Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
44 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Χλωμό, με μια καθυστέρηση 1 έως 2 έτη ίσως.

Και για του λόγου το αληθές:

Sony will release all of its future first-party games on PC, GaaS games “day and date” on PC

''As for Sony’s first-party single-player games, Hermen stated that it will take them at least a year until they find their way to PC''

Εντάξει, άμα το είπαν οι επικεφαλής της Sony που δεν πίστευαν στο cross-gen, ούτε στα GaaS, τότε θα μείνω ήσυχος, είμαι σίγουρος ότι λένε αλήθεια και δεν θα κάνουν κωλοτούμπα.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, αν συνεχίσουν να βγάζουν exclusives και στο PS4 δεν πρόκειται να κάνει μετάβαση σε PS5 η πλειοψηφία γιατί σου λέει ''Ragnarok θα παίξω και στο PS4, γιατί να τα σκάσω για PS5 ;''

Ναι δεν ασχολούνται όλοι με το 4Κ και το RT.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν το βρίσκω μεμπτό ή κατακριτέο. Έχουν 20m PS5 πουλημένα εκεί έξω και 120m PS4. Γιατί να περιορίσουν τα games τους σε τόσο μικρό κοινό και να μην τα απολαύσουν περισσότερα άτομα; 

Ναι, κωλοτούμπα προφανώς, αλλά προς την σωστή κατεύθυνση. Όποιος είναι κατά τακτικών τύπου timed-exclusives θα πρέπει να είναι υπέρ σε αυτή την είδηση. 

Oταν λιγο πριν την επισημη κυκλοφορια του επομενης γενιας συστηματος σου, δηλωνεις ευθαρσως πως πιστευουμε στις γενιες υπαρχει προβλημα. Παραπλανας το κοινο. Εγω για παραδειγμα αν γνωριζα την πορεια που θα χαρασσε ο Ryan και με τη διαθεση αποκλειστικων τιτλων στο pc, ενδεχεται να μην αγοραζα την κονσολα και να εμενα με το Ps4 Pro.

Θα συμφωνησω πως η προσβασιμοτητα σε ενα μεγαλυτερο κοινο ειναι θετικη, ιδιως αυτη την περιοδο που βιωνουμε αυτη την παρατεταμενη οικονομικη και οχι μονο κριση, με αυτο τον τροπο ομως καταλυεται η εννοια των γενιων, οπως γλαφυρα ανεφερε και ο Psycho και γινονται οι last-gen βαριδια για την αναπτυξη επομενης γενιας τιτλων.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, kostiger said:

Oταν λιγο πριν την επισημη κυκλοφορια του επομενης γενιας συστηματος σου, δηλωνεις ευθαρσως πως πιστευουμε στις γενιες υπαρχει προβλημα. Παραπλανας το κοινο. Εγω για παραδειγμα αν γνωριζα την πορεια που θα χαρασσε ο Ryan και με τη διαθεση αποκλειστικων τιτλων στο pc, ενδεχεται να μην αγοραζα την κονσολα και να εμενα με το Ps4 Pro.

Το καταλαβαίνω, κατανοώ το δούλεμα, μεγάλα παιδιά είμαστε όμως, deal with it που λέμε και στο χωριό μου. Σε κορόιδεψε μια εταιρεία για να σου τα αρπάξει, δεν είναι η πρώτη φορά, η ίδια εταιρεία μάλιστα το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και σίγουρα θα το ξανακάνει.

Και τελοσπάντων, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, παίζεις τα ίδια games με καλύτερο τρόπο απ' ότι εγώ που έχω μόνο PS4. Όπως εγώ που έχω SeX παίζω τα ίδια games με αυτόν που έχει Xbox One S με καλύτερο τρόπο. Κι εγώ θα ήθελα να βγαίνουν αποκλειστικά για την κονσόλα μου, αλλά ακόμα κι έτσι το προτιμώ τα games που μου αρέσουν να απευθύνονται σε ευρύτερο κοινό, έτσι ώστε να ενδέχεται να αποκτήσουν μεγαλύτερη αποδοχή και να βγαίνουν περισσότερα παρόμοια games που θα μου αρέσουν.

