόσο κολοβαραει και ο άλλος

μη επαναπαυτούν  φοβάμαι στις  συνδρομουλες κ έσοδα απο online Indie κ 3d στούντιο σε βαθος χρονου

https://www.videogameschronicle.com/news/ps5-hits-25-million-but-sony-gaming-profits-fall-49-due-to-rising-costs/

Μεσα μπορει να μην ειμαστε, λογο δεδομενα ΔΕΝ εχουμε περα απο τη διαμορφωση των προσωπικων μας επιλογων και αγορων, ενημερωση για τα οικομικα τους αποτελεσματα ομως εχουμε. Εμφανισαν κερδη 300 εκ. ενω εχουν κανει και εξαγορες με την πιο ακριβη εξ αυτων να ειναι της Bungie με καποια δισ ακομα, δεν θυμαμαι ποσα ακριβως, 7 αν δεν κανω λαθος.  Εχουν δε, διαθεσει λιγοτερες κονσολες απο οσες μπορουσαν να παραξουν, λογω των γνωστων προβληματων της εφοδιαστικης αλυσιδας. Δεν ειναι λοιπον και τοσο ασχημα τα πραγματα για το gaming division. Tο επομενο οκονομικο ετος θα τους βρει λογικα σε πολυ καλυτερη θεση. 

Εχουν οντως επαναπαυθει κατα τη γνωμη μου και προχωρουν με τις απολυτως απαραιτητες και ασφαλεις οικονομικα επιλογες, ητοι με τα μεγαλα τους franchise, κατι σε καποιο βαθμο λογικο, λογω της γενικοτερης ασχημης οικονομικης συγκυριας. Σε καποιο βαθμο ομως, γιατι ακομα πιο αποφασιστικο ρολο παιζει η συντηρητικη διαχειριση που ασκει ο Ryan. Ναι παλι αυτος. Μπορει για τους μετοχους να ειναι ο καλυτερος CEO στον κοσμο, για μενα ειναι πολυ κατωτερος προσφατων προκατοχων του, βλεπε Yoshida και Layden.

Τελος παντων θα δειξει, ευχομαι πισω απο τις κουρτινες να επικρατει δημιουργικος οργασμος και οχι αυτη η βολεμενη ξενερωτη κατασταση που εμφανιζει η ειδησεογραφια της τρεχουσας περιοδου.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostiger είπε

https://www.videogameschronicle.com/news/ps5-hits-25-million-but-sony-gaming-profits-fall-49-due-to-rising-costs/

Μεσα μπορει να μην ειμαστε, λογο δεδομενα ΔΕΝ εχουμε περα απο τη διαμορφωση των προσωπικων μας επιλογων και αγορων, ενημερωση για τα οικομικα τους αποτελεσματα ομως εχουμε. Εμφανισαν κερδη 300 εκ. ενω εχουν κανει και εξαγορες με την πιο ακριβη εξ αυτων να ειναι της Bungie με καποια δισ ακομα, δεν θυμαμαι ποσα ακριβως, 7 αν δεν κανω λαθος.  Εχουν δε, διαθεσει λιγοτερες κονσολες απο οσες μπορουσαν να παραξουν, λογω των γνωστων προβληματων της εφοδιαστικης αλυσιδας. Δεν ειναι λοιπον και τοσο ασχημα τα πραγματα για το gaming division. Tο επομενο οκονομικο ετος θα τους βρει λογικα σε πολυ καλυτερη θεση. 

Εχουν οντως επαναπαυθει κατα τη γνωμη μου και προχωρουν με τις απολυτως απαραιτητες και ασφαλεις οικονομικα επιλογες, ητοι με τα μεγαλα τους franchise, κατι σε καποιο βαθμο λογικο, λογω της γενικοτερης ασχημης οικονομικης συγκυριας. Σε καποιο βαθμο ομως, γιατι ακομα πιο αποφασιστικο ρολο παιζει η συντηρητικη διαχειριση που ασκει ο Ryan. Ναι παλι αυτος. Μπορει για τους μετοχους να ειναι ο καλυτερος CEO στον κοσμο, για μενα ειναι πολυ κατωτερος προσφατων προκατοχων του, βλεπε Yoshida και Layden.

Τελος παντων θα δειξει, ευχομαι πισω απο τις κουρτινες να επικρατει δημιουργικος οργασμος και οχι αυτη η βολεμενη ξενερωτη κατασταση που εμφανιζει η ειδησεογραφια της τρεχουσας περιοδου.

