Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ε καλά όσο έχουν και τα Scuff τα καλά και δεν ξέρω αν θα είναι προτιμότερο από αυτά. Μ' αρέσει που δίνουν επιλογή να αγοράζεις νέα sticks πάντως, κάτι που θα έπρεπε να κάνει και η M$. Για την ακρίβεια θα ήθελα να είναι όλα removable και να αλλάζουν όλα σε περίπτωση βλάβης.

Υπάρχουν τα eswap της thrustmaster με αυτά τα features αλλά είναι ενσύρματα.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά οκ τσιμπημένη τιμή αλλά γενικά τα pro controllers είναι πανάκριβα και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό που δεν έχει ενδοιασμούς να τα σκάσει για να έχει τις δυνατότητες που προσφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

cross platform(ps4/ps5)παιχνιδι ειναι το callisto. Ψιλο αναμενόμενο να τρέχει στην δυνατότερη κονσολα καλύτερα(60fps).

Οσο για το pro controller, εμενα η υψηλη τιμή μου προκαλεί εντύπωση, γιατι θα αποτρέψει κόσμο να το πάρει.

Εαν ήταν πιο προσιτό, θα ειχε και παραπάνω πωλήσεις, πράγμα που φαντάζομαι θα ήθελε και η ιδια η Sony.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Παιδιά οκ τσιμπημένη τιμή αλλά γενικά τα pro controllers είναι πανάκριβα και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό που δεν έχει ενδοιασμούς να τα σκάσει για να έχει τις δυνατότητες που προσφέρει.

Προσωπικά με ενοχλεί η ύπαρξη "pro" controller που κυκλοφορεί από την ίδια τη Sony (ή αντίστοιχα τη Microsoft με τους Elite) όταν κοστίζει έστω και 1€ παραπάνω από τον κανονικό.

Δε θεωρώ ότι έχουν σημαντικά υψηλότερο κόστος παραγωγής και με ενοχλεί ηθικά να "παραδέχονται" ότι μπορούν να βγάλουν καλύτερα αξεσουάρ για την ίδια την κονσόλα τους αλλά να τα χρεώνουν παραπάνω.

Για πλαστικά χειριστήρια μιλάμε έλεος δηλαδή. Αν μπορείς να κάνεις καλύτερα χειριστήρια σε σχέση με αυτά που είχες day one απλά αντικατέστησε αυτά που έχεις στην αγορά να κάνεις και λίγο branding. Δε μιλάμε για εποχές PsOne όπου το controller με τα αναλογικά και τη δόνηση προσέφερε κάτι καινούριο οπότε είχε λογική να είναι ακριβότερο (που ακόμη και εκεί απ'όσο θυμάμαι από κάποιο σημείο και μετά αντικατέστησαν τα αρχικά χειριστήρια).

Να βγάλει καμια Razer κανα χειριστήριο ντεμεκ καλό και premium και να το χρεώνει στο θεο το καταλαβαίνω. Να βγάζουν η Sony και η Microsoft το ίδιο χειριστήριο απλά καλύτερο και να το χρεώνουν στο θεο ομολογώ δε το καταλαβαίνω.

• Like 2
Δημοσ.

Παιχνίδι σταθμός, παιχνίδι θρύλος, ένα από τα καλύτερα που έβγαλε ποτέ η βιομηχανία του gaming. Έχω σχεδόν δακρύσει από τη χαρά μου.

Δεν έχω ps5 αλλά series x , ελπίζω να μην κάνουν κανένα αστείο και είναι μόνο στο ps5, θα αρρωστήσω.

Και φυσικά πρέπει να ακουστεί το Theme of Laura.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Edel είπε

Παιχνίδι σταθμός, παιχνίδι θρύλος, ένα από τα καλύτερα που έβγαλε ποτέ η βιομηχανία του gaming. Έχω σχεδόν δακρύσει από τη χαρά μου.

Δεν έχω ps5 αλλά series x , ελπίζω να μην κάνουν κανένα αστείο και είναι μόνο στο ps5, θα αρρωστήσω.

Και φυσικά πρέπει να ακουστεί το Theme of Laura.

Είναι και για PC. Κατά τα άλλα  για 12 μήνες τουλάχιστον ps5 console exclusive. 

Δημοσ.

Εγω φοβαμε οτι η γενιά των 30 frames ξαναχτυπά. Δες recommend χαχα 6800xt για medium settings full hd

MINIMUM:
            Requires a 64-bit processor and operating system
            Processor: Intel Core i5-8400 | AMD Ryzen 3 3300X
            Memory: 12 GB RAM
            Graphics: AMD Radeon™ RX 5700 / NVIDIA® GeForce® GTX 1080
            DirectX: Version 12
            Storage: 50 GB available space
            Sound Card: Windows Compatible Audio Device.
            Additional Notes: Playing on minimum requirements should enable to play on Low/Medium quality settings in FullHD (1080p) in stable 30 FPS.

RECOMMENDED:
            Requires a 64-bit processor and operating system
            Processor: Intel Core i7-8700K | AMD Ryzen 5 3600X
            Memory: 16 GB RAM
            Graphics: NVIDIA® GeForce® 2080RTX or AMD Radeon™ 6800XT
            DirectX: Version 12
            Storage: 50 GB available space
            Sound Card: Windows Compatible Audio Device.
            Additional Notes: Playing on recommended requirements should enable to play on Medium quality settings in 60 FPS or High quality settings in 30 FPS, in FullHD (or 4k using DLSS or similar technology).

Δημοσ.

Μαλλον υπήρχε playstation showcase που ακυρώθηκε για να βλέπουμε ολα αυτα τα trailers μαζεμένα(αργότερα και για Resident evil 4).

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, adamv123 είπε

Ακριβώς από κάτω απάντησε η insomniac...

Προφανώς έχει κ την απάντηση... γιαυτό το έβαλα... δεν ήταν μονο η αγωνία των Jorge κ Greg...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...