Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, broxopios είπε

Α τόσο καλά... Γιατί σκεφτόμουν αν είναι τόσο συχνό και το εμφανίσει και ο 2ος, να πάρω κανέναν 3rd party που να είναι περισσότερο αξιόπιστος (αν υπάρχει βέβαια δεν το έχω ψάξει). 

Αν ψάξεις στο internet, όλα τα controllers έχουν βγάλει προβλήματα.

Και όσο περισσότερα έχει πουλήσει ένα controller(και άρα μεγαλύτερο κοινό), τόσο περισσότερα τα προβληματικά μοντέλα,όπως τα controllers των 3 μεγάλων εταιρειών(nintendo,sony,ms).

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Το Elden Ring δεν έχει σχέση με Sony

Το ξέρω προφανώς ότι δεν είναι exclusive, αλλά είναι στα GOTY.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sndev είπε

Εάν γίνει θα νε Αίγυπτος σε άλλο timeline, έχει σχέση και με το 12θεο. 

η xena ειχε παει στην ινδια

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xavier είπε

η xena ειχε παει στην ινδια

Δεν ξέρω, ειχα μια απέχθειά στη σειρά μονο για τη γαβριελα το έβλεπα

Spoiler

Για την ιστορία πάντως , οι Έλληνες θεοι οντως μεταμορφωθήκαν σε ζωα και κρυφτηκαν στην Αίγυπτο για να γλυτώσουν απο την επίθεση του τυφώνα , έκτος του Δια και της Αθηνάς   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ilos είπε

Το ξέρω προφανώς ότι δεν είναι exclusive, αλλά είναι στα GOTY.

Και το Stray είναι στα goty που ειναι ps5 console exclusive, αυτό γιατί δεν το μετράς(χιούμορ)?🤪🤪

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν ψάξεις στο internet, όλα τα controllers έχουν βγάλει προβλήματα.

Και όσο περισσότερα έχει πουλήσει ένα controller(και άρα μεγαλύτερο κοινό), τόσο περισσότερα τα προβληματικά μοντέλα,όπως τα controllers των 3 μεγάλων εταιρειών(nintendo,sony,ms).

Ίσως όταν βγει κανένας αντάπτορας που να υποστηρίζει παλιούς μοχλούς να αξίζει. Βέβαια χάνεις την καινοτομία στις σκανδάλες αλλά οκ 90% ποδοσφαιράκια παίζω οπότε δε με επηρεάζει τόσο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, broxopios είπε

Ίσως όταν βγει κανένας αντάπτορας που να υποστηρίζει παλιούς μοχλούς να αξίζει. Βέβαια χάνεις την καινοτομία στις σκανδάλες αλλά οκ 90% ποδοσφαιράκια παίζω οπότε δε με επηρεάζει τόσο.

Δεν έχω ψάξει σε Ps5 τι παίζει με αντάπτορες, αλλά σε ps4 ορισμένοι αντάπτορες που είχαν αναφερθεί παλιότερα που αναγνώριζαν controllers και άλλων εταιρειών στο playstation(πχ xbox controller), είχαν αρκετά ακριβά(βλέπε κοντα 70+ευρώ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει παζάρια για παιχνίδι σε bundle ps5? Αγόρασα από τα public ps5 gow με Horizon αυριο θα παω να το παραλαβω, αλλα δεν μου αρεσει πολυ το Horizon και θελω να τους πω για αλλαγή με το Last of Us I. Το έχει κάνει κανεις με επιτυχία;

Επεξ/σία από MentalGR
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MentalGR είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει παζάρια για παιχνίδι σε bundle ps5? Αγόρασα από τα public ps5 gow με Horizon αυριο θα παω να το παραλαβω, αλλα δεν μου αρεσει πολυ το Horizon και θελω να τους πω για αλλαγή με το Last of Us I. Το έχει κάνει κανεις με επιτυχία;

Λογικά είναι το official bundle της Sony οπότε το παιχνίδι είναι μέσα στο κουτί (το κουτί δηλαδή δείχνει και το παιχνίδι) οπότε όχι δεν θα μπορέσεις να το αλλάξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Λογικά είναι το official bundle της Sony οπότε το παιχνίδι είναι μέσα στο κουτί (το κουτί δηλαδή δείχνει και το παιχνίδι) οπότε όχι δεν θα μπορέσεις να το αλλάξεις.

image.png.24dfec0fc1f6c5179727bc6aa257ef2a.pngΑυτό εδώ έχω παραγγείλει και θέλω να αλλάξω το Horizon για το Last of Us..Απλα κρίνω απο την εικόνα ότι δεν είναι το οφίσιαλ μπαντλ που έχει μέσα το παιχνίδι...

Επεξ/σία από MentalGR
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MentalGR είπε

image.png.24dfec0fc1f6c5179727bc6aa257ef2a.pngΑυτό εδώ έχω παραγγείλει και θέλω να αλλάξω το Horizon για το Last of Us..

Δες το κουτί πρώτα κατά την παραλαβή για να είσαι σίγουρος.

Ρώτα και εδώ πάντως καλού κακού για τις εμπειρίες των υπολοίπων.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Δες το κουτί πρώτα κατά την παραλαβή για να είσαι σίγουρος.

Ρώτα και εδώ πάντως καλού κακού για τις εμπειρίες των υπολοίπων.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...