Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά το αριστερό αναλογικό στο μοχλό που είχε το ps5 κάνει τρελό drifting, είχα κάνει την αγορά πριν 1 χρόνο και κάτι από κατάστημα public Ηρακλειου, ξέρεις κανείς ποσό καιρό δινουν εγγύηση κ αν τ καλύπτουν η το στελνω εγω κάπου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι σε εγγυηση περνεις τηλεφωνο την cometron και το στελνεις και σου κανουν αντικατασταση , 1 χρονος ειναι η εγγυηση .
Αν δεν ειναι σε εγγυηση το κοστος επισκευης  ειναι περιπου στα 30 ευρω με 6 μηνες εγγυηση 

Επεξ/σία από darkman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρασε ο χρόνος δυστυχώς, θα πάω από public να ρωτήσω γιατί είχα βάλει κ την δικιά τους στα 40 ευρω «έξτρα» εγγύηση στην κονσόλα όταν την πήρα. Ελπίζω να δεχτούν.

Επεξ/σία από Metaksas

8 ώρες πριν, Metaksas είπε

Πέρασε ο χρόνος δυστυχώς, θα πάω από public να ρωτήσω γιατί είχα βάλει κ την δικιά τους στα 40 ευρω «έξτρα» εγγύηση στην κονσόλα όταν την πήρα. Ελπίζω να δεχτούν.

θα σου ριξουν ακυρο δυστυχως

Διοτι η εξτρα εγγυηση δεν συμπεριλαμβανετε στα περιφερειακα της κονσολας 

• Like 1

10 λεπτά πριν, Jedi35 είπε

Το public γράφει 2 χρόνια εγγύηση τι ισχύει τελικά 🤔

σωστα, το ιδιο και το mediamarkt,

1 ώρα πριν, spartan29gr είπε

θα σου ριξουν ακυρο δυστυχως

Διοτι η εξτρα εγγυηση δεν συμπεριλαμβανετε στα περιφερειακα της κονσολας 

γιατι να μην καλυπτει το μοχλο της κονσολας? αφου δεν τον αγορασα εξτρα ειναι σε αυτα που σου προσφερει το κουτι της κονσολας.

17 ώρες πριν, Metaksas είπε

σωστα, το ιδιο και το mediamarkt,

γιατι να μην καλυπτει το μοχλο της κονσολας? αφου δεν τον αγορασα εξτρα ειναι σε αυτα που σου προσφερει το κουτι της κονσολας.

Τα ιδια μου ειπαν και εμενα σε ενα προβλημα που ειχα με το χειριστηριο 

τα θεωρουν αξεσουάρ , ηλιθιο κατα τη γνώμη μου αφου παιρνεις πακετο κ κανεις εξτρα εγγυηση για το ιδιο πακέτο αλλα δυστυχώς δε συμβαίνει Μονό στη σονυ. Νομίζω το χω ξανά αναφέρει

galaxy note 20 ultra εχει πενάκι. η συσκευη κομπλε  εγγυηση 2 ετη, χαλαει το πενακι στον 1 μιση χρονο (το οποιο ειναι μερος της συσκευής)  κ μου λενε το ιδιο μαγικό στη σαμσουνκ, το πενακι 1ετος γτ ειναι αξεσουαρ. 

2 hours ago, Metaksas said:

Είχες έξτρα εγγύηση από αυτούς;

Επειδή κι εγώ είχα βάλει επιπλέον εγγύηση μου είχαν αναφέρει ότι η τριετής επιπλέον εγγύηση καλύπτει μόνο την κονσόλα και όχι χειριστήρια κτλ. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται και στους όρους.

• Like 1

4 ώρες πριν, Metaksas είπε

Είχες έξτρα εγγύηση από αυτούς;

Ναι φιλε μου

Αλλα εσυ πηγαινε,για καλο η για κακο

Απλα εμενα μου ειχαν αναφερει αυτο

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...