Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θελω να παιξω το ghost of tsushima

και το spiderman

το βρισκω και στο extra?

ή μονο στο prenium?
δηλαδη prenium και extra

εχουν τα ιδια ps5 παιχνιδια?

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Se7en92 είπε

αν θελω να παιξω το ghost of tsushima

και το spiderman

το βρισκω και στο extra?

ή μονο στο prenium?
δηλαδη prenium και extra

εχουν τα ιδια ps5 παιχνιδια?

Υπάρχουν στο extra κανονικά... αυτά που προσθέτει το premium είναι τα trials και τη δυνατότητα να κάνεις stream κάποια παιχνίδια από τις παλαιές κονσόλες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GreekLegend2 είπε

αυτά που προσθέτει το premium

αν βλέπω καλά στο classics catalog έχει και ps4 games που γίνονται download. η extra δεν έχει το classics catalog σωστά; (premium έχω βάλει απο την αρχή) 

Δημοσ.

The next games which will be offered with the PS Plus Essential subscription for the month of November will include

• Nioh 2 (PS5 / PS4),
  • LEGO Harry Potter Collection (PS4)
  • Heavenly Bodies (PS5 / PS4).

PS Plus Essential Games (November 2022) - Nioh 2 (PS5 / PS4), LEGO Harry Potter Collection (PS4), Heavenly Bodies (PS5 / PS4)

• Like 7
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sp3cial είπε

Ξεφτίλα είναι αυτή η τιμή για το νέο χειριστήριο… Μόνο να αρμεξει τη νοιάζει τη Sony πλέον. Απογοήτευση.

Σιγα την ξεφτιλα και την απογοητευση...ξεφτιλα και απογοητευση θα ηταν να μην ειχε χειριστηριο η κονσολα μεσα και να κοστιζε 100-120 το απλο. Λες και δεν μπορουμε να παιξουμε χωρις το edge

• Like 3
Δημοσ.

Μα 250€ είναι αυτά. Είναι υπερβολικό. Δεν έχω χει χειριστήρια να κάνουν τόσο. Πιστεύεις ότι θα έχει καλές πωλήσεις το συγκεκριμένο; Εγώ όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έβαλε τόσο ψηλά σε τιμή αφού δεν θα είναι οικονομικά προσβάσιμο σε πολύ αγοραστικό κοινό. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Μα 250€ είναι αυτά. Είναι υπερβολικό. Δεν έχω χει χειριστήρια να κάνουν τόσο. Πιστεύεις ότι θα έχει καλές πωλήσεις το συγκεκριμένο; Εγώ όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έβαλε τόσο ψηλά σε τιμή αφού δεν θα είναι οικονομικά προσβάσιμο σε πολύ αγοραστικό κοινό. 

Ποτε τα top προιοντα δεν ειναι προσβασιμα σε μεγαλο κοινο. Σε καμια κατηγορια. Ακομα και αν αγοραζεις μαχαιροπιρουνα. Ετσι ηταν ετσι ειναι.  Τι τρελαθηκατε τωρα? Και το Elite οταν πρωτοβγηκε τα ιδια λεγαμε επειδη δεν υπηρχε κατι αλλο στα σχεδον  200 ευρο που ζητουσε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σονυ κ η κάθε σονυ δεν ποντάρει στο ελληνικό αγοραστικό κοινό που είναι μια μικρή αγορά. Αλλα σε άλλα δυνατότερα οικονομικά κράτη.Οκ εδω η τιμή του είναι απαγορευτική κ ενδεχομένως οι πωλήσεις να είναι χαμηλές. Αλλού όμως όχι. Το φέρνει κ εδώ γιατί απλά πρέπει να το φέρει.

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σιγα την ξεφτιλα και την απογοητευση...ξεφτιλα και απογοητευση θα ηταν να μην ειχε χειριστηριο η κονσολα μεσα και να κοστιζε 100-120 το απλο. Λες και δεν μπορουμε να παιξουμε χωρις το edge

Καλομελέτα και έρχεται, όπως η apple έβγαλε το φορτιστή και τον πουλάει κάτι 60άρια.Και έχω δει τόσες ομοιότητες ανα καιρούς σε apple και sony (κυρίως στα αρνητικά anti consumer policies)

• Like 1
Δημοσ.

Το χειριστήριο είναι πανάκριβο. Θα πρέπει να βγάλει μια έκδοση χωρίς τα έξτρα πιο φτηνά όπως έκανε η M$ με το Elite Core. Κατά τα άλλα να δούμε τι προβλήματα θα έχει κι' αυτό όταν κυκλοφορήσει γιατί σαν αίσθηση θεωρώ ότι θα είναι premium σε σχέση με το απλό όπως και τα αντίστοιχα του Xbox.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stafftw είπε

Καλομελέτα και έρχεται, όπως η apple έβγαλε το φορτιστή και τον πουλάει κάτι 60άρια.Και έχω δει τόσες ομοιότητες ανα καιρούς σε apple και sony (κυρίως στα αρνητικά anti consumer policies)

Αυτο δεν θα μπορουσε να γινει για τον απλο λογο οτι φορτιστες εχεις καμια 10αρια. Και αντε να χρειαστει να παρεις 1 βυσμα των 2 ευρο για να ταιριαζει στο νεο κινητο σου.

Οταν ομως η ιδια η σονυ δεν υποστηριζει τεχνολογιες που ειναι selling point εναντι του ανταγωνισμου σε παλιοτερα gamepads δεν μπορει να σου πει δεν βαζω χειριστηριο στην κονσολα. Ποσο μαλλον αν σκεφτουμε οτι αρκετοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ παλιοτερο Playstation.

Ενω στα κινητα εν ετη 2021 & 2022 που κατηργησαν οι Apple & Samsung τους φορτιστες ποιος θα υποστηριξει οτι δεν ειχε πριν. Και αν οντως δεν είχε κοστιζει ενα 20αρικο ο super duper fast charger ή με κατω των 10 ενας απλος. 

Η συγκριση ειναι τουλαχιστον ατυχης. Θα μπορουσε αργοτερα να σου πει παρε και μια κονσολα χωρις χειριστηριο (πες με PS5 PRO) γιατι εχεις το παλιοτερο και πληρωσε -50$...Εκει θα εχεις την επιλογη τι θες να κανεις. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να δώσει το καλό controller ούτε σε μια πιθανή PS5 Pro έκδοση, όπως δεν το έδωσε και η M$ με το Xbox One X. Η τιμή του controller είναι σχεδόν η μισή της κονσόλας οπότε προφανώς στοχεύει λίγους.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...