Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JohnTheReaper89 είπε

Μια ερώτηση παιδιά όποιος γνωρίζει υπάρχει bluetooth dongle για να συνδέσω ασύρματα ακουστικά ψείρες στο ps5?? Ευχαριστώ πολύ!!! 

εγω προσωπικα κανω χρήση αυτού

https://www.skroutz.gr/s/28924195/Ugreen-USB-Wireless-Bluetooth-5-0-Adapter.html#reviews

σε κάποιους κάνει καθυστερήσεις από ότι διαβάζω στρα σχόλια, εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει κάτι

τόσο σημαντικό που να με ενόχλησε. Να πω επίσης ότι πλέον δε κάνω μεγάλη χρήση γιατί συνδέομαι

μέσω της τηλεόρασης και παίρνω από εκεί τον ήχο, κατευθείαν ασύρματα bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JohnTheReaper89 είπε

Μια ερώτηση παιδιά όποιος γνωρίζει υπάρχει bluetooth dongle για να συνδέσω ασύρματα ακουστικά ψείρες στο ps5?? Ευχαριστώ πολύ!!! 

Εγω εχω αυτο

https://www.aliexpress.com/item/4000103601769.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.282b1802ySEPZt

που το ειχα παρει για το switch. Κανει καλη δουλεια αν και δεν εχει πολυ μεγαλη ενταση. Παντως το βραδυ που παιζω resi village με anc εγω ειμαι ικανοποιημενος. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalog

• The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition | PS4, PS5
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege | PS4, PS5
  • Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX | PS4
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue | PS4
  • Kingdom Hearts III | PS4
  • Kingdom Hearts: Melody of Memory | PS4
  • Oddworld: Soulstorm – Enhanced Edition | PS4, PS5
  • Tom Clancy’s The Division 2 | PS4
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint | PS4
  • Chorus | PS4, PS5
  • What Remains of Edith Finch | PS4
  • The Gardens Between | PS4, PS5

PlayStation Plus Premium | Classics

• Ratchet & Clank | PS3
  • Ratchet & Clank 2: Going Commando | PS3
  • Ratchet & Clank: Up Your Arsenal | PS3
  • Ratchet & Clank: Deadlocked | PS3
  • Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction | PS3

da18a5e592c0fca40ad8678c3c87ab6f37cb2964.jpg?resize=1088%2C612&crop_strategy=smart

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να ρωτήσω (συγγνώμη αν δεν επιτρέπεται αυτη η ερώτηση στο post αλλά μολις πήρα PS5 και δεν παρακολουθούσα τις συζητήσεις): υπάρχει κάποιο site για να μπορείς να δείς τη φθηνότερη τιμή αναφορικά με το region για digital εκδοσεις παιχνιδιών;

Βρήκα κάποια sites αλλα για να μπορείς να τα κάνεις όλα σε ένα νόμισμα ώστε η συγκριση να είναι πιο εύκολη, θέλει να πληρώσεις συνδρομή. 

Από ό,τι βλέπω ενδεχομένως η Τουρκία να ειναι η πιο φτηνή χώρα μιας και βρίσκεις το Ragnarok/Fifa23 γύρω στα 43~ ευρώ, αλλά θα ήθελα την άποψη σας.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Fulgore είπε

PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalog

• The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition | PS4, PS5
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege | PS4, PS5
  • Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX | PS4
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue | PS4
  • Kingdom Hearts III | PS4
  • Kingdom Hearts: Melody of Memory | PS4
  • Oddworld: Soulstorm – Enhanced Edition | PS4, PS5
  • Tom Clancy’s The Division 2 | PS4
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint | PS4
  • Chorus | PS4, PS5
  • What Remains of Edith Finch | PS4
  • The Gardens Between | PS4, PS5

PlayStation Plus Premium | Classics

• Ratchet & Clank | PS3
  • Ratchet & Clank 2: Going Commando | PS3
  • Ratchet & Clank: Up Your Arsenal | PS3
  • Ratchet & Clank: Deadlocked | PS3
  • Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction | PS3

da18a5e592c0fca40ad8678c3c87ab6f37cb2964.jpg?resize=1088%2C612&crop_strategy=smart

Μόνο το skyrim...

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα πσ5 και ενα πσ4 που εχουν  απο δυο ιδιους λογαριασμους ο ενας εχει plus εαν παιζει στο 5 ο λογαριασμος με το plus στο σαλονι μπορει να παιζει στο αλλο δωματιο στο 4 ο αλλος  λογαριασμος και να εχει plus

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mples είπε

Παιδια εχω ενα πσ5 και ενα πσ4 που εχουν  απο δυο ιδιους λογαριασμους ο ενας εχει plus εαν παιζει στο 5 ο λογαριασμος με το plus στο σαλονι μπορει να παιζει στο αλλο δωματιο στο 4 ο αλλος  λογαριασμος και να εχει plus

Ναι, αλλα οχι το ιδιο game

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Ναι, αλλα οχι το ιδιο game

Είσαι σίγουρος για αυτό; Δεν ξέρω για μεταξύ PS4 και PS5, αλλά μεταξύ δύο PS5 παίζουμε με αυτή την λογική τα ίδια παιχνίδια την ίδια ώρα... μάλιστα και online μεταξύ μας.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/11/2022 στις 4:34 ΠΜ, Fulgore είπε

Δύσκολη χρονιά φέτος για τις υποψηφιότητες του άλλου μήνα 😂

Το Horizon δεν είναι κακό ρε παιδιά, ίσα ίσα το βρίσκω πιο ενδιαφέρον από το plague tale - απλώς είναι μία από τα ίδια με το πρώτο.

Για την 2άδα συμφωνώ και επαυξάνω, αν και είμαι μόλις στο 10% του Ragnarok ακόμα.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε

Είσαι σίγουρος για αυτό; Δεν ξέρω για μεταξύ PS4 και PS5, αλλά μεταξύ δύο PS5 παίζουμε με αυτή την λογική τα ίδια παιχνίδια την ίδια ώρα... μάλιστα και online μεταξύ μας.

Ρωτάει για τον ιδιο λογαριασμό και στις 2 κονσόλες. Εσυ αναφέρεσαι στο μοίρασμα που εκει 2 διαφορετικοί λογαριασμοι μοιράζονται τα games του ενος. 

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ρωτάει για τον ιδιο λογαριασμό και στις 2 κονσόλες. Εσυ αναφέρεσαι στο μοίρασμα που εκει 2 διαφορετικοί λογαριασμοι μοιράζονται τα games του ενος. 

Νομίζω λέει για δύο λογαριασμούς. Καθώς λέει να παίζει ο ένας λογαριασμός στο PS5 και ο άλλος λογαριασμός στο PS4.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nick_souvlaki είπε

Νομίζω λέει για δύο λογαριασμούς. Καθώς λέει να παίζει ο ένας λογαριασμός στο PS5 και ο άλλος λογαριασμός στο PS4.

Ναι, εγω αυτο που ειπα ειναι οτι εσυ αναφερεσε στο μοιρασμα ενος λογαριασμου σε 2 κονσόλες και οτι σε μια απο τις 2 πρεπει υπάρχει και δευτερος λογαριασμός. Γιατι μόνο ετσι μπορει κάποιος συχρονος σε 2 PS5 να παίζει το ιδιο game

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...