Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Μονο σε μενα αρεσει πιο πολυ αυτο το σχεδιο ;

Από τα λίγα designs που θα μπορούσαν να είναι χειρότερα από το κανονικό. Τα κατάφεραν κι εκεί πάντως!

• Like 2
Δημοσ.

Ασχοληθηκε κανεις με το wo long demo? πηγα να το κατεβασω στο ps5 αλλα δεν το βρισκω καν στο store...το χει βρει κανεις? Ξερω οτι ισχυει μεχρι τις 25 του μηνα...

Δημοσ.

Το νοίκιασα για να δω τις διαφορές με το remastered. 

Μπορεί στο game play να μην έχει πολλές διαφορές αλλά το immersion λόγω γραφικών 3d ήχου κτλ είναι σε άλλο επίπεδο. 

Τα γραφικά ανώτερα και από το part ii.

Για μένα η σωστή του τιμή θα ήταν ένα 40αρι.

Αξίζει να παιχτεί και ας έχει τερματίσει κάποιος.

1836f35998162-screenshotUrl.jpg

1836f35789046-screenshotUrl.jpg

1836f35393f84-screenshotUrl.jpg

1836f3515c120-screenshotUrl.jpg

1836f3527c341-screenshotUrl.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Μπορεί στο game play να μην έχει πολλές διαφορές αλλά το immersion λόγω γραφικών 3d ήχου κτλ είναι σε άλλο επίπεδο. 

Δεν θα εδινα ουτε 5 ευρω για κατι που το εχω παιξει !

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, johnnyman είπε

Κ τα 40 που λες πολλά είναι. Μιλάμε για παιχνίδι 2 γενιές πίσω.

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα μετα το system update που εκανα το πρωι εχει φαει κολλημα το search στο store και οταν ψαχνεις ενα παιχνιδι με το φακο  βγαζει μονο αυτα του ps plus.....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gtsoui είπε

Ασχοληθηκε κανεις με το wo long demo? πηγα να το κατεβασω στο ps5 αλλα δεν το βρισκω καν στο store...το χει βρει κανεις? Ξερω οτι ισχυει μεχρι τις 25 του μηνα...

Μήπως δεν έχει για Greece ή EU ?

USA βρίσκω link αλλά δεν το κατεβάζει 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gtsoui είπε

3-4 μέρες που το έψαχνα και εγώ δεν υπήρχε. Η δόθηκε σε περιορισμένο αριθμό streamer κλπ ή δεν ήταν διαθέσιμο για Ελλάδα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ilos είπε

3-4 μέρες που το έψαχνα και εγώ δεν υπήρχε. Η δόθηκε σε περιορισμένο αριθμό streamer κλπ ή δεν ήταν διαθέσιμο για Ελλάδα.

Το χω κατεβάσει κανονικά πρώτη ημέρα οπότε ίσως να ταν περιορισμένο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Το βρηκα τελικα αλλα οχι μεσω search...δεν θυμαμαι σε ποια κατηγορια ομως.... 

Δημοσ.

Παιδιά έχω πάρει το ps5 από public Ηρακλειο, ο μοχλός στην δόνηση ακούγεται παρά πολύ τώρα τελευταία, δεν έχει κλείσει ακομα χρόνο, έχει κανείς εμπειρία με αντικατάσταση; 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Παιδιά έχω πάρει το ps5 από public Ηρακλειο, ο μοχλός στην δόνηση ακούγεται παρά πολύ τώρα τελευταία, δεν έχει κλείσει ακομα χρόνο, έχει κανείς εμπειρία με αντικατάσταση; 

Εμένα που είχε χαλάσει το R2 το έστειλα με την ACS στο service με χρέωση δική τους και μετα απο 8-9 μέρες ήρθε νέο κοντρόλερ σε σφραγισμένο κουτι.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εμένα που είχε χαλάσει το R2 το έστειλα με την ACS στο service με χρέωση δική τους και μετα απο 8-9 μέρες ήρθε νέο κοντρόλερ σε σφραγισμένο κουτι.

τι εννοεις στο service? στο public? στην sony? τους πηρες τηλ και το κανονισαν αυτοι με την ACS? Αφου κανουν αντικατασταση τελεια τοτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...