Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilias78 είπε

Είναι μεγάλες οι διαφορές σε textures, shaders, lighting, shadows..Δηλαδή όλα..Και μιλάμε για current-gen/PC only τίτλο, δεν θα βγει για PS4/X1.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι μεγάλες οι διαφορές σε textures, shaders, lighting, shadows..Δηλαδή όλα..Και μιλάμε για current-gen/PC only τίτλο, δεν θα βγει για PS4/X1.

+ οτι το remake  θα τρεχει και στα 60fps

Το παλιο ποτε δεν ειχε φτασει σε αυτη την δυνατοτητα- δυνατων υπολογιστων της εποχης εκεινης

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/10/2022 στις 2:30 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Από σήμερα μετράω και εγώ στους κατόχους. Να ναι καλά η κινητή μου που μου έδωσε τη δυνατότητα να πάρω ότι γουστάρω από το κατάστημα και να το περάσουμε στο πάγιο ως να λήξει το συμβόλαιο μου άτοκα οπότε τσίμπησα bundle μηχάνημα + δεύτερο controller + ψηφιακό fifa 13 όπου και θα πουλήσω. 

Φίλε με cosmote germanos το έκανες αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/10/2022 στις 3:27 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Αυτό είναι ανωμαλία της αγοράς, 2 χρόνια μετά ένα προϊόν σαν το PS να παίρνει αύξηση αντί να μειώνεται η τιμή του

Δεν θυμάμαι σε καμία κονσόλα να μειώνεται η msrp πριν βγει η επόμενη γενιά έκδοση. Και με τον πληθωρισμό, λογικό να πάρει 50αρι. Γκρινιάζουμε για το ps5 (οκ τεχνολογικό φόρουμ και μπλα μπλα), αλλά έχουν ανέβει κυριολεκτικά τα πάντα, οπότε ένα 10% σε μια κονσόλα είναι η μικρότερη αύξηση που έχω δει. (σε ποσοστιαία σύγκριση με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες). 

Τωρα, γτ δεν το έκανε το αντίπαλο στρατόπεδο, ποιος ξέρει. Ίσως η msrp ήταν ήδη υψηλή 🤷

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν θυμάμαι σε καμία κονσόλα να μειώνεται η msrp πριν βγει η επόμενη γενιά. Και με τον πληθωρισμό, λογικό να πάρει 50αρι. Γκρινιάζουμε για το ps5 (οκ τεχνολογικό φόρουμ και μπλα μπλα), αλλά έχουν ανέβει κυριολεκτικά τα πάντα, οπότε ένα 10% σε μια κονσόλα είναι η μικρότερη αύξηση που έχω δει. (σε ποσοστιαία σύγκριση με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες). 

Τωρα, γτ δεν το έκανε το αντίπαλο στρατόπεδο, ποιος ξέρει. Ίσως η msrp ήταν ήδη υψηλή 🤷

Το θέμα πιστεύω ότι δεν είναι τόσο το +50€ λόγω πληθωρισμού που λες "οκ, λογικό, ανεβουν όλα", αλλά το γεγονός ότι σου σπρώχνουν με το έτσι θέλω bundles και εκτοξέυουν την τιμή στο Θεό.

Το PS4 όταν πρωτοκυκλόφορησε το 2013 έκανε στα Public (και στις μεγάλες αλυσίδες) 420€ με ένα χειριστήριο & 14days PS plus trial (το θυμάμαι από φίλο). Καλοκαίρι του 2016 που πήρα το πρώτο μου PS4 fat από το ίδιο ακριβώς μαγαζί, έτρεχε προσφορά PS4 & 2 controllers & Uncharted 4 στα 350€! Δεν πιστεύω ότι θα δούμε αντίστοιχες προσφορές σ'ένα χρόνο από τώρα για το PS5.. 

Τώρα για το Xbox, ο καθένας βλέπει ότι τη MSFT την ενδιαφέρουν 2 πράγματα 1) να εδραιωθεί στην αγορά και να πάρει ένα σεβαστό κομμάτι από την "πίτα" (πχ επέκταση στη Japan) και 2) να πουλήσει συνδρομές μέσω GamePass, οπότε ό,τι χασούρα θα είχε από την άυξηση της τιμής, θα την πάρει από τις συνδρομές. Μην ξεχνάς ότι έχει και το Series S που πουλάει σα ζεστό ψωμάκι στα 250-280$ ενώ ακόμα και στο Αμερικα το digital κάνει 499 προ φόρων.

Δημοσ.
5 hours ago, SabotazNic said:

Δεν θυμάμαι σε καμία κονσόλα να μειώνεται η msrp πριν βγει η επόμενη γενιά.

PS4 αρχική τιμή 399$.

2015 επίσημη μείωση στα 349.99$.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, NickTG είπε

PS4 αρχική τιμή 399$.

2015 επίσημη μείωση στα 349.99$.

Σβήσε γενιά, και γράψε εκδόσεις. Το 2015 βγήκαν τα 1tb μοντέλα. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι το πρόβλημα είναι ότι δεν το βρίσκεις ούτε στα 550 αλλά μόνο στα 750.

Well, θεωρητικά μπορείς να επιστρέψεις πίσω πράγματα. Αρκετοί το έκαναν εδώ. Αλλά γενικά, μπανανια. Δεν ξέρω καν αν η ίδια η sony ξέρει τι παίζει εδώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ενεργοποιήθηκε το Playstation Stars. Γραφτηκα αλλα εχω καταλαβει πως κερδίζεις ανταμοιβες.

https://www.pushsquare.com/guides/ps-stars-all-digital-collectibles-and-how-to-get-them#ps-stars-all-digital-collectibles-and-how-to-get-them

Προσωπικά ψιλο αδίαφορο μου φαίνεται.

Επεξ/σία από stevenfins
Δημοσ.

Μεσα απο το app φαινεται τι μπορει να κερδίσεις. Ενα απο αυτα ειναι με 5000 ποντους 20€ και με 1250 ποντους 5€

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...