Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είχες ps4 τόσο καιρό το essential και το extra αξίζουν, ΑΛΛΑ με τη καμία δεν είναι συγκρίσιμα σαν υπηρεσίες με το gamepass. Στη sony  τα exclusives τα πληρώνεις full price day 1, αν θες να τα παίξεις - no way around it. Από την άλλη φέτος μόνο σου έδωσε 3 ΑΑΑs (Elden Ring, Horizon Forbidden West και God Of War Ragnarok) που είναι GOTY contenders.

• Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

Εάν γίνει θα νε Αίγυπτος σε άλλο timeline, έχει σχέση και με το 12θεο. 

Λογικό κ αναμενόμενο λίγο πολύ. 

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι ανάμεσα σε extra με premium. Με ψιλό ενδιαφέρουν αυτά τα παιχνιδάκια του ps3 αλλά η φάση με στριμαρισμα στο gaming πως είναι? Παλεύετε? Είναι σαν να παίζουν στα 20κατι frames? 

(έχω κατοστάρα ιναλαν αν παίζει ρόλο) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και γω μια απορια μιας και ερχονται οι προσφορες. Εγω εχω Essential μεχρι τον Μαιο. Αν αποφασισω να παρω την extra συνδρομη τι συμβαινει? Ενεργοποιειται κατευθειαν η extra και στην ουσια χανονται οι υπολοιποι μηνες της essential, ενεργοποιειται μετα το τελος της essential τον Μαιο ή με αναγκαζει να πληρωσω και την αναβαθμιση σε extra μεχρι τον Μαιο?

Επεξ/σία από theo58
Δημοσ.

Εμένα πάντως το steaming με έχει σώσει με τα παιδιά, θέλουν να δοκιμάσουν ένα σωρό παιχνίδια και αντί για download τα παίζουν με streaming που δουλεύει άψογα σε 100άρα γραμμή που πιάνει 70, πάω για την premium λοιπόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Εμένα πάντως το steaming με έχει σώσει με τα παιδιά, θέλουν να δοκιμάσουν ένα σωρό παιχνίδια και αντί για download τα παίζουν με streaming που δουλεύει άψογα σε 100άρα γραμμή που πιάνει 70, πάω για την premium λοιπόν.

Δεν σου λαγγαρει ε? 

Και εμένα αυτό με αγχώνει λίγο θέλω οπωσδήποτε την πριμιουμ ειδικά τώρα που είναι σε έκπτωση αλλά αν λόγω φύσης στριμινκ και ταχυτήτων δεν λειτουργεί σωστά τι να το κάνω. 

(κάι μένα πιάνει 70πλας)... 

Edit βασικά άσχετο μου ήρθε τώρα που έκανα περιήγηση στην εφαρμογή. Έχει 7day trial? Μπορώ να την ενεργοποιήσω σε premium να ελέγξω αν τρέχει κομπλέ και με ικανοποιεί καί εφόσον είναι όλα οκ ναι να ανανεώσω σε premium αν όχι την ακυρώνω και εκ νέου να πάω σε esential που έχει τα download. 

Γίνεται αυτό? 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ilos είπε

Αν δεν είχες ps4 τόσο καιρό το essential και το extra αξίζουν, ΑΛΛΑ με τη καμία δεν είναι συγκρίσιμα σαν υπηρεσίες με το gamepass. Στη sony  τα exclusives τα πληρώνεις full price day 1, αν θες να τα παίξεις - no way around it. Από την άλλη φέτος μόνο σου έδωσε 3 ΑΑΑs (Elden Ring, Horizon Forbidden West και God Of War Ragnarok) που είναι GOTY contenders.

Το Elden Ring δεν έχει σχέση με Sony

• Like 1
Δημοσ.

Παίζοντας πιο συχνά με τον μοχλό του PS5 τον τελευταίο χρόνο, μου έβγαλε πρόβλημα στον αριστερό αναλογικό μοχλό και κάποιες φορές πατιέται από μόνη της η αριστερή κατεύθυνση. Τώρα χρησιμοποιώ τον δεύτερο που είχα πάρει μαζί με την κονσόλα. Είναι σύνηθες στο PS5? Είναι η πρώτη φορά από το PS1 που αντιμετωπίζω πρόβλημα σε μοχλό της Sony και ειδικά τόσο σύντομα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, broxopios είπε

Παίζοντας πιο συχνά με τον μοχλό του PS5 τον τελευταίο χρόνο, μου έβγαλε πρόβλημα στον αριστερό αναλογικό μοχλό και κάποιες φορές πατιέται από μόνη της η αριστερή κατεύθυνση. Τώρα χρησιμοποιώ τον δεύτερο που είχα πάρει μαζί με την κονσόλα. Είναι σύνηθες στο PS5? Είναι η πρώτη φορά από το PS1 που αντιμετωπίζω πρόβλημα σε μοχλό της Sony και ειδικά τόσο σύντομα. 

Συνηθέστατο σε ΟΛΑ τα controllers πλέον (drifting).

Αν έχεις το χειριστήριο εως ένα έτος το πας Cometron, στο φτιάχνουν τζάμπα

Από ένα έτος έως και 2 πας στο κατάστημα αγοράς και στο φτιάχνουν τζάμπα

Πάνω από 2 έτη βρες κανά κατάστημα να στο φτιάξουν ή πάρε άλλο 😉

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Α τόσο καλά... Γιατί σκεφτόμουν αν είναι τόσο συχνό και το εμφανίσει και ο 2ος, να πάρω κανέναν 3rd party που να είναι περισσότερο αξιόπιστος (αν υπάρχει βέβαια δεν το έχω ψάξει). 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, broxopios είπε

Μια απο τα ιδια αλλαγη σε εγγυηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...