Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kostiger είπε

For context here are the 3 Biggest PlayStation Studios launches ever First 3 Days

• The Last of Us Part II: 4+ Million

• Spider-Man: 3.3 Million

• God of War 2018: 3.1 Million''

"Bloch adds that 55% of PS5 console sales this week are part of the God of War hardware bundle."

Αρα θα δουμε και πολλα νουμερα στις κονσολες αυτην την εβδομαδα. 

Edit: Μονο Uk ειναι, αλλα λογικα και σε αλλες χωρες θα πουλησε το συγκεκριμενο bundle

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

"Bloch adds that 55% of PS5 console sales this week are part of the God of War hardware bundle."

Αρα θα δουμε και πολλα νουμερα στις κονσολες αυτην την εβδομαδα. 

Edit: Μονο Uk ειναι, αλλα λογικα και σε αλλες χωρες θα πουλησε το συγκεκριμενο bundle

οχι απαραιτητα απο τη στιγμη που ετσι και αλλιως η κονσολα ακομα ξεπουλαει και δε φτανει στα ραφια των καταστηματων. Απλα αν εχεις να παρεις ενα bundle αυτη τη περιοδο και εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις, λογικο να προτιμησουν αυτο με το gow(τουλαχιστον για την πλειοψηφια).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xavier είπε

οχι απαραιτητα απο τη στιγμη που ετσι και αλλιως η κονσολα ακομα ξεπουλαει και δε φτανει στα ραφια των καταστηματων. Απλα αν εχεις να παρεις ενα bundle αυτη τη περιοδο και εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις, λογικο να προτιμησουν αυτο με το gow(τουλαχιστον για την πλειοψηφια).

Πάει πιο πολύ στο ότι ίσως η sony όντως κρατούσε κονσόλες πίσω (είχε ειπωθεί πιο πίσω) για να τις δώσει ως bundle με το GoW. Για να είχε ξαφνικά τόσο μεγάλη διάθεση, τουλάχιστον UK (55% του GoW πωλήσεων), σημαίνει ότι δόθηκαν πολλές κονσόλες. 

Δημοσ.

δε ξερω αν εννοουμε το ιδιο πραγμα, αλλα εγω καταλαβα οτι το 55% των κονσολων που πουληθηκαν αυτη την εβδομαδα ηταν με το gow bundle και οχι οτι το 55% των πωλησεων του gow , ηταν bundle με τη κονσολα.

δλδ με βαση αυτο που λεει το αρθρο, δεν προκυπτει αυξηση στις πωλησεις των κονσολων, απλα το οτι ειναι το bundle που προτιμουν οι καταναλωτες.

Δημοσ.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα με τη διαθεσιμότητα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο.

Το bundle με το gow βρήκε ο κόσμος διαθέσιμο... Και αυτό αγόρασε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πού αλλού να ρωτήσω. Πήρε ο υιός μου δώρο σε φίλο του το ARK σε κουτί για PS4. Τελικά ο φίλος του έχει PS5. Αν το εγκαταστήσει θα παίξει η να το πάμε πίσω ?

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Tsino είπε

Δεν ξέρω πού αλλού να ρωτήσω. Πήρε ο υιός μου δώρο σε φίλο του το ARK σε κουτί για PS4. Τελικά ο φίλος του έχει PS5. Αν το εγκαταστήσει θα παίξει η να το πάμε πίσω ?

ευχαριστώ

Δε νομίζω οτι δε θα παίξει.

Τίθεται θέμα στο αν θα παίξει στα καλύτερα δυνατά γραφικά.

Edit

Μάλλον δεν έχει ps5 version αυτό το game, οπότε δεν ισχύει αυτό που είπα για τα γραφικά

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''Is Ark: Survival Evolved compatible with PlayStation 5? Ark: Survival Evolved is a Action game for PS4, developed by Studio Wildcard and published by Studio Wildcard. Ark: Survival Evolved (PS4) is backwards compatible with the PlayStation 5, offering a single graphics display mode running 1080p resolution at 60 FPS.''

Θα παίξει αλλά διαβάζω ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν ''native ps5 έκδοση''. Επίσης στο PS Store λέει:

''Although this game is playable on PS5, some features available on PS4 may be absent. See PlayStation.com/bc for more details.''

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλησπέρα έχω πάρει μια ηχομπαρα της jbl η οποία δυστυχώς έχει μόνο μία θύρα hdmi...καλύτερη λύση για σύνδεση με το ps5 θεωρείτε είναι να πάρω ένα splitter ή να συνδέσω με hdmi ps5 ήχομπαρα και TV- ηχομπαρα με optical?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...