Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Όχι. Δεν είχα πάρει καν χαμπαρι ότι αυτό είναι το 2ο. Θα πρέπει να παοξω το 1ο για να μπω στο κλίμα?

Το game ήταν από τις αποκαλύψεις των τελευταίων ετών, από ένα άγνωστο στούντιο.

Φοβερό κλίμα και story. Το gameplay ομολογουμένως ψιλομέτριο. Παίξε το πρώτο που έτσι κι αλλιώς είναι σύντομο σχετικά (10-12 ώρες) και αναμένεις το δεύτερο σε μερικές ημέρες.

• Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilias78 είπε

Όχι. Δεν είχα πάρει καν χαμπαρι ότι αυτό είναι το 2ο. Θα πρέπει να παοξω το 1ο για να μπω στο κλίμα?

Συμφωνω με τους υπολοιπους, πολυ αξιολογος και σχετικα μικρης διαρκειας single player τιτλος. Παιξε το 1ο για να πας με ορεξη στο 2ο.

• Like 1
Δημοσ.

Από σήμερα μετράω και εγώ στους κατόχους. Να ναι καλά η κινητή μου που μου έδωσε τη δυνατότητα να πάρω ότι γουστάρω από το κατάστημα και να το περάσουμε στο πάγιο ως να λήξει το συμβόλαιο μου άτοκα οπότε τσίμπησα bundle μηχάνημα + δεύτερο controller + ψηφιακό fifa 13 όπου και θα πουλήσω. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μαγκες πηγα στην συγκεκριμένη σελιδα και λεει ps plus για 1 χρονο 22€ ειναι legit? Μονο απο eneba εχω παραγγείλει και στημ συγκεκριμένη σελίδα η τιμες ειναι πολύ καλύτερες 

Screenshot_20221008-205333.jpg

Επεξ/σία από Klaudio_97
  • Moderators
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε

Ρε μαγκες πηγα στην συγκεκριμένη σελιδα και λεει ps plus για 1 χρονο 22€ ειναι legit? Μονο απο eneba εχω παραγγείλει και στημ συγκεκριμένη σελίδα η τιμες ειναι πολύ καλύτερες 

Μεγάλη πιθανότητα απάτης. Γκρίζα ζώνη, και πολλές αναφορές ότι πουλάνε λογαριασμούς χρηστών αμφίβολης προέλευσης και προφανώς αμφίβολης αξιοπιστίας.

https://www.scamadviser.com/check-website/consogame.com

• Like 1
Δημοσ.

Τα ''καλά'' του περιμένε ειναι αυτά. Τα λέγαμε κάποιοι παλιότερα...

Πάρε κόσμε τώρα και χειρότερα bundles και με 50ευρώ επίσημο καπέλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα ''καλά'' του περιμένε ειναι αυτά. Τα λέγαμε κάποιοι παλιότερα...

Πάρε κόσμε τώρα και χειρότερα bundles και με 50ευρώ επίσημο καπέλο...

Αυτό είναι ανωμαλία της αγοράς, 2 χρόνια μετά ένα προϊόν σαν το PS να παίρνει αύξηση αντί να μειώνεται η τιμή του. Κατά τα άλλα ναι τώρα είναι για αγορά PS5 που έχει κάποια παιχνίδια και έρχεται και ο μεγαλύτερος τίτλος του για πολλούς(Ragnarok). Μέχρι τώρα λίγα πράγματα. Μη σου πω ότι καλύτερα για αγορά θα είναι όταν βγουν τα επίσημα PS5 games, όπως το Spiderman 2 ή το Wolverine.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό είναι ανωμαλία της αγοράς, 2 χρόνια μετά ένα προϊόν σαν το PS να παίρνει αύξηση αντί να μειώνεται η τιμή του. Κατά τα άλλα ναι τώρα είναι για αγορά PS5 που έχει κάποια παιχνίδια και έρχεται και ο μεγαλύτερος τίτλος του για πολλούς(Ragnarok). Μέχρι τώρα λίγα πράγματα. Μη σου πω ότι καλύτερα για αγορά θα είναι όταν βγουν τα επίσημα PS5 games, όπως το Spiderman 2 ή το Wolverine.

Δεν είναι ανωμαλία της αγοράς, ίσα ίσα είναι η φυσική πορεία,ανωμαλία των καιρών είναι.Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αυξάνουν την τιμή του προιόντος. Αυξημένη τιμή πρώτων υλών (και ενέργειας),αυξημένο κόστος διανομής,(μάλλον) αυξημένο κόστος προωθησης,τεράστια δυσαναλογία προσφοράς και ζήτησης σε στάδιο να εξαντλούνται με το που κυκλοφορούν.Ειλικρινά οι κανόνες της οικονομίας θα έλεγαν ότι θα έπρεπε να ήταν πολλαπλάσια η αύξηση απλά η Sony δεν βιοπορίζεται αποκλειστικά από το hw για αυτο θέλει να πουλήσει κονσόλες και κρατάει την τιμή σε αυτά τα επίπεδα (και για τη microsoft σχεδόν το ίδιο ισχύει μόνο που η ζήτηση φαίνεται μικρότερη αλλά επίσης η ms και αν ασχολείται αυτή τη στιγμή μόνο με τα έσοδα των γύρω γύρω και όχι με το hw).Επίσης το άλλο που δε λαμβάνουμε υποψιν είναι οτι πλέον η τεχνολογία δεν μπορεί να κάνει τα άλματα που έκανε παλιότερα, πλέον παλεύουν για βελτιώσεις της τάξης του 1% ενω παλια το κατάφερναν "καθημερινα", επομένως δεν μπάινει μου φαίνεται και ο κανόνας της "παλαίωσης" hardware στο σκηνικό.

Τωρα στο υπολοιπο, πραγματικά δεν το ανοίγω και εγω  καθόλου το ps5 (το έχω δώσει σε φίλο που ούτε αυτός έχει αγοράσει τίποτα και ούτε το ανοίγει) θα δουμε και με το Gow αν και εγω δεν ειμαι fan, αλλά ναι και με ps4 pro θεωρητικα δε θα υπήρχε κάποιο θέμα.Το ίδιο θα έλεγα και για το series x, αλλά είχα (και έχω ακόμα) το one s που είναι σαπακι, και ακόμα και τα fps boost και τα τεχνητά remaster σε games που ήθελα να δοκιμάσω από το παρελθόν με βοηθάνε να το ανοίγω που και που.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...