25 minutes ago, kostiger said:

Θα συμφωνησω πως η προσβασιμοτητα σε ενα μεγαλυτερο κοινο ειναι θετικη, ιδιως αυτη την περιοδο που βιωνουμε αυτη την παρατεταμενη οικονομικη και οχι μονο κριση, με αυτο τον τροπο ομως καταλυεται η εννοια των γενιων, οπως γλαφυρα ανεφερε και ο Psycho και γινονται οι last-gen βαριδια για την αναπτυξη επομενης γενιας τιτλων.

Δεν θα υπάρχουν γενιές εφεξής, από τη στιγμή που τα βαριά exclusives βγαίνουν και σε PC τελείωσαν οι γενιές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Όπως και να 'χει, αν συνεχίσουν να βγάζουν exclusives και στο PS4 δεν πρόκειται να κάνει μετάβαση σε PS5 η πλειοψηφία γιατί σου λέει ''Ragnarok θα παίξω και στο PS4, γιατί να τα σκάσω για PS5 ;''

Ναι δεν ασχολούνται όλοι με το 4Κ και το RT.

Ακομα και ετσι, η κονσολα πουλαει. Τα exclusives, ακομα δηλαδη, δεν εγινε ο λογος για να αγορασεις την κονσολα. Και εγω εκανα αναβαθμιση απο το ps4 pro με ssd. Και παλι, αξιζε η αναβαθμιση. Ποσο μαλλον με τα ps4 που ειναι περισσοτερα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το καταλαβαίνω, κατανοώ το δούλεμα, μεγάλα παιδιά είμαστε όμως, deal with it που λέμε και στο χωριό μου. Σε κορόιδεψε μια εταιρεία για να σου τα αρπάξει, δεν είναι η πρώτη φορά, η ίδια εταιρεία μάλιστα το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και σίγουρα θα το ξανακάνει.

Και τελοσπάντων, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, παίζεις τα ίδια games με καλύτερο τρόπο απ' ότι εγώ που έχω μόνο PS4. Όπως εγώ που έχω SeX παίζω τα ίδια games με αυτόν που έχει Xbox One S με καλύτερο τρόπο. Κι εγώ θα ήθελα να βγαίνουν αποκλειστικά για την κονσόλα μου, αλλά ακόμα κι έτσι το προτιμώ τα games που μου αρέσουν να απευθύνονται σε ευρύτερο κοινό, έτσι ώστε να ενδέχεται να αποκτήσουν μεγαλύτερη αποδοχή και να βγαίνουν περισσότερα παρόμοια games που θα μου αρέσουν.

Δεν θα υπάρχουν γενιές εφεξής, από τη στιγμή που τα βαριά exclusives βγαίνουν και σε PC τελείωσαν οι γενιές.

Να ηταν το θεμα των γενιων μονο...

Κανενα προβλημα τοσο για μενα οσο και για πολυ κοσμο ακομα υποθετω. Κραταω το ps5 σαν legacy console και δεν ξαναγοραζω playstation και μια χαρααα. Ολα τα εσβησα εγω. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Αυτό το plague tale requiem τι φάση game είναι? Έπεσα τυχαία πάνω του σε ένα βίντεο κ μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Και μαμώ τα story-driven games.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Αυτό το plague tale requiem τι φάση game είναι? Έπεσα τυχαία πάνω του σε ένα βίντεο κ μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Έχεις παίξει το πρώτο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Έχεις παίξει το πρώτο;

Όχι. Δεν είχα πάρει καν χαμπαρι ότι αυτό είναι το 2ο. Θα πρέπει να παοξω το 1ο για να μπω στο κλίμα?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Όχι. Δεν είχα πάρει καν χαμπαρι ότι αυτό είναι το 2ο. Θα πρέπει να παοξω το 1ο για να μπω στο κλίμα?

Γνώμη μου, επειδή είναι κυρίως story based (καλό gameplay αλλά όχι κάτι τρομερό) θεωρώ ναι. Το έχουν κάνει και update για PS5 και έχει παίξει νομίζω παλαιότερα κοντά στο 10αρικο... τσίμπα το άμα το ξαναβρείς εκεί. Αξίζει, για εμένα τουλάχιστον.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...