Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος ποια δικαιολογία υπάρχει ένα crossgen παιχνίδι να έχει 10€ παραπάνω σε ps5 από ότι για ps4;

Λέγεται next gen tax. Welcome to Jim's Club.

1 ώρα πριν, klainmaingr είπε

Είμαι ακόμα 7-8 ώρες στο παιχνίδι. Δεν έχω δεί τα πάντα προφανώς αλλα ήδη το traversing και τα battles με ζορίζουν παρα πολύ. Κάνε ότι θέλεις αλλα μη μου έχεις incosistent κινήσεις. Πραγματικά η alloy πάει όπου τις κατέβει. "Α ας ανέβω σε αυτό το βράχο. " Α θέλεις να σκαρφαλώσεις πίσω απο αυτό τον burrower για silent strike; - ναι μισό λεπτό να πηδήξω πάνω του αντί να ανέβω στο ledge".
Jesus christ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτό το game είναι ότι βγήκε μία βδομάδα πριν το Elden Ring... Το παράτησα κάπου στη μέση (είχε και μερικά bugs τότε) και μετά από 6 μήνες όταν παράτησα το ER, δε μου ξαναέκανε αίσθηση να το συνεχίσω και τώρα σε 1 μήνα θα βγει το Ragnarok.🤣

• Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος ποια δικαιολογία υπάρχει ένα crossgen παιχνίδι να έχει 10€ παραπάνω σε ps5 από ότι για ps4;

Και καλά η παραπάνω δουλειά που έχει πέσει για τις καινούργιες κονσόλες σε σχέση με τις παλιότερες, έτσι λένε οι εταιρείες τουλάχιστον.

Για παράδειγμα στην περίπτωση του multiplatform Tony Hawk

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτό το game είναι ότι βγήκε μία βδομάδα πριν το Elden Ring... Το παράτησα κάπου στη μέση (είχε και μερικά bugs τότε) και μετά από 6 μήνες όταν παράτησα το ER, δε μου ξαναέκανε αίσθηση να το συνεχίσω και τώρα σε 1 μήνα θα βγει το Ragnarok.🤣

Ακριβώς η περίπτωση μου 😂

Με βλέπω να περιμένω μήπως βγάλουν κάποιο story dlc να το πιάσω από την αρχή μέχρι το τέλος μια και καλή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πληρώνεις 10ρικό για haptic feedback και adaptive triggers που έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι τα απενεργοποιούμε γιατί είναι distracting και κουραστικά af στα περισσότερα games. Αξία ανεκτίμητη.🤣

Α και μη ξεχάσω τα japan voiceovers/lipsyncing και τα in engine cinematics στα 30 fps αντί για τα 60 fps video της "old gen" του Ghost Of Tsushima. Εμπρός πίσω.🤣

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Ακριβώς η περίπτωση μου 😂

Με βλέπω να περιμένω μήπως βγάλουν κάποιο story dlc να το πιάσω από την αρχή μέχρι το τέλος μια και καλή.

Count me in too.

Εγώ βέβαια ακόμα συνεχίζω ER

290 ώρες +

Κάποια στιγμή θα το πιάσουμε και το Horizon βέβαια .

Ελπίζω πριν το Ragnarok  :)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimpsar είπε

Count me in too.

Εγώ βέβαια ακόμα συνεχίζω ER

290 ώρες +

Θηρίο.

Εγώ αποφάσησα να το αφήσω κάπου στις 150. Απόλαυσα και το τελευταίο λεπτό και ελπίζω σε βαρβάτο dlc στο μέλλον.

Γενικά όμως το ER χρειάζεται σοβαρά optimization patches/quality of life updates. Δυστυχώς απέτυχαν παταγωδώς στον συγκεκριμένο τομέα και φαίνεται ότι το άφησαν στην τύχη του εδώ και καιρό.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, kostiger said:

Δεν το βρίσκω μεμπτό ή κατακριτέο. Έχουν 20m PS5 πουλημένα εκεί έξω και 120m PS4. Γιατί να περιορίσουν τα games τους σε τόσο μικρό κοινό και να μην τα απολαύσουν περισσότερα άτομα; 

Ναι, κωλοτούμπα προφανώς, αλλά προς την σωστή κατεύθυνση. Όποιος είναι κατά τακτικών τύπου timed-exclusives θα πρέπει να είναι υπέρ σε αυτή την είδηση. 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostiger είπε

Πωπωωωωωω..Έλεος ρε μλκες με τη σαπίλα του 2013, σταματήστε το development εκεί επιτέλους να δούμε άλμα στα γραφικά..

13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν το βρίσκω μεμπτό ή κατακριτέο. Έχουν 20m PS5 πουλημένα εκεί έξω και 120m PS4. Γιατί να περιορίσουν τα games τους σε τόσο μικρό κοινό και να μην τα απολαύσουν περισσότερα άτομα; 

Ναι, κωλοτούμπα προφανώς, αλλά προς την σωστή κατεύθυνση. Όποιος είναι κατά τακτικών τύπου timed-exclusives θα πρέπει να είναι υπέρ σε αυτή την είδηση. 

Ναι οκ, αλλά μιλάμε για 10ετία πλέον και κρατάνε την εξέλιξη στα γραφικά πίσω.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Ναι οκ, αλλά μιλάμε για 10ετία πλέον και κρατάνε την εξέλιξη στα γραφικά πίσω.

Ναι, και για τα επόμενα 10 χρόνια το ίδιο θα γίνεται, εκτός κι αν λυθεί το πρόβλημα της προσφοράς πιο σύντομα. 

Δεν είναι θέμα "γραφικών" είναι σε επίπεδο κατασκευής H/W το πρόβλημα. Για να διαθέσεις exclusives σε μια κονσόλα, πρέπει να έχεις κονσόλες να πουλήσεις. Δεν έχει νόημα ένα selling point αν αδυνατείς να το πουλήσεις. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, και για τα επόμενα 10 χρόνια το ίδιο θα γίνεται, εκτός κι αν λυθεί το πρόβλημα της προσφοράς πιο σύντομα. 

Δεν είναι θέμα "γραφικών" είναι σε επίπεδο κατασκευής H/W το πρόβλημα. Για να διαθέσεις exclusives σε μια κονσόλα, πρέπει να έχεις κονσόλες να πουλήσεις. Δεν έχει νόημα ένα selling point αν αδυνατείς να το πουλήσεις. 

Να τα βγάζει και στο PC κατευθείαν αν θέλει πωλήσεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, Psycho_Warhead said:

Να τα βγάζει και στο PC κατευθείαν αν θέλει πωλήσεις.

Μην ανησυχείς, κοντοζυγώνει κι αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μην ανησυχείς, κοντοζυγώνει κι αυτό. 

Χλωμό, με μια καθυστέρηση 1 έως 2 έτη ίσως.

Και για του λόγου το αληθές:

Sony will release all of its future first-party games on PC, GaaS games “day and date” on PC

''As for Sony’s first-party single-player games, Hermen stated that it will take them at least a year until they find their way to PC''

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...