Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Πολλες ωρες ρε φιλε. Για μενα το sweet spot ειναι στις 25.

Μετα κουραζομαι λιγο σε story heavy games τουλαχιστον με το narrative της sony. Σε Final Fantasy πχ που εχουν αλλο scaling και οι 40 λιγες μου φαινονται.

Σαν το God of War 3 έπρεπε να είναι, άντε αντί για 10 να είναι 15 ώρες με side objectives. Παραπάνω και 'γω κουραστικό το θεωρώ για τέτοιο παιχνίδι.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Unpopular opinion αλλα το gameplay του Forbidden west ειναι αρκετα κακό για το 2022.

Δεν εχουν βελτιώσει το παραμικρό απο το παλιό παιχνίδι. Το platforming ειναι τυχαίο. Ολα τα traverse, swimming και climbing sections ειναι "ας δουμε ποτε θα αποφασίσει το παιχνίδι να με στειλει αριστερα ενω παταω δεξια". Καμία συνοχή.

Τα fights δε το συζητώ. Ειτε περμαstealth ειτε button mashing με την ελπίδα οτι τα αυτιστικα machines θα κάτσουν σε ενα σημειο οσο εχεις το focus για να βγαλεις κανα παρτ και να τελειώνεις.

Είχα καιρο να απογοητεύω τοσο πολύ απο παιχνίδι (που λογω γραφικών ειχα φάει τρελο hype). Οκ καλα τα γραφικά αλλα το game... Θα το τερματίσω για να μη κλαψω εντελως τα €€ μου.. αλλα το παιζω και με παιζει.

/rant τελος μιας και μου δωθηκε η ευκαιρία αφου το χειριστήριο με αφησε χρόνους μετα απο 7-8 ολόκληρες ωρες παιχνιδιού (ξεχασα να το βαλω να φορτίσει χθες). 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως ακριβώς δεν έχουν βελτιώσει τίποτα απο το παλιό παιχνίδι, όταν μόνο και μόνο το melee κομμάτι έχει δικό του talent tree μεταξύ άλλων + βελτίωση στις μάχες με τους ανθρώπους που ήταν απο τα μεγάλα αρνητικά του πρώτου παιχνιδιού?

Μέχρι και mini games βάλανε που στο πρώτο δεν υπήρχαν(races, machine strike)...

Δεν λέω οτι ειναι ειναι τέλειο το παιχνιδι, αλλά σε καμια περίπτωση δεν ισχύει το ''δεν έχουν βελτιώσει τίποτα''.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 3/10/2022 στις 12:06 ΠΜ, ilias78 είπε

η απόλυτη ξεφτίλα .. 

προσωπικά, μ'έχει ξενερωσει τελείως το gaming. από τη μία έχουμε την κάθε εταιρεία να προσπαθεί να τ'αρπάξει από παντού και από την άλλη, αποτυχημένα παιχνίδια που παρουσιάζονται σαν ΑΑΑ (BF 2042, Saints Row etc)

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Πολλες ωρες ρε φιλε. Για μενα το sweet spot ειναι στις 25.

Μετα κουραζομαι λιγο σε story heavy games τουλαχιστον με το narrative της sony. Σε Final Fantasy πχ που εχουν αλλο scaling και οι 40 λιγες μου φαινονται.

20 λένε είναι το main story (16.5 το καθαρο). Από εκει κ πέρα έχει άλλες τόσες ώρες για να κάνεις side missions κ λοιπό ξεκαθάρισμα. Οπότε αν κάποιον τον ενδιαφέρει μόνο το story κ φυσικά δεν κυνηγάει πλατίνα, με 20 ώρες καθάρισε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει, η sony και η κάθε sony θα βγάζει remasters με κάθε νέα κονσόλα.

Δε βγάζω τον εαυτό μου από έξω, αλλά έχω να υπερηφανεύομαι ότι ποτέ δεν έχω αγοράσει remaster, πλην του Demons Souls που ήταν game 10ετίας + και ήταν πλήρες remake από πλευράς τεχνικού τομέα (και αν είχες χαλασμένο ps3 δε μπορεί να παιχτεί αλλιώς πλην emulators και psnow).

Απλά η thin line ακουμπά την κοροϊδία τώρα με τον jim που ζητάει next gen tax 10ρικά με κάθε νέο game, ενώ πολλά από τα crossgen έχουν αστείες ή μηδενικές διαφορές μεταξύ τους.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Σαν το God of War 3 έπρεπε να είναι, άντε αντί για 10 να είναι 15 ώρες με side objectives. Παραπάνω και 'γω κουραστικό το θεωρώ για τέτοιο παιχνίδι.

Αυτο θα ηταν η μιση διαρκεια του προηγουμενου GoW που για μενα πετυχε sweet spot οσον αφορα τη διαρκεια. 

Νομιζω οι 20 ωρες main quest συν καποιες για εξερευνηση οπως ανεφεραν τα παιδια ειναι ταμαμ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Απλά η thin line ακουμπά την κοροϊδία τώρα με τον jim που ζητάει next gen tax 10ρικά με κάθε νέο game, ενώ πολλά από τα crossgen έχουν αστείες ή μηδενικές διαφορές μεταξύ τους.

