Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πιστεύω πως εννοουν το επόμενο Uncharted ή το επόμενο Tlou..

Η αλήθεια είναι πως έχει ακουστεί για συνέχεια του uncharted. Κάτι που άπειρος κόσμος θα ήθελε.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο και αν λάτρεψα την σειρά uncharted και last of us, θα ήθελα κάτι νέο από την naughty dog. Φυσικά δεν θα έλεγα όχι σε κανένα από τα δύο αυτά αλλά προτιμώ κάτι διαφορετικό από τη εταιρία που έχει την εμπειρία για κάτι ποιοτικό.

• Like 3
Δημοσ.

Κανεις δεν ειχε παιξει το ghosthunter? Δεν ξερω, για οταν το επαιξα, αλλα ακομα και τωρα, το θεωρω ενα πολυ καλο horror game, και ανετα. Θυμαμαι ειχα κανει καιρο να το τερματισω. Και το στορι αρκετα ενδιαφερον. Θα το επαιζα ανετα ξανα σε κανα remaster

Δημοσ.

Πόσο πια Uncharted? Δεν βαρέθηκε ακόμα ο κόσμος εδώ και 2 γενιές;

Και όσο αναφορά το TLOU δεν θα το έλεγα “beloved franchise”. Το 2ο έχει διχάσει το fan base και αποκλείεται να εννοούν αυτό. Έπειτα μιλάμε για co-development. Νομίζω ότι το TLOU 3 θα το αναλάβει εξολοκλήρου η ND χωρίς συνεργασία άλλου studio. 

• Like 3
Δημοσ.

και εγω σε αυτη τη φαση θα προτιμουσα να δω κατι φρεσκο απο τη ND. Αν θελουν να κρατησουν το brand, ισως θα μπορουσαν να παιξουν με καποιο prequel και να κανουν κατι με πειρατες, francis drake κτλ.

τι αλλο να κανουν πανω στην ιδια συνταγη?

Δημοσ.

Ας πω κάτι διαφορετικό.

Πρόσφατα μετακόμισα οποτε  έφτιαξα ολο το δυκτιο απο την αρχή βάζοντάς wifi6 το οποίο έχει κοινό όνομα ssid για το wifi 4 5 6 κ αφήνει τις συσκευές μόνες του να αποφασίσουν.  

Παρατήρησα οτι το ps5 κατέβαζε πολυ αργά συγκριτικά με τη 200αρα και οτι ειναι μόλις σε 3-4 μετρα απόσταση σε ευθεία χωρίς εμπόδια. 

Μετα απο πολλες δοκιμες με port sharing και τεστ ψαχνοντας ολα τα μενου ανακαλυψα καταλαθος, οτι το ps5 εχει επιλογη και μαλιστα το βρηκα μονο στο ps5 και σε καμια αλλη συσκευη του σπιτιου ουτε καν στο κινητο, οταν υπαρχει κοινο ssid να μη διαλεγει τυχαια αλλα να πηγαινει κατευθειαν στη 5g μπαντα του κοινου ssid. πλεον ακομα κ στα τεστ του τραγικου psn χτυπαει 160-180 .

2 χρονια ταλαιπωριόμουν χωρίς λόγο και θεωρούσα οτι φταει η απόσταση που το χα 6-7 μετρα η είχε παρεμβολές στα channel

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sndev είπε

Ας πω κάτι διαφορετικό.

Πρόσφατα μετακόμισα οποτε  έφτιαξα ολο το δυκτιο απο την αρχή βάζοντάς wifi6 το οποίο έχει κοινό όνομα ssid για το wifi 4 5 6 κ αφήνει τις συσκευές μόνες του να αποφασίσουν.  

Παρατήρησα οτι το ps5 κατέβαζε πολυ αργά συγκριτικά με τη 200αρα και οτι ειναι μόλις σε 3-4 μετρα απόσταση σε ευθεία χωρίς εμπόδια. 

Μετα απο πολλες δοκιμες με port sharing και τεστ ψαχνοντας ολα τα μενου ανακαλυψα καταλαθος, οτι το ps5 εχει επιλογη και μαλιστα το βρηκα μονο στο ps5 και σε καμια αλλη συσκευη του σπιτιου ουτε καν στο κινητο, οταν υπαρχει κοινο ssid να μη διαλεγει τυχαια αλλα να πηγαινει κατευθειαν στη 5g μπαντα του κοινου ssid. πλεον ακομα κ στα τεστ του τραγικου psn χτυπαει 160-180 .

2 χρονια ταλαιπωριόμουν χωρίς λόγο και θεωρούσα οτι φταει η απόσταση που το χα 6-7 μετρα η είχε παρεμβολές στα channel

Ναι έχει και εγω ασύρματα είμαι και το έχω βάλει πάντα να συνδέεται στα 5 ghz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, G4iwrgos είπε

Ναι έχει και εγω ασύρματα είμαι και το έχω βάλει πάντα να συνδέεται στα 5 ghz.

σωστα , το θεμα ειναι τι γίνεται οταν εχεις 1 ssid και δεν υπάρχουν δυο 1 στο wifi 4 και 1 στο wifi 5 αλλα κοινο

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, sndev είπε

σωστα , το θεμα ειναι τι γίνεται οταν εχεις 1 ssid και δεν υπάρχουν δυο 1 στο wifi 4 και 1 στο wifi 5 αλλα κοινο

Εγώ έχω ένα ssid π εκπέμπει και στα 2ghz και στα 5 ghz.το κινητό δεν με ενδιαφέρει πως θα συνδεθεί .μόνο την κονσόλα ρύθμισα στο 5.επισης εγώ έχω ένα ρουτερ το καινούργιο το μαύρο του ΟΤΕ π είναι σαν πύργος π εκπέμπει σε wifi6.να σημειώσω ότι όσο πιο μακρυα είσαι από το wifi τότε αναγκάστηκα η σύνδεση γίνετε μόνο στα 2ghz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...