Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Νομίζω πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι περιττές οι βαθμολογίες. Όλος ο ps κόσμος θα το παιξει κ σε όλους θα αρέσει.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Η φάση με τα review του GoW είναι:

untitled_1-e15432178316392.jpg

Αυτά είναι first party παιχνίδια. Τα αλλά είναι να’χαμε να λέγαμε 

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 4
  • Thanks 1

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιο παιδι αν γινετε ενα group να το κανει ο owner private δηλαδη να μην μπορει καποιο ασχετο μελος που ειναι μεσα στο group να βαλει και αλλους ????

Ευχαριστω . 

Στις 3/11/2022 στις 7:15 ΜΜ, ilias78 είπε

Νομίζω πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι περιττές οι βαθμολογίες. Όλος ο ps κόσμος θα το παιξει κ σε όλους θα αρέσει.

Δεν ξέρω. Του 2018 δεν μου άρεσε. Ειδικά η μάχη καθόλου.

• Like 1
  • Confused 1

20 λεπτά πριν, aggelos_ είπε

Δεν ξέρω. Του 2018 δεν μου άρεσε. Ειδικά η μάχη καθόλου.

Ναι ισχύει, έχω φίλο που πήρε PS5 και παίζει μόνο Gran Turismo 7, GTA V και horror games. Δεν είναι όλα για όλους.

Ό,τι αρέσει στον καθένα. Και 'γω έχω πει ότι προτιμώ το παλιό στυλ των GoW απ' το νέο, αλλά δεν με χαλάει και το νέο ''cinematic experience''.

• Like 1

12 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ναι ισχύει, έχω φίλο που πήρε PS5 και παίζει μόνο Gran Turismo 7, GTA V και horror games. Δεν είναι όλα για όλους.

Εγώ Souls και Elden Ring κυρίως 

• Like 1

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ό,τι αρέσει στον καθένα. Και 'γω έχω πει ότι προτιμώ το παλιό στυλ των GoW απ' το νέο, αλλά δεν με χαλάει και το νέο ''cinematic experience''.

Οκ, περα απο τα cinematic cuts κτλ, το combat δεν πρεπει να εχει αλλαξει και πολυ. PS3 δεν ειχα για οσα βγηκαν σε εκεινη την γενια, αλλα στο 2ο θυμαμαι, πχ παλι καποιον συνδιασμο για συγκεκριμενες επιθεσεις κτλ. Ακομα και το climbing το θυμαμαι το ιδιο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...