ωωω καλα ναι συμφωνώ απόλυτα για το ryan αλλά ρόδα είναι θα γυρίσει κ θα φύγει. Δε πιστεύω ότι τον συμπαθεί ούτε ο καθρέπτης του. 

η ms διάβασε παρα πολύ τις κινήσεις τις σονυ τα προηγούμενα έτη και έβαλε τον φίλιππο. Για ολα είμαι εγώ εδώ θα τα βρούμε σου κλείνει το μάτι . ο καλός θείος πατερούλης. Για το κόσμο είναι ότι καλύτερο πραγματικά,  όμως περιμένουμε να δουμε τα αποτελέσματα των κινήσεων στο τμημα του xbox , κατι να μου πει σήκω και πήγαινε πάρε ενα xbox να παίξεις αυτή τη παιχνιδάρα που δε θα τη βρεις στη σονυ. ο τύπος ειναι μαγικος κ εχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Εδω όμως θα πω οτι όταν στήνεις κατι απο το μηδέν γτ εκεί ήταν, θες τέτοιους επικοινωνιακούς, μετα χρειάζεσαι διαχειριστές. Μαρεσει δε μαρεσει ετσι λειτουργεί.  

Ο διαχειριστής θα στα βάλει να λειτουργούν όλα στον αυτόματο. Απο την άλλη όμως δε ξέρω.. αμφιταλαντεύομαι όταν σκέπτομαι οτι  έχει τολμήσει το  death stranding που είναι αλλοπρόσαλλο για πολύ κόσμο,  stray που νε με ιδιαίτερο εικαστικό κ ιδέα της γατας πρωτότυπη  horizon που όταν βγήκε ήταν τελείως πρωτότυπος κόσμος, περιμένω το wolverine που απο το ελαχιστο που δείξανε δειχνει πολύ σκοτεινό το οποιο το λες και τολμηρο για videogame.  Επενδύει στo vr που δε θα πουλήσει τόσο για να πεις ότι θα βγάλει τα τρελά κέρδη απο κει παράλληλα ούτε τα game του VR θα φεύγουν, σε καμια συνδρομη θα τα βλέπουμε.

επισης πρέπει να αναλογιστούμε οτι οι εποχές είναι πολύ περίεργες για ανοίγματα οπως παλιά και τα έξοδα τον ανοιγμάτων δεν έχουν καμια σχεση με τα εξοδα δημιουργίας ενός παιχνιδιού του 2005 ειναι αλλιως να πεις αχ εχασα 100 κ κ αλλιως αν εχασα 1m 

παρολαυτα ναι τον ryan να τον φαει η μαρμάγκα μου τι δίνει ο τύπος μονο που βλέπω το χαμόγελο του

α.. κ ότι είναι ξενέρωτα ΝΑΙ είναι η.. μεγαλωσα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

Hogwarts Legacy 

Dead space

forspoken

απο exclusives και το ffxvi ειναι λογικα στο 1ο εξαμηνο του 23 και δε ξερω τι θα κανουν με το remake του kotor. Ενω και το granblue fantasy relink ειναι στο 23, όπως και το stellar blade

To factions πρεπει αναγκαστικα να το βγαλουν στο 23*που κατι πρεπει να πηγε πολυ λαθος για να εχει τοση καθυστερηση) και λογικα προς το 24, θα ειναι τα επομενα  κανονικα παιχνιδια της naughty dog και της suckerpunch.

οπως και να χει μετα τη κυκλοφορια του ragnarok, περα απο την insomnia ουσιαστικα δε γνωριζουμε σε τι δουλευουν ολα τα υπολοιπα στουντιο της sony, που ειναι ψιλοτραγικο. Ελπιζω μετα τα game awards να ετοιμασουν κανα event πριν τα χριστουγεννα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostiger είπε

ενω εχουν κανει και εξαγορες με την πιο ακριβη εξ αυτων να ειναι της Bungie με καποια δισ ακομα, δεν θυμαμαι ποσα ακριβως, 7 αν δεν κανω λαθος. 

τα μισά από 7,
3.6

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lkv100 είπε

Στο public το δειχνει 44.90 αλλα mediamarkt ειναι 19.99
Καλη τιμη αλλα νομιζω ειναι game που θα μπει γρηγορα ps plus και gamepass

Ναι το άλλαξαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...