Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, ilos είπε

Νομίζω κωδικό έχει μέσα το bundle.

Και να μην είχε κωδικό μέσα το κουτί πάλι δεν θα του το άλλαζαν. 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκαν οι εκπτώσεις black Friday και αφορούν σε όλα τα tiers του ps plus. Επίσης, βλέπω εξαιρετικές τιμές σε παιχνίδια πχ the last of us part 2 10€.

Screenshot_20221118-045556.png

Screenshot_20221118-045830.png

Επεξ/σία από pictorino
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Tsino είπε

Εμένα η essential λήγει μέσα Δεκέμβρη. Μπορώ να την πάρω και να ανανεωθεί από τότε ή χάνω αυτόν το μήνα ?

Όλες οι συνδρομές stackάρουν. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

Εγώ κάθε φορά που έβλεπα προσφορά αγόραζα και απλά επέκτεινε τη συνδρομή από την ημερομηνία λήξης.

Αμφιβάλλω αν το έκαναν πλέον να χάνεις το μήνα.

• Thanks 1

Η έκπτωση στο ps plus παίζει μόνο bf κάθε χρόνο ή βάζουν και Χριστούγεννα - Πάσχα προσφορά? Γιατί έχω το premium μέχρι Ιούλιο του 23 και λέω να το γυρίσω σε essential μάλλον τότε... 

7 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Η έκπτωση στο ps plus παίζει μόνο bf κάθε χρόνο ή βάζουν και Χριστούγεννα - Πάσχα προσφορά? Γιατί έχω το premium μέχρι Ιούλιο του 23 και λέω να το γυρίσω σε essential μάλλον τότε... 

Συνήθως ναι. Βάζουν και κάπου αρχές Ιουνίου στις εκπτώσεις "Days of Play" που κάνει το Playstation.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Theo X είπε

Εμένα πάντως μου βγάζει έκπτωση μόνο στο υπάρχον πρόγραμμα (premium) που λήγει στις 20/11 για ανανέωση. Στο extra και στο απλό δεν μου δίνει έκπτωση.

Περίμενε να λήξει η συνδρομή και μετά βάλε νέα essential με την έκπτωση. Θέλουν να κρατήσουν τους χρήστες στα πιο ακριβά προγράμματα φαίνεται.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, pictorino είπε

Μπήκαν οι εκπτώσεις black Friday και αφορούν σε όλα τα tiers του ps plus. Επίσης, βλέπω εξαιρετικές τιμές σε παιχνίδια πχ the last of us part 2 10€.

Screenshot_20221118-045556.png

Screenshot_20221118-045830.png

Η ps extra συνδρομη μου ληγει τον Ιούλιο.
Τα 75ε είναι η πιο φτηνή περίπτωση για να στακάρω άλλον ένα χρόνο?

17 λεπτά πριν, planezero είπε

Η ps extra συνδρομη μου ληγει τον Ιούλιο.
Τα 75ε είναι η πιο φτηνή περίπτωση για να στακάρω άλλον ένα χρόνο?

Δεν νομίζω να βγει σε χαμηλότερη τιμή. 

• Like 1

4 ώρες πριν, JohnTheReaper89 είπε

Μπορεις να παρεις μια καρτα ps plus και εχεις 1 χρονο για να την χρησιμοποιησεις

• Thanks 1

Παιδιά τα φώτα σας.

Έχω συνδρομή PS Premium μέχρι και τον Γενάρη του 2023.

Πάω να πάρω με την προσφορά ΑΛΛΑ θέλω να το γυρίσω στο extra.

Πηγαίνω από το ps5 μου βγάζει μόνη επιλογή την ανανέωση με -25% της premium.

Ακυρώνω τη συνδρομή, ξαναμπαίνω πάλι μόνη επιλογή την ανανέωση με -25% της premium.

Αλλάζω πλάνο σε εξτρα (που θα τεθεί σε ισχύ τον Γενάρη 23), ξαναμπαίνω πάλι μόνη επιλογή την ανανέωση με -25% της premium.

Καμιά ιδέα / τρόπο να πάρω ετήσια ps extra με την έκπτωση;;

Παιδια μια ερωτηση σχετικα με το VRR.

Βλεπω οτι σε μερικα παιχνιδια δεν ενεργοοιειται ενω σε μερικα ειναι ενεργοποιημενο. 

Δεν θα επρεπε σε ολα τα παιχνιδια να εχω VRR, αφου εχω ενεργοποιηση την επιλογη για τα VRR for unsupported games?

ΠΧ Εχω δει οτι το VRR δουλευει στο forbidden west ενω στο gran turismo oxi.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...