Δεν ξέρω αν θα ζητήσει μόνο 10άρι για το Zero Dawn Remaster. Είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει την τακτική του Uncharted Legacy of Thieves (πολύ ειρωνική ονομασία) και να χρεώσει πολύ μεγαλύτερο ποσό. Εδώ ήθελε να χρεώσει για ένα απλό ξεκλείδωμα του framerate, πόσο μάλλον για graphics overhaul σε αυτή την περίπτωση. Φημολογείται ότι το remaster θα περιλαμβάνει νέο global illumination, καθώς και βελτιωμένα textures και physics. Για κάνα 50άρι το κόβω...

Πάντως εγώ περιμένω ότι θα βγάλουν ανάλογα "remasters" και για τα GoW και TLoU Part 2 για να μετατραπούν όλοι οι βαρβάτοι Sony titles πλέον σε PS5 apps.

Από την άλλη βλέπεις την Capcom να σου δίνει free RT, 120fps και υψηλότερη ανάλυση σε τρεις τίτλους μαζί.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Δεν ξέρω αν θα ζητήσει μόνο 10άρι για το Zero Dawn Remaster. Είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει την τακτική του Uncharted Legacy of Thieves (πολύ ειρωνική ονομασία) και να χρεώσει πολύ μεγαλύτερο ποσό. Εδώ ήθελε να χρεώσει για ένα απλό ξεκλείδωμα του framerate, πόσο μάλλον για graphics overhaul σε αυτή την περίπτωση. Φημολογείται ότι το remaster θα περιλαμβάνει νέο global illumination, καθώς και βελτιωμένα textures και physics. Για κάνα 50άρι το κόβω...

Πάντως εγώ περιμένω ότι θα βγάλουν ανάλογα "remasters" και για τα GoW και TLoU Part 2 για να μετατραπούν όλοι οι βαρβάτοι Sony titles πλέον σε PS5 apps.

Από την άλλη βλέπεις την Capcom να σου δίνει free RT, 120fps και υψηλότερη ανάλυση σε τρεις τίτλους μαζί.

Τα 10ρικά τα ζήταγε όταν είχαν ταυτόχρονη κυκλοφορία τα crossgen ή ήταν σχετικά κοντά (πχ Ghost Of Tsushims και God Of War Ragnarok - ήθελε και Forbidden West αλλά έφαγε ήττα γιατί άνοιξε το κWλόστομά του και φοβήθηκε τις αγωγές). Όταν έχουν περάσει 4-5 χρόνια το βαπτίζει remaster ή remake wannabe και θα ζητά full price.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος ποια δικαιολογία υπάρχει ένα crossgen παιχνίδι να έχει 10€ παραπάνω σε ps5 από ότι για ps4;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος ποια δικαιολογία υπάρχει ένα crossgen παιχνίδι να έχει 10€ παραπάνω σε ps5 από ότι για ps4;

Corporate greed. Δεν είναι τυχαίο που τον κράζουν και οι πέτρες.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Τα λίγο ανεβασμένα settings/more FPS ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Πως ακριβώς δεν έχουν βελτιώσει τίποτα απο το παλιό παιχνίδι, όταν μόνο και μόνο το melee κομμάτι έχει δικό του talent tree μεταξύ άλλων + βελτίωση στις μάχες με τους ανθρώπους που ήταν απο τα μεγάλα αρνητικά του πρώτου παιχνιδιού?

Μέχρι και mini games βάλανε που στο πρώτο δεν υπήρχαν(races, machine strike)...

Δεν λέω οτι ειναι ειναι τέλειο το παιχνιδι, αλλά σε καμια περίπτωση δεν ισχύει το ''δεν έχουν βελτιώσει τίποτα''.

Είμαι ακόμα 7-8 ώρες στο παιχνίδι. Δεν έχω δεί τα πάντα προφανώς αλλα ήδη το traversing και τα battles με ζορίζουν παρα πολύ. Κάνε ότι θέλεις αλλα μη μου έχεις incosistent κινήσεις. Πραγματικά η alloy πάει όπου τις κατέβει. "Α ας ανέβω σε αυτό το βράχο. " Α θέλεις να σκαρφαλώσεις πίσω απο αυτό τον burrower για silent strike; - ναι μισό λεπτό να πηδήξω πάνω του αντί να ανέβω στο ledge".
Jesus christ.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Είμαι ακόμα 7-8 ώρες στο παιχνίδι. Δεν έχω δεί τα πάντα προφανώς αλλα ήδη το traversing και τα battles με ζορίζουν παρα πολύ. Κάνε ότι θέλεις αλλα μη μου έχεις incosistent κινήσεις. Πραγματικά η alloy πάει όπου τις κατέβει. "Α ας ανέβω σε αυτό το βράχο. " Α θέλεις να σκαρφαλώσεις πίσω απο αυτό τον burrower για silent strike; - ναι μισό λεπτό να πηδήξω πάνω του αντί να ανέβω στο ledge".
Jesus christ.

Spoiler

Το climb όντως σε κάποια σημεια ειναι inconsistent(οτι νά ναι δηλαδή),και οι μάχες με τα ρομποτ ειναι περισσότερο challenging σε σχέση με το 1, ισχύει αυτο. Αλλά και πάλι σε καμια περίπτωση το gameplay του παιχνιδιου γενικά και αόριστα δεν έχει βελτιωθει καθολου σε σχέση με το πρώτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...