Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsakonass είπε

Όντως είναι πολύ καλό. Μπαίνετε όμως για €70; Εγώ όχι

Σε 2-3 μήνες θα πέσει λογικά. Κ μέχρι να πέσει υπάρχουν κ άλλα games για να καλύψουν την προσμονή (gow, callisto, plague tale, gotham knights)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω αποφύγει να δω το οποιοδήποτε trailer του Dead Space. Η επιστροφή στο Ishimura θα φέρει δυνατές αναμνήσεις. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsakonass είπε

Όντως είναι πολύ καλό. Μπαίνετε όμως για €70; Εγώ όχι

80ευρώ ειναι η αρχική του τιμή στο ps5. Και εννοείται οτι με βάση αυτά που έχουν δειξει ως τώρα, δεν βλέπω πολλούς να το αγοράζουν full price.

Ιδια περίπτωση με το Demons Souls, που καλό και χρυσο και πολύ όμορφο, αλλά για 80ευρώ, απλά δεν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το original γέρασε υπέροχα και παίζεται ακόμα και σήμερα άψογα, πολλοί θα περιμένουν γενναία πτώση τιμής για να το δουν.

Το λεω επειδή πριν κανα χρόνο τελείωσα πάλι το 1 και μου άφησε άψογες εντυπώσεις.

Ακρίβως όπως το demon souls..... στο 20-30 € το βλέπουμε.

Επεξ/σία από gust
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα από ολά πρέπει να κυκλοφορήσει το παιχνιδι να δουμε αν δικαιολογεί τον ορο ''remake'' με την κυριολεκτική έννοια, ή αν και σε αυτό έχουν δώσει βάση κυριως στον οπτικο τομέα, και άρα μιλάμε περισσοτερο για remaster, παρά για remake.

Γιατι και το πρόσφατο last of us σαν remake το παρουσιαζουν, αλλά στην πράξη ειναι remaster.

Remake με την κυριολεκτική έννοια και με τέτοια day one τιμή, πρέπει να έχει ριζικές αλλαγές και στο υπόλοιπο παιχνιδι, οπως φυσικα έκανε πριν 20χρονια η Capcom με το πρώτο Resident evil 1,  γιαυτο και μέχρι σημερα παραμένει σημειο αναφοράς σε οτι εχει να κανει με remake με την κυριολεκτική έννοια.

Βεβαια μιας και ανέφερα Capcom, θα δούμε και αυτοι τι θα κανουν σε λιγους μήνες στο RE4(remake).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ιδια περίπτωση με το Demons Souls, που καλό και χρυσο και πολύ όμορφο, αλλά για 80ευρώ, απλά δεν....

Δεν γνωρίζω τι παίζει με το dead space, αλλά το demons souls βγαζει εύκολα πανω από 100 ώρες για plat και online. 

Αν δεν έχεις να δώσεις 0.80/ωρα, πάσο. Πιο πολύ αρπαχτές θεωρώ κάτι ratchet & clank κτλ με 12-15 ώρες gameplay. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν γνωρίζω τι παίζει με το dead space, αλλά το demons souls βγαζει εύκολα πανω από 100 ώρες για plat και online. 

Αν δεν έχεις να δώσεις 0.80/ωρα, πάσο.

Δεν ξέρω απο που προκύπτουν αυτά τα νούμερα γιατι και για πλατίνα θέλει πολύ λιγότερες ώρες, και το online του ειναι τέτοιο που αφήνει αδιάφορους τους περισσότερους, ποσο μάλλον στο να ριξουν πολλές ώρες σε αυτό

https://www.powerpyx.com/demons-souls-ps5-remake-trophy-guide-roadmap/

Και πάλι, δεν έχει τόσο να κάνει με το πόσες ώρες σου βγάζει, οσο οτι ειναι το πιο αδύναμο Souls παιχνιδι, που δυστηχώς δεν άλλαξαν πολλά πράγματα σε αυτό που ήθελαν αλλαγή. 

Αρα με λίγα λόγια remake συνολικά δεν ειναι, πέραν του οπτικού τομέα/απόδοσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...